Kaśka73 15.04.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 dostałam ofertę od hydraulika na podłączenie pieca gazowego i zbiornika c.w i tak sobie studiuję punkt po punkcie i znalazłam takie oto cyfry które mnie zaskoczyły: materiał:same rurki i złączki ( inne elementy są osobno) 2.700 robocizna:Kotłownia 1400 czy to norma czy o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 15.04.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Gosiu, nie wiem jak dekarzy, ale mnie ten wiatr dobijał dokumentnie. Dobrze, że wreszcie ustał ja to bym nie chciała w takich warunkach na dachu pracować, jak na dole ta wiało chwilami że mało głowy nie urwało a co dopiero na górze czekam własnie na dostawę kleju itp do styropianu i nie wiem czy się doczekam przed pójściem do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.04.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Dzień dobry, A co tu tak pusto dziś? Gosiu, nie wiem jak dekarzy, ale mnie ten wiatr dobijał dokumentnie. Dobrze, że wreszcie ustał Ja pracuję. A co? Co do dekarzy - to dziwne ludzie są U ciotki (dawno temu) gość walnął dwie setki. Ciotki przerażony: "I pan tam teraz wejdzie???!!!". Dekarz: "Pani kochana - jakbym nie wypił, to w życiu bym tam nie wszedł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.04.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 materiał: same rurki i złączki ( inne elementy są osobno) 2.700 robocizna: Kotłownia 1400 poproś o uszczegołowienie oferty, zwlaszcza jeśl chodzi o materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.04.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Wstępny plan na jutro - po 16 docieram do Wrocka z małżą, a może i synkiem. Mam nadzieję urwać się małży. W szczególności będę odbierał LEDy na Kamieńskiego w centrum handlowy Hamillton. Jeżeli ktoś ma potrzebę to mogę zabrać walizkę Efapela. Spirea - potrzebujesz konsultacji? A może ktoś inny chce "ojca" zaprosić na kawę? Wracam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.04.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 A co? a miałeś ławy gruntowane przed ułożeniem papy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.04.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Wstępny plan na jutro - po 16 docieram do Wrocka z małżą, a może i synkiem. Mam nadzieję urwać się małży. W szczególności będę odbierał LEDy na Kamieńskiego w centrum handlowy Hamillton. a Oni pracują w soboty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.04.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 dostałam ofertę od hydraulika na podłączenie pieca gazowego i zbiornika c.w i tak sobie studiuję punkt po punkcie i znalazłam takie oto cyfry które mnie zaskoczyły: materiał: same rurki i złączki ( inne elementy są osobno) 2.700 robocizna: Kotłownia 1400 Rurek na podłączenie pieca i zbiornika za 2700zł? To chyba za dużo. Chcesz spis całego materiału na c.o. i c.w.u u mnie? Liczy ze 300 pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.04.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 a miałeś ławy gruntowane przed ułożeniem papy? ja wszystko smarowałem dysperbitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.04.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 a Oni pracują w soboty??? Nie - ale jak się bierze sporo tego i można być tylko w sobotę, to jak widać są elastyczni. Mam zadzwonić do gościa i podejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 15.04.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Co do dekarzy - to dziwne ludzie są U ciotki (dawno temu) gość walnął dwie setki. Ciotki przerażony: "I pan tam teraz wejdzie???!!!". Dekarz: "Pani kochana - jakbym nie wypił, to w życiu bym tam nie wszedł" dziś właśnie mielismy dyskusje na ten temat, że niektórzy to samobójcy wchodza nadźgani na dach spadnie Ci taki z dachu i potem problem prokurator itp. nasi na szczęście w czasie pracy nie "tankują" a po pracy to mnie juz nie obchodzi mogą robić co chcą Nasz główno dowodzący dekarz mówi że on dziekuję po" pijaku" wchodzic na dach spadł trzeźwy i to mu wystarczy no ale może niektórzy faktyczne piją żeby "włączyć nieśmiertelność" znam kolesia który robił prawko i przed pierwszymi jazdami miał akiego stresa że musiała wypic setkę żeby się odstresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 15.04.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Dzień dobry, A co tu tak pusto dziś? No bo zeszliście na temat rosołu. Wróćmy do spraw damsko-męskich, od razu się zrobi ruch Ile się płaci za koparkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 15.04.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Wstępny plan na jutro - po 16 docieram do Wrocka z małżą, a może i synkiem. Mam nadzieję urwać się małży. W szczególności będę odbierał LEDy na Kamieńskiego w centrum handlowy Hamillton. Jeżeli ktoś ma potrzebę to mogę zabrać walizkę Efapela. Spirea - potrzebujesz konsultacji? A może ktoś inny chce "ojca" zaprosić na kawę? Wracam do pracy Ja bym bardzo chciała obejrzeć tą magiczną walizeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.04.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No bo zeszliście na temat rosołu. Wróćmy do spraw damsko-męskich, od razu się zrobi ruch Ile się płaci za koparkę? widziałam dziś u Pana Tomka projekt Twojego dachu mi pan koparkowy powiedział 100 zł za godzinę, wliczając czas dojazdu. Ten "mój" ma do mnie pół godz. drogi, do Ciebie dalej, bo jedzie zza Kątów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.04.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Rurek na podłączenie pieca i zbiornika za 2700zł? To chyba za dużo. Chcesz spis całego materiału na c.o. i c.w.u u mnie? Liczy ze 300 pozycji co i cwu mam już zrobione też było tego sporo i to rozumiem:) ale jakim cudem w samej kotłowni 2.700??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 15.04.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 ja już dostałam od niego wycenę nawet. Kurczę, Samir niby fajny, ale dodzwonić się do niego czy dostać wycenę to jak się dostać do państwowego żłobka. Cud normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.04.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No bo zeszliście na temat rosołu. Wróćmy do spraw damsko-męskich, od razu się zrobi ruch Ile się płaci za koparkę? nie lubisz rosołu czy nie lubisz gotować? za koparke placilem 100zl/godz z dojazdem koparka to jedna sprawa a umiejętność równego plantowania to druga - nie zawsze to idzie w parze, więc lepiej sie zapytać czy ściągnie równo humus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.04.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 ja już dostałam od niego wycenę nawet. Kurczę, Samir niby fajny, ale dodzwonić się do niego czy dostać wycenę to jak się dostać do państwowego żłobka. Cud normalnie. jak widać sam wdzięk i urok to za mało. Samir powinien pójść na szkolenie z technik sprzedaży i pozyskiwania klienta, gdzie wbiliby Mu zasade Pareto - 20% klientów generuje 80% zysku, a 80% klientów tylko 20%, lecz obydwie grupy są tak samo ważne. choć ta zasada tyczy sie glównie zakupu dóbr podstawowych mozna ja stosować wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 15.04.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 To tak dla odskoczni od wczesno-budowlanych koparek, betonów itd .. jakby ktoś potrzebował dobrego i przy tym niedrogiego stolarza do kuchni, mebli łazienkowych, szaf wnękowych, garderób i takich tam to mogę szczerze polecić naszego. Właśnie skończyli nam montować kuchnię, garderobę i szafę, i jestem bardzo zadowolona.A przy okazji to szukam na szybko elewatorów bo mi bank robi jakieś hocki-klocki z rozliczeniem kredytu jak tynku nie położę. Mam już styro + siatkę i klej, trzeba tynk położyć. Myślicie, że jest w ogóle możliwe znaleźć kogoś na sam początek maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.04.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 claris,to ja poprosze namiary na Priva lub maila. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts