Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

Suspenser wielkie gratulacje. Niech się maleńka zdrowo chowa. Rzadko tu zaglądam, niemniej mam już barierki na balkonach i mogę z czystym sumieniem polecić firmę, wziętą bez sprawdzania i polecania przez kogokolwiek, z allegro. Zaryzykowałam i jestem bardzo zadowolona. Ekipa super i do tego baaardzo przystępna cenowo. Sprawnie i co dla mnie ważne czysto. Wprawdzie firma z Bolesławca, ale byli dwa razy tańsi od jednej z reklamujących się na tymże forum, wrocławskich. Oczywiście wykonanie z montażem. Szczegóły na priva jeśli kogoś interesuje. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Jolu - założyłem specjalny wątek o EKIPACH. Opis do niego jest w wątku ORGANIZACYJNYM. Ten wątek o ekipach, to w ramach zastępstwa do nieaktualizowanej strony o misiach. Każdy ma dostęp i każdy w dowolnym momencie może zmienić swojego posta. Pamiętam, że kilka razy pisałaś o jakiś tanich a dobrych ekipach. Może warto by ślad o nich pozostał czy to prowadzący wprost do nich (telefon), czy też na zasadach dopytania Ciebie po privie. O niepolecanych też możesz napisać ;)

Ja również gratuluje, chociaż to mój pierwszy wpis tutaj :D

Przy okazji mam pytanie. Czy możecie mi polecić jakąś dobrą ekipę od ocieplenia dachu, zabudowy poddasza (skosów) ?

witaj Danka_firanka,

ja mogę polecić swoją ekipę, tylko nie wiem na iedy potrzebujesz , bo póki co, robią jeszcze u mnie.

witaj Danka_firanka,

ja mogę polecić swoją ekipę, tylko nie wiem na iedy potrzebujesz , bo póki co, robią jeszcze u mnie.

trudno powiedzieć. jakoś na początku lipca

ile w ogóle to kosztuje i jak sobie liczą? za metr kwadratowy?

panikuję, jak mam siłę. jak nie mam, to nie panikuję i jestem pełna optymizmu ;) wiesz, jak ta panika potrafi człowieka wykończyć?

Mam podobne podejście z chorowaniem. Już od czasów szkolnych - choruję jak mam czas. Jak nie mam czasu (sprawdziany, egzaminy, nawał pracy), to nie choruję ;)

Ja również gratuluje, chociaż to mój pierwszy wpis tutaj :D

Przy okazji mam pytanie. Czy możecie mi polecić jakąś dobrą ekipę od ocieplenia dachu, zabudowy poddasza (skosów) ?

Dzięki :)

Co do ocieplania dachu to u mnie kosztowało to 50 zł/m2 [15 wełna, 35 rigipsy] - w tej cenie miałem też wykonanie szachtów i obróbkę okien.

Napisz po której stronie Wrocławia budujesz dom bo fachowcy daleko nie lubią jeździć [szkoda im czasu na dojazdy].