polanka 09.06.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 widze że polanka to ranny ptaszek czyżby Twoim dzieciom nie zdarzało się zbudzić o 5:50 ? chyba wszyscy cieszą się z kolejnego "długiego weekendu" '-) całe szczęście ekipa która nam wchodzi robić strop (regipsy+wełna) nie robi sobie długiego weekendu. Tacy jesteśmy obrzydliwi wyzyskiwacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 miwol - ja tego etapu u siebie nie przezyłam bo kupiliśmy działkę już z fundamentami.....ale moge sobie wyobrazić Twoją radość :-)GRATULKI !!!!!! i powodzenia w następnych etapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 widze że polanka to ranny ptaszek czyżby Twoim dzieciom nie zdarzało się zbudzić o 5:50 ? tacy z nas szczęsciarze że się nie zdarzało.....moje dzieci tak jak i my są sowami.....mogą długo siedzieć do nocy a potem rano odsypiają Frankowi najwcześniej to chyba zdarzyło się wstać ok.7.30.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkasz1 09.06.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Witam serdecznie,czy ktos z Was mial kontakt z panem Lebioda z Centrum Malych Oczyszczalni na Karmelkowej? Jestesmy na etapie poszukiwan przydomowej oczyszczalni i czlowiek ten brzmi bardzo rozsadnie. Sprzedaje oczyszczalnie NEVEXPOL. Zupelnie nic o nich nie wiem. Moze ktos z Was cos wie? Bede wdzieczna za pomoc. A moze jestescie w stanie polecic cos innego, a wartego uwagi?Pozdrawiam cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 witaj dorkasz ja niestety nie pomogę...mam szambo i temat oczyszczalni jest dla mnie w ogóle nie znany ...poprosze inny zestaw pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 09.06.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Miwol przeżywałem dokładnie to samo co Ty 4 lata temu.Jak patrzyłem na inne budowy zazdrościłem że nie mam jeszcze a to ścian a to okien ,dachu itd.Teraz zazdroszcze Ivo że ma już gotowy dom i już w nim mieszka.Wszystkie etapy trzeba przejść samemu.Gratulacje i życzę żebyś przechodził te etapy jak najszybciej i bezstresowo.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 .Teraz zazdroszcze Ivo że ma już gotowy dom i już w nim mieszka.Wszystkie etapy trzeba przejść samemu..Wiech. mam tylko cichutką nadzieję ze ta zazdrość to taka zdrowa ...a nie zawistna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 09.06.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Dobrzyk, nie oglądaj tyle filmów w piątkowe wieczory na polsacie , bo Ci się później wszystko z jednym kojarzy Więc jeszcze raz zapraszamy na 20.06 do Gałowa W piątek prześlę fotki z opisem drogi Lista obecności: PEWNIACY Ivo Miwol BK Smok NIEPEWNIACY Yemiołka Zara, Dobrzyk, Dachowiec, Blondyna , Wiech Polanka aka Mam nadzieję, że nie jeden z niepewniaków przyjedzie... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Sławek - aPa Ci gdzieś zginęli ...i mam nadzieję że mimo tej stronki nie będzie konkursu na znajomość Twej miejscowości pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.06.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Bede wdzieczna za pomoc. A moze jestescie w stanie polecic cos innego, a wartego uwagi? Pozdrawiam cieplo. Podobnie jak Ivo, nie miałem do czynienia z oczyszczalniami Ale bądź cierpliwa, na pewno ktoś sie odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.06.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Dobrzyk, nie oglądaj tyle filmów w piątkowe wieczory na polsacie , bo Ci się później wszystko z jednym kojarzy [] Sławek, mi i bez ogladania sie kojarzy Co do przykazdu to jestem w rozkroku pomiędzy pewniakami a niepewnymi - mam nadzieję, że nie zrobię szpagatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 09.06.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Sławek, jak juz pisałam my nie jestesmy niepewniacy tylko pewniacy, tzn. na pewno nas nie będzie Dzis zamykamy prace budowlane i wio na wakacje. Okienka mamy juz zamowione, dzisiaj ostateczne pomiary i fabryka bedzie robic. Na koniec miesiaca jeszcze przylacze elektryczne, geodeta (mapki) i inne przyjemności... Tyle tego na głowie ze ledwo spamietac mogę... Na dodatek kregosłup mi nawala od tego biegania po budowie, i w ogóle to bym tylko spała Od jutra chyba będę... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.06.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 aka, na kręgosłup i jego bóle najlepszy basen i pływanie.Więc od razu, póki jeszcze można, wykop dziurę w ziemi na swojej działce, wylej troche betonu, kafeleczki, filtry etc. - i już mamy ładny basenik 15 na 20 m na przykład. Jak znalazł na upalne dni i bóle kręgosłupa. Basen można osłonić np żywopłotem żeby chłodno nie było w chłodniejsze dni - i można pływać od maja do października.Prawda jakie to proste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 aka - z tym spaniem to w TYM czasie też tak miałam pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.06.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Ja też - ale z plecami to nie było problemu, bo cały czas chodziłam na basen, wprawdzie niestety nie własny, ale zawsze. Polecam - np. na Bouduaina de Courtenay (czyli Budułena na Zaciszu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Ja też - ale z plecami to nie było problemu, bo cały czas chodziłam na basen, wprawdzie niestety nie własny, ale zawsze. Polecam - np. na Bouduaina de Courtenay (czyli Budułena na Zaciszu). a fajny ten basen fajny....i mozna chodzic na późne godziny....albo było mozna jak jeszcze chodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 09.06.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Ja też - ale z plecami to nie było problemu, bo cały czas chodziłam na basen, wprawdzie niestety nie własny, ale zawsze. Polecam - np. na Bouduaina de Courtenay (czyli Budułena na Zaciszu). My od dawna jesteśmy fanami basenu w Brzegu Dolnym. Jedyne 18 km od naszego domku i to poza terenem zabudowanym. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.06.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 A dziecko posyłam na basen na Sępolnie - Olimpijski. Jest super, cieplutka woda (33 stopnie) w brodziku dla dzieci. Córka od dwóch lat się uczy - miała dłuższe przerwy, a mimo to juz skacze na główkę, nurkuje i przepływa cały basen (duży, 25 m) bez zatrzymywania się, kilkoma stylami. Widzę tam czasami takie 4 miesięczne maluchy w basenie - niesamowite. Ponoć przyjmuja na te zajęcia dla niemowlaków do 6 miesiąca życia (bo potem to już za stare ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 09.06.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 A dziecko posyłam na basen na Sępolnie - Olimpijski. Jest super, cieplutka woda ( Od dwóch lat zawoże tam swoją córę, w poniedziałki o 19..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.06.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Co za zbieg okoliczności!A ja w poniedziałki o 18.Na pewno się gdzieś mijamy na korytarzu albo w szatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts