miwol 15.06.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Sławek, poproszę również o opis. Będziemy przed wieczorkiem. Miwolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 15.06.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witam serdecznie GRUPĘ WROCŁAWSKĄ .Proszę mnie wykreślić z listy obecności w niedzielę u Sławka.Ostatnio mam same problemy.Popsuł mi się samochód( 14 letnia łada).Szykuje się na wczasy nad morze (jadę na początku tygoodnia).Co roku jezdziłem samochodem ze względu na ilość bagażu ponieważ spanie jest w namiotach.Teraz boję się jechać tym złomem żeby się nie rozsypał po drodze ok.500 km.Życzę udanego spotkania ,oraz tym którzy idą na urlop miłego wypoczynku.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 15.06.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Sławku dzięki bardzo Plan napisany jakby specjalnie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 15.06.2004 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Kochani ratuuuuunku ja jeszcze w pracy, a pracy tyle że nie mam nawet czasu zajrzeć na forum i niestety mam okrutne wrażenie, że pomimo ogromnych chęci poznania osobistego wszystkich kontrwywiadowców wrocławskookolicznych nie uda mi się dotrzeć na spokanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 witam grupę ...i proszę nie rozluźniać szeregów tylko przybywać na spotkanie aby się poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 16.06.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Cześć, dajcie znać, komu mam wysłać namiary na naszą chałupę. Niestety nie zrobiłem fotek, ale mam nadzieję, że wystarczą mapki poglądowe ) Serdeczne pozdrowienia Sławku - ja poproszę o wskazówki. Na priva wysyłam adres w razie gdyby wskazówki były w formacie nie do przesłania przez forum. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 16.06.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 ot co, nie rozluźniać. ja zacieśniam znów sennie - tym razem nocą byłam na bibce u Ivo. Ivo, fajną masz ciocię [morda po trzykroć]!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 ot co, nie rozluźniać. ja zacieśniam znów sennie - tym razem nocą byłam na bibce u Ivo. Ivo, fajną masz ciocię [morda po trzykroć]!! oj, yemiołka - czyli najwyższy czas się spotkać w realu PS. czyli będziecie i miseczkę moge brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 16.06.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 ad7, musisz się stawić, wszak ze Sławkami tworzymy trójkąt somsiedzki , jeszcze nieco wirtualny co prawda --- co stwierdziłam ze zdziwieniem pewnym spoglądając na naszą mapkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 16.06.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 ot co, nie rozluźniać. ja zacieśniam znów sennie - tym razem nocą byłam na bibce u Ivo. Ivo, fajną masz ciocię [morda po trzykroć]!! oj, yemiołka - czyli najwyższy czas się spotkać w realu PS. czyli będziecie i miseczkę moge brac ojciec, brać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 16.06.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Witajcie! Wiech zwolnil miejsce na niedzielnym spotkaniu to ja wskakuję w tę lukę Wakacje skróciłąa bo na Mazurach leje i wieje a jam nie wilk morski... Poprosze o szczegolowe wskazowki dojazdowe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 ot co, nie rozluźniać. ja zacieśniam znów sennie - tym razem nocą byłam na bibce u Ivo. Ivo, fajną masz ciocię [morda po trzykroć]!! oj, yemiołka - czyli najwyższy czas się spotkać w realu PS. czyli będziecie i miseczkę moge brac ojciec, brać! byle pełną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Witajcie! Wiech zwolnil miejsce na niedzielnym spotkaniu to ja wskakuję w tę lukę Wakacje skróciłąa bo na Mazurach leje i wieje a jam nie wilk morski... Poprosze o szczegolowe wskazowki dojazdowe ! aka- ale fajnie że jednak będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 16.06.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 aka,fajnie fajnie, ale męża będziemy zamęczać "zawodowo" - zgadnij na jaki temat ... Sławek i goście - organizacyjnie - czy dzielimy się menu, czy każdy przywozi standard - mięso i piwo (aka - bardzo wskazane w niewielkich ilościach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Sławek i goście - organizacyjnie - czy dzielimy się menu, czy każdy przywozi standard - mięso i piwo (aka - bardzo wskazane w niewielkich ilościach) własnie - dobre pytanie...mięsko...czy zamieszać jakąś sałatę??...choć tak teraz sobie myślę, że pora będzie obiadowa...może to i to??...bylebyśmy nie przesadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 16.06.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Ivonesca, do mięska (+czerwone wino wytrawne) można sałatki (białe wino, półwytrawne) ciasto + kawa (po irlandzku ) desery (bita śmietana, owoce) wino deserowe (słodkie) potem może coś mocniejszego w sam raz pod bitą śmietanę. a potem znowu karkówka z grilla z piwem ... Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Ivonesca, do mięska (+czerwone wino wytrawne) można sałatki (białe wino, półwytrawne) ciasto + kawa (po irlandzku ) desery (bita śmietana, owoce) wino deserowe (słodkie) potem może coś mocniejszego w sam raz pod bitą śmietanę. a potem znowu karkówka z grilla z piwem ... Co wy na to? podoba mi się...tylko kto mnie potem odwiezie do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 16.06.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Aka - super, że przyjedziecie Odnośnie menu, to obiecuję krzynkę lwóweckiego i czerwone wino . Co nieco na grilla też się znajdzie (może jakieś cukinie prócz mięska, itp...). Na pewno zrobimy jakąś sałatę i... co nam tam jeszcze do głowy wpadnie. Jednak wszelkie inicjatywy gości są ze wszech miar godne pożądania Już się cieszę na wyżerkę..., a Ci którzy nie będą mogli od razu usiąść za kółkiem mogą spokojnie u nas spocząć - miejsca mamy dostatek, tylko nie zawsze o najwyższym standardzie... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.06.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Co nieco na grilla też się znajdzie (może jakieś cukinie prócz mięska, itp...). właśnie....co mozna grillować oprócz mięska? prosze o podpowiedź to coś przywiozę, bom nieobeznana za bardzo w grillowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 16.06.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 aka, Sławek i goście - organizacyjnie - czy dzielimy się menu, czy każdy przywozi standard - mięso i piwo (aka - bardzo wskazane w niewielkich ilościach) O niewielkich ilosciach niestety wiem, lato bez zimnego piwka - ciezka sprawa Ja przygotuje jakies szaszłyczki z drobiowego chudego mięska, bo sałatki robic to mi sie nie chce Moge tez sie postarac o swieze czeresnie prosto z sadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts