Ivonesca 07.06.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 polanka (ciekawe które wcielenie )...jak to było z tą wanną?.....kapiele jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 07.06.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 polanka (ciekawe które wcielenie )...jak to było z tą wanną?.....kapiele jakieś a) wcielenie XY b) to dobrzykowice ma wannę, my jeszcze nie My mamy właśnie zrobione posadzki (Jan Zaremba - http://www.zaremba.com.pl ) Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 07.06.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witam.Polanka jak tynki czy już suche?U mnie jeszcze schną,czekam z niecierpliwościa aż będą suche.Kafelki kładę na podłodze i czekam na schody.Strasznie mam napięte terminy,przed wyjazdem na wczasy.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 07.06.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Ivo jak drzwi ,czy już wybrane?Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.06.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Wiech - no tak ostała się Porta ...a Ty już myślami na wczasach ...ale Ci fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 08.06.2004 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Witam.Polanka jak tynki czy już suche? prawie. Właściwie tylko w kibelku (bez okien) widać lekko ciemniejsze ślady gdzie jest grubiej na spojeniach bloczków. Za to mamy wyraźnie mokrą posadzkę, no ale w końcu ona nie ma jeszcze tygodnia no i poszło w nią 3 m3 wody (w tynki 2,5). Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 dzień dobry widze że polanka to ranny ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Wiech - utwardzenie podłoża + usypanie kruszywa + usypanie piasku + utwardzenie + ułożenie kostki. Wydaje mi się że cena jest OK. Do tego jeśli przeliczę kostkę to cena 1 m2 wyniosła mnie max 40 PLN (w zależnosci od wielkości kostki ta cena jest różna). A jak dzwoniłam po różnych firmach to chcieli 120-140 PLN/m2 (materiał + robocizna).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 08.06.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Ivo dzięki. A co z wykorytowaniem podłoża czyli zdjęcia warstwy humusu pod kostkę ,czy cena też to obejmuje.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Ivo dzięki. A co z wykorytowaniem podłoża czyli zdjęcia warstwy humusu pod kostkę ,czy cena też to obejmuje.Wiech. też...choc u mnie to raczej będzie nadsypywanie niż korytowanie .... u mnie sam piach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 08.06.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Cześć Ivo zapytaj Twoich brukarzy, czy kładą także "kocie łby" i za ile ) Taki mi się podjazd zamarzył, jak mnie kiedyś nań będzie stać... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Cześć Ivo zapytaj Twoich brukarzy, czy kładą także "kocie łby" i za ile ) Taki mi się podjazd zamarzył, jak mnie kiedyś nań będzie stać... Pozdrowienia spytam, spytam...nie ma sprawy ...już sie nie mogę doczekać kiedy do mnie przyjdą a co poza tym słychać? jak tam zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 08.06.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 W porządeczku - od wczoraj Moja Żoneczka Miła jest Panią Doktor - więc mam najlepszą opiekę (wprawdzie dr phil., ale mnie to przekonuje ). Nie było mnie kilka dni, bo finiszowałem z pracownią i sypialnią. Już zapomniałem, jakim wspaniałym uczuciem jest możliwość zwieszenia nóg z łóżka podczas wstawania (6 ostatnich miesięcy spaliśmy na materacach łóżkowych położonych bezpośrednio na podłodze i już mi się zdążyło znudzić to rozwiązanie). Muszę dziś lub jutro zrobić jakieś fotki dojazdowe , bo od niedzieli do czwartku mnie nie będzie.... [Morrrda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.06.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Sławek - pozdrów w takim razie Panią Doktor i pogratuluj ode mnie ....a plan dojazdu jak najbardziej wskazany [morrrrda szt. 2] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.06.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Dobrz zapomniał wyrwać kartki z kalendarza i ma atak myślowego marcowania... w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.06.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Dobrz zapomniał wyrwać kartki z kalendarza i ma atak myślowego marcowania... w czerwcu Ostrzegam lojalnie, że apogeum osiągam w lipcu :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 08.06.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Hej, hej ! Ja cię kręcę Sławku, przekaż koniecznie Gratulacje dla Pani Doktor ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 09.06.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Witam.Ciesze się że będę miał teraz 4 dni wolnego w pracy.Pracy na budowie ogromnie dużo.Miwol daj znać jak będziesz miał koniec wiercenia studni.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 witaj Wiech chyba wszyscy cieszą się z kolejnego "długiego weekendu" '-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 09.06.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Cześć, dziś przygnało mnie do pracy po dwóch dniach "wolnego" czyli zmagań z wylewaniem ław fundamentowych. Muszę się pochwalić: TA-DAAAAAAAN! ŁAWECZKI WYLANE !!!!!!! Wrażenie niesamowite, emocje... ech! Te dwa dni zapieprzałem w słońcu od 7:00 do 20:00 prawie nie jedząc tylko wypijając zgrzewkami wodę mineralną. A nocą śniły mi się szpadle I było ok, mój organizm chyba tego właśnie potrzebował... Czy czuliście coś w rodzaju.... DUMY w takim momencie? Ja czuję!!! Nie obyło się bez problemów bo grucha z pierwszą porcją betonu spóźniła się..... bagatela....... 3.5 godziny.... To, przy wiszącej w powietrzu burzy (grożącej osuwaniem się wykopów) naprawdę wkurzało. Były k*wy w słuchawkę i dziś już wiem skąd w Oławie nie brać masy betonowej. Ech, dużo opowiadać Ale liczy się końcowy sukces! Studniarze na boku robili swoje. Polecana przeze mnie firma zaprezentowała się jako rodzinny zespół fiertniczo-filozofujący. Pierwszy odwiert na głębokość 16 m okazał się pudłem, dopiero druga lokalizacja dała piękną wodziczkę ale na głębokości 4 m więc dość płytko. Będzie więc woda "ogrodowa" tylko. Całość zakosztowała mnie 750 zł, z czego chybienie 450... Nie wiem czy polecać tę drużynę. Byli mili i w sumie studnię mam. Jakoś mnie jednak raziła ich niemoc względem sił przyrody, chyba oczekiwałem że po prostu wkręcą się w ziemię i od razu będzie sukces.... Ale może przy studniach to tak po prostu musi być. Pozdrawiam, Sławek, 20-tego będziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts