Spirea 16.05.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Musze rano wstac, wiec nie mam czasu na zwodzenie, a poza tym ja z takich konkretnych w kontaktach i zwodzenie nigdy nie było moja mocna strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.05.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Wojgoc - z asertywnością u mnie kiepsko wobec pci pięknej to zapraszam na szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.05.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 dzięki, a masz kogoś od schodów? Miałam dzisiaj spotkanie z schodziarzem i Jego portfolio, to głównie schody w rodzaju tych, które masz zaprojektowane. to podeślij mi namiar bo schody jeszcze przede mną a to konkretna osoba musi być by wykonała wg projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.05.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 to zapraszam na szkolenie Łeeeee tam. Po pierwsze - czasem miło jest ulec * Po drugie - jak chcę to umiem być asertywny. Moją asertywność trenerka oceniła jako wzorcową Po trzecie - jak już to wolałbym być szkolony przez płcię piękną Byłoby przyjemne z pożytecznym * - tego zdania mimo " " nie należy nadinterpretowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.05.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Frankai,ja nie wątpię w Twoją asertywnośc w stosunku do facetów.Z kobietami róznie bywa a ty chcesz ewentualne szkolenie z kobietą. W aspekcie połączenia przyjemnego z pozytecznym, to drugie nie zostanie zrealizowane. Pierwsze w dużej mierze zależne jest od trenerki - jaki typ kobiety komu się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.05.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Musze rano wstac, wiec nie mam czasu na zwodzenie, a poza tym ja z takich konkretnych w kontaktach i zwodzenie nigdy nie było moja mocna strona A ja do rana to się pewnie nie położę Teraz przerwa, żeby nie zwariować. Wiem żeś konkretna i w zasadzie innej reakcji się nie spodziewałem Aczkolwiek kobieta zmienną jest, a że kobietą jesteś to wiem, mimo iż zima nie jest najlepszą porą na takie spostrzeżenia. Tu znowu mi się przypomina jedna z piosenek Studia 202 czy też Kabaretu Elita (nie wiem co kwalifikować pod jedną a co pod druga nazwę). Ciekawe czy ktoś wie jaką piosenkę mam na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.05.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Tu znowu mi się przypomina jedna z piosenek Studia 202 czy też Kabaretu Elita (nie wiem co kwalifikować pod jedną a co pod druga nazwę). Ciekawe czy ktoś wie jaką piosenkę mam na myśli? na mysli masz piosenkę niezyjącego już mojego sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.05.2011 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 na mysli masz piosenkę niezyjącego już mojego sąsiada. No ale jaką konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.05.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 to nie moja twórczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.05.2011 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Frankai, ja nie wątpię w Twoją asertywnośc w stosunku do facetów. Wojgoc - z Ciebie to taka Pytia lub Wałęsa. Wiele razy nie rozumiem co masz na myśli. Skoro nie wątpisz w moją asertywność wobec facetów, to czemu zapraszasz na szkolenie? Czyżbyś prowadził centrum szkoleń i miał jakieś trenerki, które by mnie podszkoliły? Z kobietami róznie bywa a ty chcesz ewentualne szkolenie z kobietą. A że z kobietami różnie bywa - to właśnie między innymi ich urok. Te konkretne też to potrafią. Wiem coś o tym W aspekcie połączenia przyjemnego z pozytecznym, to drugie nie zostanie zrealizowane. Pierwsze w dużej mierze zależne jest od trenerki - jaki typ kobiety komu się podoba. Znowu nie wiem o co chodzi. Czy że trenerka nie może się podobać, bo nie nauczy? Mam inne doświadczenia życiowe Ale dość psychologicznego striptiz'u EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.05.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 to nie moja twórczość Nie wstyd Ci nie znać piosenek sąsiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.05.2011 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 zaprosiłem Cię na szkoleniu z asertywności wobec kobiet bo masz z tym kłopot.Przyjemne z pozytecznym?jesli trenerka będzie Ci sie podobać to szkolenie będzie przyjemne, jesli jednak nie wzbudzi Twojego zainteresowania to nie będzie przyjemne.Ponieważ jak sam stwierdziles nie potrafisz byc asertywny wobec plci pieknej, nic pozytecznego ze szkolenia przez kobiety nie wyniesiesz.Stąd moje zaproszenie na szkolenie z asertywności wobec kobiet.ale jak mniemam nie jestes zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.05.2011 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Nie wstyd Ci nie znać piosenek sąsiada? pomijając iz to nie moja muzyka, zza dużo ich napisał by je spamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.05.2011 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 pomijając iz to nie moja muzyka, zza dużo ich napisał by je spamiętać W sumie to nie jestem pewien czy to napisał Twój sąsiad. Nie miał wszak monopolu Raczej kwestia co się lubi. Drugi z wielkich studyjnych nieboszczyków napisał jeszcze więcej bajeczek. Znam ich znakomitą większość. Niektóre na pamięć Przydają się na imprezach W sumie do twórczości Waligórskiego, to dorastałem. To chyba generalnie nie jest prosta sprawa. Rzadko komu jego wierszyki podobają się od razu. W rodzinie tylko moi braci umieją jeszcze zrozumieć i docenić jego kunszt. Z Kaczmarkiem w zasadzie było podobnie. Jego głos kiedyś mnie drażnił i uważałem, że fałszuje. Nie da się jednak ukryć, że tych dwóch panów jest nie do zastąpienia Współczesne studio 202 klasyfikuję o 2 klasy niżej. Podobnie zresztą jak całość kabaretów. W zasadzie to zaliczam się już to starszych panów i większość kabaretów które lubię... już nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.05.2011 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 zaprosiłem Cię na szkoleniu z asertywności wobec kobiet bo masz z tym kłopot. Przyjemne z pozytecznym? jesli trenerka będzie Ci sie podobać to szkolenie będzie przyjemne, jesli jednak nie wzbudzi Twojego zainteresowania to nie będzie przyjemne. Ponieważ jak sam stwierdziles nie potrafisz byc asertywny wobec plci pieknej, nic pozytecznego ze szkolenia przez kobiety nie wyniesiesz. Stąd moje zaproszenie na szkolenie z asertywności wobec kobiet. ale jak mniemam nie jestes zainteresowany. Bez obrazy - nie skorzystam. Zrobiłem EOT i będę się tego trzymał jak pijany płota A teraz na 2h do wyrka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awo65 17.05.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ciekawe czy ktoś wie jaką piosenkę mam na myśli? Hue, hue, hue... Kęsim, kęsim mości Panowie. Jak to leciało? "... obiekty zimowych zachcianek, są zazwyczaj dość grubo odziane...";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.05.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Oooo, jaka miła dyskusja o szkoleniach była Madeleine - półokrągłe kabiny zdecydowanie nie. Frankai - jak bym robiła zwymiarowany obrazek to byś miał i zawiasy i wszystko, ja nabazgroliłam coś w paincie, żeby pokazać, na czym polega mój problem, a nie żebyś długość drzwi wyliczał Blachy Prószyński są mi znane tylko z nazwy, na dachy mamy Sarę z Budmatu - jest całkiem w porządku. 7 rok leży, nie wiem, czy to dość długo, żeby jej wystawiać laurkę, ale nic złego się z nią nie dzieje. Czy ktoś z Was też tak ma, że czasami jak chce wkleić fotkę, to ma do wyboru opcję z komputera lub z url, a czasami tylko z url? Wielce irytujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.05.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 mnie w ogóle ograniczenia (techniczne oczywiście) na grupie irytują - wklejanie zdjęć, kulawa, a w zasadzie żadna wyszukiwarka, brak widocznych sygnatur. Wiem żeś konkretna i w zasadzie innej reakcji się nie spodziewałem Aczkolwiek kobieta zmienną jest, a że kobietą jesteś to wiem, mimo iż zima nie jest najlepszą porą na takie spostrzeżenia. Spostrzeżenie co do mojej płci jak najbardziej słuszne i uzasadnione. Z tym stwierdzeniem o konkretności - to też było widać w zimie czy wyczytałeś między wierszami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.05.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Spostrzeżenie co do mojej płci jak najbardziej słuszne i uzasadnione. Z tym stwierdzeniem o konkretności - to też było widać w zimie czy wyczytałeś między wierszami ? ile stron trzeba się cofnąć aby zakumać o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.05.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 odniesienie - post wyżej, a zimą miało miejsce przekazanie słynnej walizeczki Efapela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts