Tatarak 17.04.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Madeleine, to ja się staram uspokoić emocje tych niewyżytych erotomanów gawędziarzy, a Ty wpadasz z takimi linkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.04.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Madeleine, to ja się staram uspokoić emocje tych niewyżytych erotomanów gawędziarzy, a Ty wpadasz z takimi linkami? Dobra, dobra - już się nie rób taka niewinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 17.04.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ja świnia??? Aaaaaaa - że wyartykułowałem to publicznie No dobra - jestem http://autokacik.pl/images/graemlins/oink.gif Ale musiales tak przy wszystkich, w bialy dzien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.04.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ale musiales tak przy wszystkich, w bialy dzien? Nooooo Przecież nie ma w tym nic złego A kto twierdzi inaczej, to jest... to jest... zboczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 17.04.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 ktokolwiek widział ktokolwiek wie coś o firmie rintal robiącej schody??umówiłam się na spotkanie z ich przedstawicielem (dopieo na wtorek) i ciekawa jestem może ktoś coś o nich wie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 w czasach, kiedy po triaki do Wrocka na Dworcową do mojego kolegi Jacka? ależ ten świat mały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.04.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Produkowałem sterowniki i całe węże świetlne wg własnego projektu w czasach, kiedy po żarówki trzeba było jechać do Pabianic, po triaki do Wrocka na Dworcową lub Skarbowców (Bomis), a większość typowych części była albo z demontażu ... Jaki ten świat mały - ciekawe ile razy się mijaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisperrr 17.04.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam zapraszam wszystkich chętnych którzy kończą budowę i potrzebują świadectwa energetycznego budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.04.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 dla wszystkich planujących budowanie:w Liroy bloczki fundamentowe sa po 2,98zł, zarówno 12cm jak i 14cm.12cm wykonane chyba lepiej od 14cm - chodzi mi o równość prostopadłościanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.04.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 ktokolwiek widział ktokolwiek wie coś o firmie rintal robiącej schody?? umówiłam się na spotkanie z ich przedstawicielem (dopieo na wtorek) i ciekawa jestem może ktoś coś o nich wie?? Jeżeli nic się nie zmieniło, to robią tylko określone modele. Do moich potrzeb nie chcieli się dopasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.04.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 dla wszystkich planujących budowanie:w Liroy bloczki fundamentowe sa po 2,98zł, zarówno 12cm jak i 14cm. 12cm wykonane chyba lepiej od 14cm - chodzi mi o równość prostopadłościanu tylko sobie przeliczcie, czy jak doliczycie koszt transportu, to się jeszcze będzie opłacać witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 18.04.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ktokolwiek widział ktokolwiek wie coś o firmie rintal robiącej schody?? umówiłam się na spotkanie z ich przedstawicielem (dopieo na wtorek) i ciekawa jestem może ktoś coś o nich wie?? schody ładne, ale są raczej drodzy. Ja odpadłam po wycenie - 40k za schody, za które finalnie dałam niecałe 10 (konstrukcja identyczna, materiał też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.04.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 ktokolwiek widział ktokolwiek wie coś o firmie rintal robiącej schody?? umówiłam się na spotkanie z ich przedstawicielem (dopieo na wtorek) i ciekawa jestem może ktoś coś o nich wie?? Ja mam od nich. Ogólnie jak już wyżej napisano - robią jedynie swoje katalogowe. Małe modyfikacje jedynie wchodzą w grę. Cenowo na rynku też wychodzili dość drogo, ale ja miałem dość dobrą cenę po tym jak przyjechał na pomiar znajomy Montaż mógłby być dokładniejszy, ale moje pojęcie doskonałości obniżyło się podczas 3 lat budowy . Po 2 latach od zamontowania nic takiego się z nimi nie dzieje. Noszą tylko standardowe ślady użytkowania w stylu dziury po śrubokręcie, jakieś wgłębienia chyba po wąskich obcasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 18.04.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Czy ktoś może ma jakieś doświadczenia z firmą Avangard robiącą meble kuchenne (mają swój salon w Domarze) ? Jak na razie dostalismy wycene parapetow od nich. Jeszcze nie zlozylismy zamowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 18.04.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Hej, witam grzecznie Wrocławiaków. Czy ktoś może polecić miejsce gdzie TANIO znajdę porotherm? pozdrawiam słonecznie (za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.04.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Hej, witam grzecznie Wrocławiaków. Czy ktoś może polecić miejsce gdzie TANIO znajdę porotherm? pozdrawiam słonecznie (za oknem Witaj Spytaj w PSB Mrówka w Jelczu. Najlepiej napisz jeszcze w jakiej okolicy szukasz, bo Wrocław jest spory i koszt transportu z jednego końca na drugi może mocno zepsuć cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 18.04.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Frankai, Trociu, Madeleine dzięki za odpowiedź jutro będzie u mnie ich przedstawiciel to zobaczę co ma mi do zaoferowania Madeleine może mogłabyś mi podac w takim razie namiary na swojego stolarza od schodów?? i może masz jakies fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szoko 18.04.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam Grupę, a szczególnie osoby zaczynające budowę w tym roku. Mam do sprzedania garaż blaszany o wymiarach 2x3 m w bardzo dobrym stanie. Całkowicie składany, można przetransportować go z łatwością na przyczepce. Lokalizacja: gmina Wisznia Mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 18.04.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 witajcie, właśnie tu wdepnęłam. Wesoło:)Dotarłam do rosołu.... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 18.04.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Gosia, proszę:http://schodki.com/Pan Raczkowski. Po ponad 2 latach - w świetnym stanie, nic nie trzeszczy, skrzypi, żadnych uszkodzeń. Ja chciałam akurat bardziej klasyczne - i mam. Stolarz kumaty, może na stronach internetowych się nie zna, ale na schodach za to tak.http://img641.imageshack.us/img641/998/imgp0978z.th.jpghttp://img834.imageshack.us/img834/2589/imgp1021.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts