wojgoc 17.05.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 odniesienie - post wyżej, a zimą miało miejsce przekazanie słynnej walizeczki Efapela chodziło mi o Twój konkretyzm powiązany z zimą, ale już wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.05.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 "konkretyzm powiązany z zimią" i znowu parsknęłam na biurko ponawiam pytanie o dobre miejsce we Wrocku, gdzie można obejrzeć duuużo drzwi wewn. na ekspozycji, a nie w katalogach różnych, także składanych, szklanych etc. mam już jeden namiar na Robotniczej od Frankaia, kto da więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.05.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 "konkretyzm powiązany z zimią" i znowu parsknęłam na biurko ponawiam pytanie o dobre miejsce we Wrocku, gdzie można obejrzeć duuużo drzwi wewn. na ekspozycji, a nie w katalogach różnych, także składanych, szklanych etc. mam już jeden namiar na Robotniczej od Frankaia, kto da więcej? jak się jedzie od Kątów Wrocławskich do Wro, to tam po drodze przy skrzyżowaniu z Avicenny są chyba jakieś drzwi. Widziałam tylko na wystawie, bo nigdy nie chciało mi się zatrzymywać. Drzwi są tez w Smardzowie w drodze na Oleśnicę. Wyblakłe od słońca, więc nie zachęcają, ale może w środku jest tego więcej i ciekawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.05.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 ktoś tam był znajomy i widział głównie panele, ale blisko mam to zajadę, to dawno było, mogło się coś zmienić, dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.05.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Hue, hue, hue... Kęsim, kęsim mości Panowie. Jak to leciało? "... obiekty zimowych zachcianek, są zazwyczaj dość grubo odziane...";) http://autokacik.pl/images/graemlins/claps.gif czyli Hymn Zimowych Podrywaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.05.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 ooo, to ja się podpinam pod drzwi. Poza Budusem i Impro. ale przy takiej kabinie nie zastosujesz odpływu liniowego, tzn. zastosujesz ale jak Ci kafelkarz pokaze jak może ułożyć podłoge to pozostaje brodzik lub inna koncepcja prysznica. poza tym zostaje problem baterii/ prysznica/ półeczki na kosmetyki. O tyle owalna kabina jest lepsza od prostokątnej, że w wybrzuszeniu może się wszystko schować. pytałem się dziś - w tym roku nic z tego. chyba, że Madeleine nie zmieści się w swoim harmonogramie stawiania domu. Ale na to bym nie liczył. U mnie wczoraj zalewali wieniec. Dziś i jutro ścianki działowe, od czwartku ocieplanie fundamentów. Dachówka zamówiona, dziś zamawiam okna, w przyszłym tygodniu albo kolejnym wchodzą dekarze. Akurat zrobią dach i będzie czas montować okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.05.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Spostrzeżenie co do mojej płci jak najbardziej słuszne i uzasadnione. Z tym stwierdzeniem o konkretności - to też było widać w zimie czy wyczytałeś między wierszami ? W zimie to było widać kobiecość Z tekstów konkretność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.05.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Wojgoc, czy to jest odpowiednia przerwa dla wieńca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.05.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 "konkretyzm powiązany z zimią" i znowu parsknęłam na biurko ponawiam pytanie o dobre miejsce we Wrocku, gdzie można obejrzeć duuużo drzwi wewn. na ekspozycji, a nie w katalogach różnych, także składanych, szklanych etc. mam już jeden namiar na Robotniczej od Frankaia, kto da więcej? Ktoś tu na forum pisał, że zapluł sobie monitor ze śmiechu. Ale to nie byłaś chyba Ty A na tej Robotniczej to jest konkurencja gdzieś za płotem. Wiem, bo prześledziłem wątki chyba na Forum Gazeta, gdzie było widać podchody w jedną i drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 17.05.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Z drzwi to jeszcze bel pol ma parę wystawek - na Bielanach tam na przeciwko ikea oraz na olsztyńskiej (za volvo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.05.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Wykoncypowałam przy tej składanej do środka kabinie panel prysznicowy narożny - nie będzie stresu, że się w panel na ścianie przydzwoni zbyt energicznie składanymi drzwiami. A tu mi mąż, że on by własciwie wolał samą deszczownicę, nie panel. Teraz mamy zwykły prysznic ze słuchawką i wystarcza. Czy ktoś może przedstawić analizę porównawczą bazującą na autopsji? Mnie się bardzo podoba patent z dyszami do masażu, ale może to przereklamowne jest? Wojgoc - odpływ liniowy montuje się na skraju podłogi prysznica, dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 17.05.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 U mnie wczoraj zalewali wieniec. Dziś i jutro ścianki działowe, od czwartku ocieplanie fundamentów. Dachówka zamówiona, dziś zamawiam okna, w przyszłym tygodniu albo kolejnym wchodzą dekarze. Akurat zrobią dach i będzie czas montować okna. No to szybko idzie, u mnie wieniec będą zalewać jutro, z tym że ja mam poddasze użytkowe i musieli zalać jeszcze strop. Jaką dachówkę i gdzie zamówiłaś? Jaki masz czas oczekiwania na nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.05.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Ktoś tu na forum pisał, że zapluł sobie monitor ze śmiechu. Ale to nie byłaś chyba Ty niemożliwe, żebyś nie pamiętał, kto to był. czyli żartujesz Claris, mając w tym bel-polu coś sensownego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 17.05.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Czy ktoś może przedstawić analizę porównawczą bazującą na autopsji? Mnie się bardzo podoba patent z dyszami do masażu, ale może to przereklamowne jest? wg mnie przereklamowane.. mam panel do masażu od 6ciu lat, skorzystałam może z 10 razy, kosztował kupę kasy teraz mam ..też panel prze przypadek, bo okazało się, że panel z baterią termostatyczna będzie tańczy niż porządna bateria + wąż + słuchawka. z tym że ten panel ma mało dysz, ale za to deszczownicę i słuchawkę i tę rzeczoną baterię. Na dyszach w ogóle mi nie zależało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 17.05.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 niemożliwe, żebyś nie pamiętał, kto to był. czyli żartujesz Claris, mając w tym bel-polu coś sensownego? Porta, dre, interdoor - może coś jeszcze - półka raczej średnia. Poszukaj ich strony na pewno mają szczegóły. Ja kupowałam na Olsztyńskiej portę z montażem i z ekipy montażowej jestem bardzo zadowolona, jedna z najlepszych ekip na mojej budowie ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.05.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Wykoncypowałam przy tej składanej do środka kabinie panel prysznicowy narożny - nie będzie stresu, że się w panel na ścianie przydzwoni zbyt energicznie składanymi drzwiami. A tu mi mąż, że on by własciwie wolał samą deszczownicę, nie panel. Teraz mamy zwykły prysznic ze słuchawką i wystarcza. Czy ktoś może przedstawić analizę porównawczą bazującą na autopsji? Mnie się bardzo podoba patent z dyszami do masażu, ale może to przereklamowne jest? w mojej ocenie przereklamowane. Mają rodzice i siostra. Na początku używali, teraz już nie, isadza się kamień, dużo czyszczenia. Ale wszystko zależy od upodobań. Ja wolę ascetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.05.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 No to szybko idzie, u mnie wieniec będą zalewać jutro, z tym że ja mam poddasze użytkowe i musieli zalać jeszcze strop. Jaką dachówkę i gdzie zamówiłaś? Jaki masz czas oczekiwania na nią? No, u Ciebie jest piętro więcej, to robi sporą różnicę. Dachówka Nelskamp Nibra G10, kolor czerń stara angobowana. Kupowałam w MSM na Tyskiej - dali najlepsze ceny, no i fajny sprzedawca (p. Karol). Czas oczekiwania do 2 tygodni (podobno). Nadal nie zamówiłam jeszcze membrany - waham się między dorken delta vent s, vent n a vitaxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 17.05.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 No, u Ciebie jest piętro więcej, to robi sporą różnicę. Dachówka Nelskamp Nibra G10, kolor czerń stara angobowana. Kupowałam w MSM na Tyskiej - dali najlepsze ceny, no i fajny sprzedawca (p. Karol). Czas oczekiwania do 2 tygodni (podobno). Nadal nie zamówiłam jeszcze membrany - waham się między dorken delta vent s, vent n a vitaxx. Ja też zamówiłam w MSM creaton balance i też miało być do 2 tygodni, czyli za tydzień powinna być na budowie, ale wczoraj dostałam telefon, że niestety, ale będzie za 3 tygodnie, co rozwala mi cały harmonogram i nie wiem co teraz zrobić... Może zadzwoń do nich i zapytaj się czy na pewno będziesz miała w terminie. Co do membrany to też jeszcze nie zdecydowałam, a dorken jest lepsza niż aquatec lub tyvek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.05.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 W zimie to było widać kobiecość Z tekstów konkretność prawidłowa odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.05.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 niemożliwe, żebyś nie pamiętał, kto to był. czyli żartujesz Często zdarza się, że dzwoni mi, ale nie wiem gdzie Pamięć mam dobrą, ale strasznie selektywną. Potrafię zapamiętać najdrobniejszy szczegół, jeżeli tylko wiąże się z emocjami, ale mogę nie zapamiętać cholernie oczywistej sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts