Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Kawa z Samirem mi przepadła ;) dostałam lepszą ofertę od tego, co zaproponował Madeleine, w dodatku od hurtowni, która mi zawsze błyskawicznie odpowiada na każdy email, więc należy jej się premia za doskonałą obsługę klienta. wszystko załatwione mailowo, bez straty czasu/kasy na dojazdy:)... aż podejrzanie miło :)

sorry, już jestem taka zamotana, że głupieję :D poza tym wszyscy mają fundamenty, a tylko na Twoją odpowiedź mogę liczyć? miałam nadzieję, że ktoś się jeszcze odezwie.

A chcesz bloczki z Ostrowa, to odszukam skąd miałem? Podejrzewam, że koszt transportu by Cię dobił.

PS. Ty - stara wyjadaczka nie wiesz, że każdy kto ma coś sensownego do powiedzenia, to się odezwie? :p

Ja gentelman jestem - wypiłbym ten wyciąg z ziemi paprotki i może jeszcze pochwalił ;)

taaa, a potem byś padł na progu bez życia ;) to już lepiej umówmy się na tę kawę o jakiejś sensownej porze.

PS. Ty - stara wyjadaczka nie wiesz, że każdy kto ma coś sensownego do powiedzenia, to się odezwie? :p

jak taki jesteś dżentelmen, to mi tu metryką przed nosem nie machaj ;P szczególnie moją własną :cool:

Kawa z Samirem mi przepadła ;) dostałam lepszą ofertę od tego, co zaproponował Madeleine, w dodatku od hurtowni, która mi zawsze błyskawicznie odpowiada na każdy email, więc należy jej się premia za doskonałą obsługę klienta. wszystko załatwione mailowo, bez straty czasu/kasy na dojazdy:)... aż podejrzanie miło :)

czemu kawa przepadła? przecież podjechac w odwiedziny zawsze mozesz i przy kawce wynegocjować satysfakcjonującą cene.

porównaj oferty równiez pod względem transportu - loco budowa, ilości transportów - nie sztuka zwieźć 24palety porothermu, jak sie ma miejsce na 10palet, itd, itp

taaa, a potem byś padł na progu bez życia ;) to już lepiej umówmy się na tę kawę o jakiejś sensownej porze.

Ja nie mam czasu padać bez życia :p

Pozdrowienia od Smoka... Wawelskiego tym razem ;)

jak taki jesteś dżentelmen, to mi tu metryką przed nosem nie machaj ;P szczególnie moją własną :cool:

Skoro znamy się wirtualnie, to wymachuję wirtualną metryką. Masz niecałe 1.5 roku. W tym wieku czujesz się staro? :rolleyes:

czemu kawa przepadła? przecież podjechac w odwiedziny zawsze mozesz i przy kawce wynegocjować satysfakcjonującą cene.

porównaj oferty równiez pod względem transportu - loco budowa, ilości transportów - nie sztuka zwieźć 24palety porothermu, jak sie ma miejsce na 10palet, itd, itp

porównałam. warunki transportu/rozładunku mam takie same. zwroty bez problemu. warunki płatność takie, jak chciałam. ale to zdanie "nie sztuka zwieźć 24palety porothermu, jak sie ma miejsce na 10palet" to musisz rozwinąć, bo ja nie rozumiem, co masz na myśli.

porównałam. warunki transportu/rozładunku mam takie same. zwroty bez problemu. warunki płatność takie, jak chciałam. ale to zdanie "nie sztuka zwieźć 24palety porothermu, jak sie ma miejsce na 10palet" to musisz rozwinąć, bo ja nie rozumiem, co masz na myśli.

:rolleyes:to znaczy, ze ustawienie 10 palet powala jeszcze wjechac betoniarce, pompie do betonu.

zwozka 24palet - a tyle jest w transporcie, zazwyczaj jest bezposrednio od producenta, z pominięciem placu hurtowni - czesto jest trudne do logicznego ustawienia na placu budowy.

czy teraz już jasne?:yes:

sprawdź jeszcze, z której fabryki oferowany masz porotherm - jak pamietam, są znaczne róznice w jakości pomiędzy poszczególnymi fabrykami.

ja na razie kupiłam bloczki i stal :) przyjadą w 2 transportach. jeszcze będzie kilka okazji na kawę z arabskim dodatkiem.

co do ustawienia palet, to mam nadzieję, że na 17 arach jakoś je pomieszczę... przynajmniej na razie

pieńki co miały wczoraj zniknąć, podobno znikną dziś, to będzie miejsce na palety. chyba, że znowu klątwa Tataraka da o sobie znać.