Jola z Melisy 14.05.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Suspenser wielkie gratulacje. Niech się maleńka zdrowo chowa. Rzadko tu zaglądam, niemniej mam już barierki na balkonach i mogę z czystym sumieniem polecić firmę, wziętą bez sprawdzania i polecania przez kogokolwiek, z allegro. Zaryzykowałam i jestem bardzo zadowolona. Ekipa super i do tego baaardzo przystępna cenowo. Sprawnie i co dla mnie ważne czysto. Wprawdzie firma z Bolesławca, ale byli dwa razy tańsi od jednej z reklamujących się na tymże forum, wrocławskich. Oczywiście wykonanie z montażem. Szczegóły na priva jeśli kogoś interesuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.05.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Jola,to ja poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.05.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Jolu - założyłem specjalny wątek o EKIPACH. Opis do niego jest w wątku ORGANIZACYJNYM. Ten wątek o ekipach, to w ramach zastępstwa do nieaktualizowanej strony o misiach. Każdy ma dostęp i każdy w dowolnym momencie może zmienić swojego posta. Pamiętam, że kilka razy pisałaś o jakiś tanich a dobrych ekipach. Może warto by ślad o nich pozostał czy to prowadzący wprost do nich (telefon), czy też na zasadach dopytania Ciebie po privie. O niepolecanych też możesz napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.05.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę miłego łykendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.05.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Suspenser, my również dołączamy się do życzeń - "Niech się maleńka zdrowo chowa", a dla mamusi i tatusia gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka_firanka 15.05.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Ja również gratuluje, chociaż to mój pierwszy wpis tutaj Przy okazji mam pytanie. Czy możecie mi polecić jakąś dobrą ekipę od ocieplenia dachu, zabudowy poddasza (skosów) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.05.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Ja również gratuluje, chociaż to mój pierwszy wpis tutaj Przy okazji mam pytanie. Czy możecie mi polecić jakąś dobrą ekipę od ocieplenia dachu, zabudowy poddasza (skosów) ? witaj Danka_firanka, ja mogę polecić swoją ekipę, tylko nie wiem na iedy potrzebujesz , bo póki co, robią jeszcze u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.05.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Nie panikuj, zaraz się okaże, że masz pozwolenie O dziwo specjalnie nie panikuję. Zaczynam się chyba uodparniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.05.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Uważaj, żebyś takiego w kartoniku nie otrzymała myślisz, że już takie mają wszyscy budżety nadszarpnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisperrr 15.05.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam zapraszam wszystkich chętnych którzy potrzebują świadectwo energetyczne potrzebne do odbioru budynku. zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 15.05.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam, potrzebuje namiary na glazurnika, jeśli ktoś może polecić będę wdzięczna, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.05.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam, potrzebuje namiary na glazurnika, jeśli ktoś może polecić będę wdzięczna, pozdr a na kiedy potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.05.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 O dziwo specjalnie nie panikuję. Zaczynam się chyba uodparniać jakoś nie bardzo Ci wierzę. Panikujesz w wielu kwestiach przyszłościowych a nie wzbudza tego uczucia najwazniejsza kwestia proceduralna przy budowie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka_firanka 15.05.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 witaj Danka_firanka, ja mogę polecić swoją ekipę, tylko nie wiem na iedy potrzebujesz , bo póki co, robią jeszcze u mnie. trudno powiedzieć. jakoś na początku lipca ile w ogóle to kosztuje i jak sobie liczą? za metr kwadratowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka_firanka 15.05.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Oczywiście wykonanie z montażem. Szczegóły na priva jeśli kogoś interesuje. Pozdrawiam. mnie tez interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.05.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 jakoś nie bardzo Ci wierzę. Panikujesz w wielu kwestiach przyszłościowych a nie wzbudza tego uczucia najwazniejsza kwestia proceduralna przy budowie domu. panikuję, jak mam siłę. jak nie mam, to nie panikuję i jestem pełna optymizmu wiesz, jak ta panika potrafi człowieka wykończyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.05.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 panikuję, jak mam siłę. jak nie mam, to nie panikuję i jestem pełna optymizmu wiesz, jak ta panika potrafi człowieka wykończyć? Mam podobne podejście z chorowaniem. Już od czasów szkolnych - choruję jak mam czas. Jak nie mam czasu (sprawdziany, egzaminy, nawał pracy), to nie choruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 16.05.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Ja również gratuluje, chociaż to mój pierwszy wpis tutaj Przy okazji mam pytanie. Czy możecie mi polecić jakąś dobrą ekipę od ocieplenia dachu, zabudowy poddasza (skosów) ? Dzięki Co do ocieplania dachu to u mnie kosztowało to 50 zł/m2 [15 wełna, 35 rigipsy] - w tej cenie miałem też wykonanie szachtów i obróbkę okien. Napisz po której stronie Wrocławia budujesz dom bo fachowcy daleko nie lubią jeździć [szkoda im czasu na dojazdy]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.05.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 trudno powiedzieć. jakoś na początku lipca ile w ogóle to kosztuje i jak sobie liczą? za metr kwadratowy? u mnie wełna 18+5, folia, konstrukcja, podwójna płyta, szpachlowanie, szlifowanie, gruntowanie - 60zł/m2. nowe prace wyceniają juz ciut wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 16.05.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 a na kiedy potrzebujesz? Łazienki czekają, można zacząć od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts