gosia86 18.04.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Dzięki za linka i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 18.04.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 http://img694.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img694/2498/hpim3943.jpg&via=muploadhttp://img822.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img822/3843/hpim3946.jpg&via=muploadA to moje schody.Robilam w zakladzie pana Andrzeja Migrelli z Bukowiny.Jesionowe. Ale zaluje, ze ich troche nie wybielilam. Bardziej by mi pasowaly do paneli klon vancouver, ktore mam w pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cisek 18.04.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ależ ten wątek jest potężny - ale to dobrze. Liczę na Waszą pomoc. Poszukuję sprawdzonego architekta/konstruktora, który dokona adaptacji projektu typowego. Może przy okazji polecicie mi jakiegoś dobrego kierownika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 18.04.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Wiecie co - tak sobie siedzę i myślę... i przychodzą mi do głowy... różne psie myśli (kto pamięta skąd ten tekst? ) No i wydumałem sobie, że skoro mamy Grupę a nie wątek, to może jednak założyć odpowiedni wątek powyżej, bo kolejna osoba pyta się o fachowców. To znaczy, nie żebym dopiero teraz wpadł, ale dopiero teraz potraktowałem tą myśl poważnie. A jako że jestem "ojcem" nie tylko Grupy Wrocławskiej, ale całego pomysłu z Grupami, a w dodatku nieopatrznie wybraliście mnie Moderatorem, to się poszarogęsię i założę wątek organizacyjny, a w nim poddam dyskusji co zrobić z poleceniami. Przedstawię swoją koncepcję i... będzie to koncepcja jedyniesłuszna. SPRAWY ORGANIZACYJNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 18.04.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Dzięki za linka i fotki poczekaj do końca maja (jak możesz) to będę mógł polecić (bądź nie) P. Marcina z Zawoni. Został mi polecony przez dwie osoby , więc są szanse ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 18.04.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ludziska, nie macie hydraulika, któremu sie nudzi przez jeden dzień? Potrzebuję się podłoączyć 2,5m rurą do kanalizy, a mój hyro ma mnie od 3 tyg. w d.....e Mam wszystki papiery,ale nikomu się nie chce zabierać za robotę jednodniową, budowa Strachocin. Pomóżcie, bo inaczej, będę musiał sprawdzonym sposobem zrobić fakultet z wod-kan zaprosić teścia i uwinać sie z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.04.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Spad jeżeli masz jakieś budowy w okolicy, to sprawdź jeszcze czy akurat tam nie siedzi jakaś hydra. Jak ktoś ma pojechać na drugi koniec miasta, to ma problem, ale jeżeli trzeba dojść, a przypałęta się inwestor-bidula w osobie własnej, to może serduszko hydry zmięknie i podejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.04.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich Nowych Grupowiczów od razu widać, że się sezon budowlany zaczął Frankai, pomysł w sumie niegłupi. Ten wątek "moi wykonawcy" to gdzie będzie założony? A nazwę "sprawy organizacyjne" proponuję zmienić - jeśli się da - na jakąś bardziej seksi* np. "przeczytaj, zanim zaczniesz pisać" *niektórym się tu wszystko kojarzy. pfff Wszyscy - jaka na chwilę obecną jest "dobra cena" za porotherm lub ekwiwalent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.04.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Wiecie co - tak sobie siedzę i myślę... i przychodzą mi do głowy... różne psie myśli (kto pamięta skąd ten tekst? ) na pewno jestem za młoda,żeby pamiętać... wiecie co, miałam dziś koszmarny sen, w którym ktoś mnie tu strasznie krytykował, że tak piszę o niczym i licznik postów nabijam! przyznać się, kto to był?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.04.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Frankai, pomysł w sumie niegłupi. Ten wątek "moi wykonawcy" to gdzie będzie założony? A nazwę "sprawy organizacyjne" proponuję zmienić - jeśli się da - na jakąś bardziej seksi* np. "przeczytaj, zanim zaczniesz pisać" Jest założony. Jakby się chciało wejść na sprawy organizacyjne - do której podałem nawet linka - to wiedziałabyś o tym. Dla leniuchów: wątek MOI WYKONAWCY (na marginesie - powinni nam płacić prowizję ) "Przeczytaj zanim zaczniesz pisać" jest strasznie oklepane. Wolałem więc suche "sprawy organizacyjne". A jeżeli chciałabyś bardziej seksi, to Twoja propozycja powinna wyglądać tak: "zanim się podniecisz/napalisz i zaczniesz pisać - poczytaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.04.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 oooooo to był zarzut niesłuszny. weszłam na sprawy organizacyjne (wolę jednak oklepane "zanim napiszesz*...), ale tam nijak nie widzę linka do wątku z wykonawcami. weszłam znowu i znowu nie widzę. *Wam się tu nawet niewinny rosół kojarzy, po co używać tak ewidentnych słów jak "napalisz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.04.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Proponuję, żeby dawać na stronie jak najmniej danych kontatkowych, a udzielać je na priva i żeby korzystający z namiarów powoływali się przy tym na konkretne osoby polecające - niech wykonawcy wiedzą, komu zawdzięczają nowych klientów i starają się "odwdzięczyć w naturze"* - na przykład rabatem przy kolejnej robocie dla osoby polecającej bo na prowizję bym nie liczyła *wiem, kojarzy się, nie przeszkadzajcie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.04.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 oooooo to był zarzut niesłuszny. Masz rację. Miał tam być link i został w mojej głowie tylko. Czasem szybciej piszę niż myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.04.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 no nie wiem, czy to się kwalifikuje jako przeprosiny jako pracowita pszczółka jestem bardzo wrażliwa na zarzuty o lenistwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.04.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 *Wam się tu nawet niewinny rosół kojarzy Nam? Czy to myśmy wymyślali powiedzenie "Rozebrać się jak do rosołu?" Zresztą jest cała masa skojarzeń, które nie myśmy "opracowali". Pierwsze dwa z brzegu - cegła i piec kojarzą się z seksem przez Dżem i Nalepę: "Czerwony jak cegła, rozgrzany jak piec, muszę ją mieć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 19.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Spad jeżeli masz jakieś budowy w okolicy, to sprawdź jeszcze czy akurat tam nie siedzi jakaś hydra. Jak ktoś ma pojechać na drugi koniec miasta, to ma problem, ale jeżeli trzeba dojść, a przypałęta się inwestor-bidula w osobie własnej, to może serduszko hydry zmięknie i podejdzie. właśnie jakby granat ktoś rzucił, zawsze się ich tyle pałętało po okolicy, a teraz jakby wszyscy pojechali wspomagać JSW, pielęgniarki, stoczniowców i nauczycieli. dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 19.04.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Poszukuje namiarow na ekipe do dachu.Podzielcie sie namiarami,na sprawdzonych przez was dachowcow.Dzieki za ewentualny odzew:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 19.04.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 http://img694.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img694/2498/hpim3943.jpg&via=mupload http://img822.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img822/3843/hpim3946.jpg&via=mupload A to moje schody. Robilam w zakladzie pana Andrzeja Migrelli z Bukowiny. Jesionowe. Ale zaluje, ze ich troche nie wybielilam. Bardziej by mi pasowaly do paneli klon vancouver, ktore mam w pokojach. śliczne są Twoje schody zwłaszcza podoba mi się barierka coś w tym stylu bym właśnie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 19.04.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 a właśnie jestem po spotkaniu z przedstawicielem z rintala i jakos tak nie do końca jestem przekonana i cena 16700 za schody z balustradą (5 metrów balustrady cena 3000) wolałabym człowieka który to czuje a nie przyjedzie z laptopem i wpisze dane i program sam narzuci co by pasowało nie wiem może mam za duże wymagania czy co?? ale nie jestem w pełni usatysfakcjonowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.04.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 a właśnie jestem po spotkaniu z przedstawicielem z rintala i jakos tak nie do końca jestem przekonana i cena 16700 za schody z balustradą (5 metrów balustrady cena 3000) wolałabym człowieka który to czuje a nie przyjedzie z laptopem i wpisze dane i program sam narzuci co by pasowało nie wiem może mam za duże wymagania czy co?? ale nie jestem w pełni usatysfakcjonowana Cena jak dla mnie masakra. Ja za swoje schody dałem 17 000zł: 4,5 konstrukcja, 5,5 tys. elementy z kwasówki, 5 tys. buk bejcowany + 2 tys. za zmianę na merbau. Nie wiem co robi Rintal teraz, ale to co oglądałem kiedyś mi nie pasowało. http://frankai.smugmug.com/Architecture/Zdjecia-z-budowy/DSCN0245/1174336441_DKsXc-Th.jpg http://frankai.smugmug.com/Architecture/Zdjecia-z-budowy/DSCN0241/1174336507_XBpi7-Th.jpg http://frankai.smugmug.com/Architecture/Zdjecia-z-budowy/DSCN0244/1174346218_R663S-Th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts