Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

co Ty mówisz? nic nie rozumiem :)

Nie ma wyjścia - trzeba urządzić publiczny obgląd i przesłuchanie, a potem zdecydujemy "Czy ta panna tu pasuje" ;)

PS. Trzeba jeszcze ustalić grafik panny, bo raczej nie pracuje 7 dni w tygodniu po 11h ;)

EDIT: 5 sekund po wysłaniu posta, LM przysłał mi jakąś emalię, żebym zobaczył katalog nowy ogród. Wielki brat czuwa? :rolleyes:

biorąc pod uwagę urode Pań pracujacych w Casto, Liroy - Pani z działu metalowego zostawia ich w daleko z tyłu

równie intrygująca Pani pracuje w OBI - zajmuje sie tworzeniem stoisk, wiec przed nową promocją na bank można na Nia trafić.

ja sie nie podejmuje oceny urody, bo to jak z gustem jest względne, ale te dwie kobitki przyciągaja wzrok na siebie:rolleyes:

co to jest tzw. "Wycinka"? możesz to wytłumaczyć, jak humanistce na miedzy?

Chodzi o nacięcie cegieł szlifierką i wsunięciu w to nacięcie podgiętej krawędzi blachy obróbkowej [przy jej zamawianiu trzeba sobie zażyczyć zrobienie tego podgięcia na ok. 2 cm pod kątem 45 st].

Najlepiej rzucić hasło dekarzom i udawać, że się wie o co chodzi [taki blef], a potem zobaczyć jaka blachę zamówili [czy ma podgięcie].

ja mam zawsze konkretne zadania :) zrobić tekst od tytułu do obiadu, opielić ogródek od furtki do wieczora itp :)

Prace czasoprzestrzenne masz opanowane, więc znajdziesz wspólny język z budowlańcami ;)

Skoro tyle osób chce oglądać panny w LM i Obi, to podtrzymuję propozycję wspólnego oglądania. Może w najbliższą sobotę? Wpadnę chyba do Wrocka, bo żona chce jakieś zakupy komunistyczne robić.

a bedziesz po świętach we Wrocku? zainteresowany jestem Twoją magiczną walizeczką - tym razem cała familia będzie oglądać:rolleyes:

Wszystko dobrze. Chcialam napisac, ze tam bardzo ladnie. Bez cienia ironii. Emotek mi sie nie chcialo wstawiac. Bardzo lubie tamte okolice.

Urzekło mnie to miejsce. Już się nie mogę doczekać kawy na tarasie własnego domu z widokiem na Ślężę... A póki co jeszcze 3 piętro bez windy pod Warszawą. Ale już niedługo. Lada moment zaczniemy budowę. Z jednej strony baaardzo się cieszę, z drugiej trochę martwię, że wiem, że nic nie wiem o budowaniu...