Spirea 13.05.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 czyli muszę mieć to pozwolenie na już. dobrze wiedzieć. dzięki czy ja dobrze pamiętam, ze wniosek złożyłaś w ubiegłym tygodniu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.05.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Chcesz m powiedzieć, że po 15.06 nie mogę sobie na własniej działce zrobić ogniska na pieczenie kiełbasek i ziemniaczków? no to chyba kogoś poniosło! u nas w gminie żadnej straży nie widziałam. chce Ci tylko uświadomić, że do 15.06 jest zakaz wojewody tyczący się spalania czegokolwiek - tak mi dziś uświadomili sąsiedzi widząc moje przygotowania do wiosennych porządków na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.05.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 masz fajnych sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.05.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Mowy nie ma Jak będę robił to za takie pieniądze, że nikt tu mi ich nie da No ale po znajomości podpowiem jak własnoręcznie wykonać. zrzucimy się na grupie na 1 lampkę dla Tataraka - może gust Jej odmienimy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.05.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 to "do", czy "po"? bo jedna literka czyni różnicę a kiedy tan zakaz się kończy? Spirea - muszę być dobrej myśli... co mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.05.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 masz fajnych sąsiadów. poza najbliższym na innych nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.05.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 zrzucimy się na grupie na 1 lampkę dla Tataraka - może gust Jej odmienimy:rolleyes: jak już się macie zrzucać, to ja poproszę komplet lampek. takich do wina :D plus wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.05.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 to "do", czy "po"? bo jedna literka czyni różnicę a kiedy tan zakaz się kończy? masz kłopot z czytaniem? zakaz jest od 1.04 do 15.06.2011 date 15.06 2x juz pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.05.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 no fakt, chyba mam kłopot z czytaniem, złośliwcze btw, po namyśle stwierdzam, że może być samo wino, bez lampek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.05.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Już za późno, bo umowa podpisana i częsciowo wykonana. Z info o Mistralu wynika, że wentylatory mam tej samej firmy. Pobór od 30 do 290. Ten mój model ma siedem biegów. Niby ma byc energooszczędny - z ulotki "Energooszczędne rekuperatory, centrale wentylacyjne z silnikami stałoprądowymi." No nie taka podobna. Z tego, co napisała Claris różnica do 3 tys. Nie wiem, kiedy taka kwota zwróciłaby mi się na tym prądzie. Do tego nie wiem jak wychodzi stosunek ceny reku do pozostałych składników ceny. Co do porównania jakości - nie mam pojecia. Aż tak się nie znam. i gratulacje z okazji pojawienia się córeczki oczywiście zaczęłam się już stresować, że kupiłam badziewie i musiałam sprawdzić. Ale chyba nie jest tak źle: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?165968-Reku-Ekozefir-RK-czy-MISTRAL-duo-400-EC-Prosz%C4%99-o-porad%C4%99-co-wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 13.05.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Frankai - a rozwazasz tylko alternatywę: taniocha - premium? jakiś segment pośredni nie wchodzi w grę? Acha, widzę, że już odpowiedziałeś na moje pytanie to dobrze, że ta lampa w mój gust nie trafia, bo dla zasady bym nie kupiła Spoko - już mam pomysł na dwie konstrukcje. To co zrobiłem dla siebie będzie w klasie premium i ewentualnie zrobię jeszcze klasę średnią. Klasa niższa za to będzie miała inne wzornictwo, żeby nie skundlić pomysłu. W takim przypadku wypłodzę coś w Twoim guście i dostaniesz rabata. Wtedy będzie to zgodne z zasadami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.05.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 hmmmm jak wypłodzisz coś w moim guście, to pogadamy o zasadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.05.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Suspenser, gratulacje :wiggle::wiggle:Pochwal się potomstwem, jak ma na imię? My kupiliśmy rekuperator Enervent LTR eco 3. Razem z montażem poziom cenowy raczej Spirei niż 30k. I polecam Skaven. Mimo początkowych trudności komunikacyjnych, o których kiedyś pisałam, udało się nawiązać współpracę, tj. jak na razie podpisać umowę. Okazali się być bardzo elastyczni i sympatyczni w kontakcie na żywo. czyli muszę mieć to pozwolenie na już. dobrze wiedzieć. dzięki Nie panikuj, zaraz się okaże, że masz pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.05.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 oczywiście zaczęłam się już stresować, że kupiłam badziewie i musiałam sprawdzić. Ale chyba nie jest tak źle: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?165968-Reku-Ekozefir-RK-czy-MISTRAL-duo-400-EC-Prosz%C4%99-o-porad%C4%99-co-wybrac Spokojnie, wybrałaś dobrze, ja tylko podałem jaki jest mój typ [trochę lepszy]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 no fakt, chyba mam kłopot z czytaniem, złośliwcze btw, po namyśle stwierdzam, że może być samo wino, bez lampek Uważaj, żebyś takiego w kartoniku nie otrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dziękuję wszystkim za gratulacje Mała ma na imię Patrycja, waży 2,5 kg i już potrafi pięknie się uśmiechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.05.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Mała ma na imię Patrycja, waży 2,5 kg i już potrafi pięknie się uśmiechać 2,5kg? to wcześniak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.05.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Trudno jest ale czemu nie spróbować? Może wziąć jakiś urlop bezpłatny na 3 miesiące, żeby się sprawdzić? Mnie były szef bardzo zmotywował do poszukania nowej pracy. Nie zrobiłem tego w 5 minut, ale określiłem kierunek i go realizowałem. Jak widać skutecznie To natchnęło mnie do nowego wyzwania Tuż przed odejściem z firmy, sprzedałem projekt, który był nowym kierunkiem. Jeżeli 2 obecne projekty mi wypalą to mi sodówka gotowa uderzyć do głowy By temu zapobiec wracam do mopa Mnie szef w ogóle nie motywuje do szukania czegoś innego wręcz przeciwnie. Na razie mam wiele pomysłów, ale jeszcze czuję, że to nie to. Gdy wpadnę na ten właściwy wtedy będę starał się pogodzić go z obecną pracą. Z tym mopem to dobra metoda, chociaż ja preferuję przeróbki i czyszczenie samochodu w ramach relaksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.05.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 2,5kg? to wcześniak? Na szczęście nie, bo to był już 38 tydzień. Wagę ma po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 14.05.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Suspenser bardzo gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts