Ivonesca 14.06.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 dzień doberek a co tu takie pustki od środy ...wszyscy gdzies balują jeszcze po długim weekendzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 14.06.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam po 4 dniowej nieobecności.Planowałem zrobić masę rzeczy na budowie,a tu niewielkie postępy w stosunku do zamierzonych.Osadzałem i montowałem stelaż po muszlę oraz futrynę drzwi.Bardzo pomału mi to szło (nie mam takiej wprawy jak fachowcy).A jak Wasze pracę na budowie ,czy wszystko zrobiliście co było zamierzone?Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.06.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 witaj Wiech mnie trochę nie było - pojechałam się wymeldować ze stałego miejsca meldunku i obecnie zanim się nie pofatyguję do nowej gminy to tak jakbym pod mostem mieszkała ....a z prac budowlanych to najważniejsze że dziury po instalacji gazowej zamurowane, może dziś zamaluję i potem pozostaje mi tylko zgłosić się do gazowni ...no i oczyściłam w sobotę miejsce gdzie ma być kładziona kostka....brukarz był dzisiaj rano, przyjdzie na stałe od czwartku bądź piątku.....już nie mogę sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 14.06.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witaj Ivo.Poczekam aż skończą układać kostkę brukową u Ciebie,jeżeli będzie OK. to wezmę ich do siebie.A jak drzwi,już zamontowane?Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 14.06.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 dzień doberek a co tu takie pustki od środy ...wszyscy gdzies balują jeszcze po długim weekendzie ? niestety forum muratora też sobie zrobiło długi weekend i nie działało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.06.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Co za zbieg okoliczności! A ja w poniedziałki o 18. Na pewno się gdzieś mijamy na korytarzu albo w szatni. Chodzisz do damskiej czy rodzinnej przebieralni ? Może się dzisiaj spotkamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.06.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 dzień doberek a co tu takie pustki od środy ...wszyscy gdzies balują jeszcze po długim weekendzie ? niestety forum muratora też sobie zrobiło długi weekend i nie działało... Dalej działa na pół gwizdka Są problemy z wysyłka postów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.06.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 A jak drzwi,już zamontowane?Wiech. drzwi będą dopiero w lipcu...i to nawet może dopiero pod koniec miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.06.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Co za zbieg okoliczności! A ja w poniedziałki o 18. Na pewno się gdzieś mijamy na korytarzu albo w szatni. Chodzisz do damskiej czy rodzinnej przebieralni ? Może się dzisiaj spotkamy ? Zawsze do rodzinnej - jak mniemam, w damskiej nie bywasz? Ale dziś nie będę - córa miała niedawno jakieś zapalenie nerek, nie powinna jeszcze iść, chociaż parę lekcji straciłyśmy 22 zł za godzinę. Ale może będziemy za tydzień - myślę że to już jakieś dyplomy świadectwa, zakończenie roku i fanfary będą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.06.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 dobrzykowice,nie wiem dlaczego jeszcze się tamnie spotkaliśmy - my się strasznie długo grzebiemy z ubieraniem, potem jest jeszcze rytualne spożywanie frytek z keczupem i plotki z koleżankami.Co do basenów - byliśmy też kilka razy w Brzegu (opolskim) - jest super. Brodziki, zjeżdżalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 14.06.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Cześć, dajcie znać, komu mam wysłać namiary na naszą chałupę. Niestety nie zrobiłem fotek, ale mam nadzieję, że wystarczą mapki poglądowe ) Serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.06.2004 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Cześć, dajcie znać, komu mam wysłać namiary na naszą chałupę. Niestety nie zrobiłem fotek, ale mam nadzieję, że wystarczą mapki poglądowe ) Serdeczne pozdrowienia napisz mi tylko w któej części miejscowości i jakis jeden charakterystyczny punkt - jak opiszesz wszystko krok po kroku to nie będzie żadnej frajdy w odkrywaniu Twojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 15.06.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Cześć, dajcie znać, komu mam wysłać namiary na naszą chałupę. Niestety nie zrobiłem fotek, ale mam nadzieję, że wystarczą mapki poglądowe ) Serdeczne pozdrowienia Dzień dobry we wtorek wszystkim budującym, papierującym i mieszkającym Sławku w przeciwieństwie do Dobrzykowic ,ja poproszę pełen opis Mam nadzieję że dotrzemy................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.06.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Cześć, dajcie znać, komu mam wysłać namiary na naszą chałupę. Niestety nie zrobiłem fotek, ale mam nadzieję, że wystarczą mapki poglądowe ) Serdeczne pozdrowienia dla mnie poprosze tez pełny opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.06.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 witaj zara ...dawno Cię nie było widać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 15.06.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 witaj zara ...dawno Cię nie było widać .... Ivo jak przystało na pełne uzależnienie poranną kawę piję na forum. Walczę z papierologią więc pisać nie ma o czym- zadowalam się czytaniem Was jednym słowem szpiegostwo we własnej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.06.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 witaj zara ...dawno Cię nie było widać .... Ivo jak przystało na pełne uzależnienie poranną kawę piję na forum. Walczę z papierologią więc pisać nie ma o czym- zadowalam się czytaniem Was jednym słowem szpiegostwo we własnej grupie no ładnie ...szpiegu Ty jeden napisz coś czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.06.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 hejhej szpiedzy tacy jak my! tu kontrwywiad, tu kontrwywiad!!tu kontrwywiad przesyłający całusy [morda] proszę o szczegółową mapkę dla wywiadu [łącznie z podaniem imion matki i ojca] - może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.06.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Sławku - dzięki rzeczywiście dokładny ..a o której godzinie zaczynamy, bom cos chyba przegapiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 15.06.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 UWAGA O 14-tej odpalamy grilla i oczekujemy PT Szanownych Gości, to kiedy zajrzycie, zależy tylko i wyłącznie od Was ) Jeśli ktoś jeszcze chce opis dojazdu, to niech da znać )) Serdeczne pozdrowienia i do zobaczenia w słoneczną (oby) niedzielę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts