wojgoc 13.04.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Mi Samir powiedział jak go zapytałam o gruntowanie przed malowaniem, że pierwsze malowanie dysperbitem to jest ten grunt i dlatego maluje się 2 razy. najlepiej jest 1 raz posmarować rozcieńczonym i kolejne 2 warstwy normalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 13.04.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No chyba tak zrobili, że 1 warstwę rozcieńczyli, a 3 ja malowałam dla świętego spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 najlepiej jest 1 raz posmarować rozcieńczonym i kolejne 2 warstwy normalnym. i tak to widzę po lekturze forum i nie tylko, ale ławy pod papę też smarować? acha, jak ten dysperbit potem ze styropianem ? bo już się gubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 i tak to widzę po lekturze forum i nie tylko, ale ławy pod papę też smarować? acha, jak ten dysperbit potem ze styropianem ? bo już się gubię... hmm, nie wiem jak, ale jak kojarze to sie nie rozpuszcza. ja mam u siebie styrodur wlozony w srodek miedzy bloczki, bloczki od wewnątrz 2x i zewnatrz 3razy dysperbitem malowane, potem od zewnatrz papa i folia kubelkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ok, to teraz dawaj o tych sztuczkach Samira umieram z ciekawości:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ok, to teraz dawaj o tych sztuczkach Samira umieram z ciekawości:rolleyes: a Ty bylas juz u Niego, czy tylko telefon i mail? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 tylko tel i mail, KB ma mi z tego koszmarnego kosztorysu wypisać, co dokladnie kupić i wtedy zamierzam pojechać. a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 na mój gust fajny gość z Niego.I moze sie podobac kobietom, choć o gustach z reguły nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 na mój gust fajny gość z Niego. I moze sie podobac kobietom, choć o gustach z reguły nie dyskutuje i to wszystko, co masz do powiedzenia?.... łeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.04.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Madeleine, jak to jest brutto cena, to gdzie znalazłaś taniej? podziel się na priva. A fakt, jeśli to ceny brutto, to dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Słońce, jak tam kolejne starcie z Samirem? (swoją drogą, jeśli On to przypadkiem czyta, to ma niezły ubaw ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 13.04.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Raczej nie ma czasu na czytanie, skoro niektórych moich maili nie czyta Dziś rano jak do niego zadzwoniłam, żeby się upewnić czy dostał ważnego maila ode mnie to był zaskoczony. Dlatego też dodatkowo proponuję korespondować z p. Adamem, od niego szybciej można uzyskać informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.04.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Samir jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Raczej nie ma czasu na czytanie, skoro niektórych moich maili nie czyta Dziś rano jak do niego zadzwoniłam, żeby się upewnić czy dostał ważnego maila ode mnie to był zaskoczony. Dlatego też dodatkowo proponuję korespondować z p. Adamem, od niego szybciej można uzyskać informację. czlek od rana przebieral nogami z powodu wizyty Madeleine:wiggle:. kontakt z Adamem ma te wadę, że daje ceny, które potem trzeba negocjowac z Samirem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 13.04.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 czlek od rana przebieral nogami z powodu wizyty Madeleine:wiggle:. kontakt z Adamem ma te wadę, że daje ceny, które potem trzeba negocjowac z Samirem. Nie koniecznie, raz miałam wręcz sytuację, że dał mi niższe ceny niż Samir, więc najlepiej sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 to ja mialem inaczej - ceny standardowe, mimo ustaleń. Dlatego wole rozmawiac z Samirem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.04.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Samir jest super Wojgoc, jade po szlifierke do niego:) A'propos ocieplania kominow. O ile sie nie mysle, to kominow sie nie ociepla ze wzgledow p/poz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.04.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Z przykrością zauważam, że na forum jest dyskryminacja. Tyle się mówi o parytecie, a ja nawet kwot (jako ilościowy udział a nie cena) nie widzę. Czemu nikt nie chce polecić jakiejś atrakcyjnej sprzedawczyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Z przykrością zauważam, że na forum jest dyskryminacja. Tyle się mówi o parytecie, a ja nawet kwot nie widzę. Czemu nikt nie chce polecić jakiejś atrakcyjnej sprzedawczyni polecam Liroy Wrocław - stoisko metalowe - nijak ta Panna tam pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.04.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 nijak ta Panna tam pasuje:) co Ty mówisz? nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts