Havena 15.04.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 claris, to ja poprosze namiary na Priva lub maila. Ja rowniez poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 15.04.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja też poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.04.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 A przy okazji to szukam na szybko elewatorów bo mi bank robi jakieś hocki-klocki z rozliczeniem kredytu jak tynku nie położę. A innych wydatków nie zaakceptują, czy nie masz? Mi bank nie robił żadnych problemów. Ba - idą mi na rękę wbrew ogólnym zasadom. Inna sprawa, że takiego starego i sprawdzonego klienta to ze świecą szukać, więc w ramach tego co mogą w oddziale, starają się aż miło Tu więc rada dla tych co branie kredytu jest przed nimi - jeżeli są starym i dobrym klientem, to z banku mogą duuuuuużo wycisnąć i nie warto szukać 0.1% marży mniej w innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.04.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No bo zeszliście na temat rosołu. Wróćmy do spraw damsko-męskich, od razu się zrobi ruch Ile się płaci za koparkę? mi pan koparkowy powiedział 100 zł za godzinę, wliczając czas dojazdu. Ten "mój" ma do mnie pół godz. drogi, do Ciebie dalej, bo jedzie zza Kątów. No proszę - jak szybko i dyskretnie Tatarak dała znać ile płaci panu koparkowemu http://autokacik.pl/images/graemlins/rotfl.gif Ciekawe czy kaparka gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 15.04.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 A innych wydatków nie zaakceptują, czy nie masz? Mi bank nie robił żadnych problemów. Ba - idą mi na rękę wbrew ogólnym zasadom. Inna sprawa, że takiego starego i sprawdzonego klienta to ze świecą szukać, więc w ramach tego co mogą w oddziale, starają się aż miło Tu więc rada dla tych co branie kredytu jest przed nimi - jeżeli są starym i dobrym klientem, to z banku mogą duuuuuużo wycisnąć i nie warto szukać 0.1% marży mniej w innym. No właśnie wszystko inne już rozliczone, a chciałam teraz trochę kredytu dobrać na ogród i nagle skapnęli się, że elewacji nie zrobiłam [bo pogoda zimowa nie sprzyjała]...i uzależnili wypłatę dodatkowej kasy od zrobienia elewacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.04.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ja bym bardzo chciała obejrzeć tą magiczną walizeczkę No to wysłałem emalię. Pewnie ok. 16:00 będę się mógł dowiedzieć od kumpla, czy walizeczka jest faktycznie dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.04.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No właśnie wszystko inne już rozliczone, a chciałam teraz trochę kredytu dobrać na ogród i nagle skapnęli się, że elewacji nie zrobiłam [bo pogoda zimowa nie sprzyjała]...i uzależnili wypłatę dodatkowej kasy od zrobienia elewacji... Ja na szczęście podkładałem inne rzeczy, a na ogród to pożyczę od szwagierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.04.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 na ogród to pożyczę od szwagierki. moge sie podłączyć? skoro taka hojna Twoja szwagierka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 15.04.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 nie lubisz rosołu czy nie lubisz gotować? za koparke placilem 100zl/godz z dojazdem koparka to jedna sprawa a umiejętność równego plantowania to druga - nie zawsze to idzie w parze, więc lepiej sie zapytać czy ściągnie równo humus Raczej to drugie. Koparkowy też krzyknął 100/h, ale zastanawiam się, czy to rynkowa cena czy mnie strzyże. Samir być może lubi kontakty osobiste. Ja uwielbiam, jak mi się na maile odpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.04.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 claris, dawaj te namiary na stolarza, na forum wpisz Małgośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 15.04.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 claris, dawaj te namiary na stolarza, na forum wpisz Właściwie skoro Pan ma stronę internetową z namiarami to mogę chyba upublicznić http://www.giorprojekt.pl/ Ja dostałam namiar od koleżanki, której robił meble [byłam, widziałam, fajne]. Potem zrobił nam i jesteśmy zadowoleni. A przy okazji okazało się, że robił również masę mebli w firmie, w której pracuję [szatnie, kuchnie]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.04.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Raczej to drugie. Koparkowy też krzyknął 100/h, ale zastanawiam się, czy to rynkowa cena czy mnie strzyże. a sprawdzalaś mój kontakt na koparkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.04.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 claris dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 15.04.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Nie, bo ten koparkowy był przysłany przez szefa od SSO, zaczął kopać i dopiero cenę z nim uzgadniałam (no od dupy strony w sumie). Stanęło na 90pln/h.Ale humus zdjęty równiutko i pracował jak mrówka. Droga grupo. Dumam nad siatką leśną. Ile mam do niej kupić skobli i drutu? Jak to oszacować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.04.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No proszę - jak szybko i dyskretnie Tatarak dała znać ile płaci panu koparkowemu http://autokacik.pl/images/graemlins/rotfl.gif Ciekawe czy kaparka gratis ale co? źle coś powiedziałam? wiadomo, że koparkowemu za kopanie koparką, a nie za spacerowanie po miedzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.04.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Droga grupo. Dumam nad siatką leśną. Ile mam do niej kupić skobli i drutu? Jak to oszacować? myśmy żadnych skobli ani drutu nie kupowali. Mąż ustawia słupki, naciąga siatkę, ja mu przytrzymuję, a on wbija gwoździe i zakrzywia na tej siatce - to chyba najtaniej i najszybciej, jak się da. Jutro jak będzie pogoda to zrobię fotki i wkleję u siebie zbliżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.04.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No bo zeszliście na temat rosołu. Wróćmy do spraw damsko-męskich, od razu się zrobi ruch Ooooo, to, to, to, to:) Ja wymienialam teraz kociol w kotlowni. Za robocizne zaplacilam ok. 1000zl i drugie tyle za material, tzn. rurki, i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.04.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Jutro jak będzie pogoda to zrobię fotki i wkleję u siebie zbliżenia Ooooo, to, to, to, to:) Czekamy na zdjęcia Tatarakowych zbliżeń http://autokacik.pl/images/graemlins/bananaevil.gif ale co? źle coś powiedziałam? wiadomo, że koparkowemu za kopanie koparką, a nie za spacerowanie po miedzy... Nie załapałaś czy udajesz? http://autokacik.pl/images/graemlins/cfaniaczek.gif Ja tu - co rzadko robię - cytat w cytacie, żeby jasne było, a nikt nie skomentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.04.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No bo zeszliście na temat rosołu. Wróćmy do spraw damsko-męskich, od razu się zrobi ruch A tutaj to to ja nie załapałem - zeszli na temat rosołu, bo to gra wstępna była: "rozebrał się jak do rosołu". Ale lepiej późno niż wcale - ten rosół sobie Wojgoc z Tataraczką pokazywali, żeby drugie się rozebrało http://autokacik.pl/images/graemlins/krolik.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 15.04.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Frankai, jako moderator powinieneś umieścić ostrzeżenie przed wejściem na grupę "dozwolone od lat 18" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts