Havena 13.04.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Czemu nikt nie chce polecić jakiejś atrakcyjnej sprzedawczyni Prosze bardzo - moj maz korzysta z uslug p. Doroty z MSMu. A w MIRze rozmawia z p. Patrycja. Jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.04.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 co Ty mówisz? nic nie rozumiem Nie ma wyjścia - trzeba urządzić publiczny obgląd i przesłuchanie, a potem zdecydujemy "Czy ta panna tu pasuje" PS. Trzeba jeszcze ustalić grafik panny, bo raczej nie pracuje 7 dni w tygodniu po 11h EDIT: 5 sekund po wysłaniu posta, LM przysłał mi jakąś emalię, żebym zobaczył katalog nowy ogród. Wielki brat czuwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.04.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Prosze bardzo - moj maz korzysta z uslug p. Doroty z MSMu. A w MIRze rozmawia z p. Patrycja. Jest zadowolony. Wojgoc jest lepszy w reklamowaniu zalet Samira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 co Ty mówisz? nic nie rozumiem biorąc pod uwagę urode Pań pracujacych w Casto, Liroy - Pani z działu metalowego zostawia ich w daleko z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.04.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Aż mam ochotę pojechać i sprawdzić na żywo, jak pani wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.04.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 biorąc pod uwagę urode Pań pracujacych w Casto, Liroy - Pani z działu metalowego zostawia ich w daleko z tyłu Ten Wojgoc to nasz wykonczy:rolleyes: Tak mnie zaintrygowal ta panna, ze chyba bede musiala sie przejechac do Liroy. Z czystej ciekawosci, oczywiscie. Bez domyslow, prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Aż mam ochotę pojechać i sprawdzić na żywo, jak pani wygląda trzeba jeszcze trafic na Jej zmiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Ten Wojgoc to nasz wykonczy:rolleyes: Tak mnie zaintrygowal ta panna, ze chyba bede musiala sie przejechac do Liroy. Z czystej ciekawosci, oczywiscie. Bez domyslow, prosze. a Ty w Polsce na goscinnych wystepach jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 biorąc pod uwagę urode Pań pracujacych w Casto, Liroy - Pani z działu metalowego zostawia ich w daleko z tyłu równie intrygująca Pani pracuje w OBI - zajmuje sie tworzeniem stoisk, wiec przed nową promocją na bank można na Nia trafić. ja sie nie podejmuje oceny urody, bo to jak z gustem jest względne, ale te dwie kobitki przyciągaja wzrok na siebie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.04.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 a Ty w Polsce na goscinnych wystepach jesteś? No, nie, ale bede w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 13.04.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 do maja moze zbrzydnąc.Musisz już przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.04.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Oj, tam...Az tak zainteresowana nie jestem:)Zadowole sie Samirem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 13.04.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 kurcze.macie jakieś foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.04.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 kurcze.macie jakieś foto? Jeszcze tego brakuje, żeby robić im zdjęcia i wrzucać na forum, a potem Muratorskie wybory mis i mistera hurtowni budowlanych we Wrocławiu i okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.04.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Oj, tam... Az tak zainteresowana nie jestem:) Zadowole sie Samirem:rolleyes: Skoro dla Samira przyjedziesz to zahacz także Obi [tak mnie zaintrygowaliście, że sam przy okazji wstąpię po jakieś żelastwo ] Obi na Bielanach czy Długiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.04.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 co to jest tzw. "Wycinka"? możesz to wytłumaczyć, jak humanistce na miedzy? Chodzi o nacięcie cegieł szlifierką i wsunięciu w to nacięcie podgiętej krawędzi blachy obróbkowej [przy jej zamawianiu trzeba sobie zażyczyć zrobienie tego podgięcia na ok. 2 cm pod kątem 45 st]. Najlepiej rzucić hasło dekarzom i udawać, że się wie o co chodzi [taki blef], a potem zobaczyć jaka blachę zamówili [czy ma podgięcie]. ja mam zawsze konkretne zadania zrobić tekst od tytułu do obiadu, opielić ogródek od furtki do wieczora itp Prace czasoprzestrzenne masz opanowane, więc znajdziesz wspólny język z budowlańcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.04.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Skoro tyle osób chce oglądać panny w LM i Obi, to podtrzymuję propozycję wspólnego oglądania. Może w najbliższą sobotę? Wpadnę chyba do Wrocka, bo żona chce jakieś zakupy komunistyczne robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Skoro tyle osób chce oglądać panny w LM i Obi, to podtrzymuję propozycję wspólnego oglądania. Może w najbliższą sobotę? Wpadnę chyba do Wrocka, bo żona chce jakieś zakupy komunistyczne robić. a bedziesz po świętach we Wrocku? zainteresowany jestem Twoją magiczną walizeczką - tym razem cała familia będzie oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.04.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Skoro tyle osób chce oglądać panny w LM i Obi, to podtrzymuję propozycję wspólnego oglądania. Może w najbliższą sobotę? Wpadnę chyba do Wrocka, bo żona chce jakieś zakupy komunistyczne robić. Panny z Obi na Bielanach w weekendy nigdy nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moana 13.04.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Wszystko dobrze. Chcialam napisac, ze tam bardzo ladnie. Bez cienia ironii. Emotek mi sie nie chcialo wstawiac. Bardzo lubie tamte okolice. Urzekło mnie to miejsce. Już się nie mogę doczekać kawy na tarasie własnego domu z widokiem na Ślężę... A póki co jeszcze 3 piętro bez windy pod Warszawą. Ale już niedługo. Lada moment zaczniemy budowę. Z jednej strony baaardzo się cieszę, z drugiej trochę martwię, że wiem, że nic nie wiem o budowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts