Wiech 21.06.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jak umieszczacie fotki stałe po nazwą użytkownika forum?Próbowałem z kolegą wstawić zdjęcie (sam jestem noga komputerowy),wyszło tylko jedno i to nie w tym miejscu.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.06.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Jak umieszczacie fotki stałe po nazwą użytkownika forum?Próbowałem z kolegą wstawić zdjęcie (sam jestem noga komputerowy),wyszło tylko jedno i to nie w tym miejscu.Wiech. widziałam zdjęcie, widziałam a link do niego należy umieścić w Twoim profilu (u góry za czatem i przed wiadomościami jest do niego wejście "Profil" i tam link umieścić na samym dole w emblemacie....powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.06.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 yemiołka - czyli dobry ten Lwówek był??.....bo ja tylko butelkę pooglądałam [morrrda] jasssne. a pudełeczko pikne, dzięęki, w sam raz na trzymanie grubej kasiury. czyli jak zjemy chlebek, wciąż będzie puste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.06.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 w sam raz na trzymanie grubej kasiury albo kredek bo takie rozwiązanie widziałam najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.06.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 w sam raz na trzymanie grubej kasiury albo kredek bo takie rozwiązanie widziałam najczęściej dobre! kredek u nas dostatek. połamanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 21.06.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ivonesca, powiem więcej, ja i Ciebie i Yemiołkę jakbym już gdzieś kiedyś widział......... Cholipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.06.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ivonesca, powiem więcej, ja i Ciebie i Yemiołkę jakbym już gdzieś kiedyś widział......... Cholipa no to teraz będzie ...szukanie wspólnych znajomych, może szkoły .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 21.06.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Dachowiec nie przeceniaj mnie.Co prawda Muratory i inne literatury fachowe czytam 6 lat,ale to jest moja pierwsza budowa.Napisz czy to ma być wieżba suszona komorowo czterostronnie strugana nie wymagająca impregnacji,czy tradycyjna więżba impregnowana przez zanurzenie lub komorowo.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.06.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ja też Ivonescę skądsik znam. Może jakieś kursy językowe? Może akademik? ale to chyba odpada bo ja na UW, a Ivonesca na AR... A z koleżanką yemiołką to my z jednej parafii, może się widywałyśmy na spacerkach w parku albo na zakupach? Albo na rowerach nad Odrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 21.06.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ivo dzięki za porady,ekspercie komputerowy. Zdjecia zrobię w lipcu po przyjeżdzie z wakacji.Część zdjęć mam zrobione Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.06.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 A z koleżanką yemiołką to my z jednej parafii, może się widywałyśmy na spacerkach w parku albo na zakupach? Albo na rowerach nad Odrą? z jednej parafii, ale w mijankę, bo ja się wyprowadziłam, gdy Ty się wprowadziłaś [chiba, mniej więcej ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.06.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ivonesca, powiem więcej, ja i Ciebie i Yemiołkę jakbym już gdzieś kiedyś widział......... Cholipa cholipa, może masz sny forumowe, jak ja, i w tym śnie... bo ja dla odmiany Cię nie kojarzę z poprzedniego życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.06.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 dachowiec wysłałam tobie info nt dachu,ale sprawdź czy doszło, bo u nas jest taki głupi sweeper co wyłapuje maile i traktuje je jako treści niecenzuralne (napisał że poszło pod obserwację), nie wiem czy puścił czy nie. W tym mailu nie było nic niecenzuralnego, tylko obrazki mojego dachu i oferta na więźbę, jaką dostałam.Napisz czy dostałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.06.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 A z koleżanką yemiołką to my z jednej parafii, może się widywałyśmy na spacerkach w parku albo na zakupach? Albo na rowerach nad Odrą? z jednej parafii, ale w mijankę, bo ja się wyprowadziłam, gdy Ty się wprowadziłaś [chiba, mniej więcej ] Ja się wprowadzałam do parafii w czerwcu 1993 - to już 11 lat - dobrze policzyłam? Ale co poniektórzy jesteśmy starzy ... Ludzie tak długo nie żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.06.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 u nas jest taki głupi sweeper co wyłapuje maile i traktuje je jako treści niecenzuralne (napisał że poszło pod obserwację), nie wiem czy puścił czy nie. W tym mailu nie było nic niecenzuralnego dba o morale?? niezłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.06.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ja też Ivonescę skądsik znam. Może jakieś kursy językowe? Może akademik? ale to chyba odpada bo ja na UW, a Ivonesca na AR... BK - zastanawiałam się już też nad tym ...i na razie nic nie wymyśliłam ...na następnym spotkaniu musimy koniecznie to rozwałkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.06.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ivo dzięki za porady,ekspercie komputerowy. Zdjecia zrobię w lipcu po przyjeżdzie z wakacji.Część zdjęć mam zrobione Wiech. ja i ekspert komuterowy nie, Wiech, to nie ja ...parę rzeczy podglądnęłam i wiem...ale tak w ogóle komputerek to dla mnie czarna magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 21.06.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Witam wszystkich, i znów was nie widziałem ale nie jestem w tym osamotniony/ ja właśnie jestem w trakcie reanimacji studni u mojego taty w którą weszło jakoweś świństwo i trzeba szybciutko odkażać czy cós.... morał z tego że trzeba dbać o właściwe wykonanie studni i przyłączy: patrz-szczelność.... no więc panika na poziomie 10 bo dzieci+bakterie to kłoooopoty( a ja po cichutko liczyłem że dotrę do was wczoraj wieczorem, oj naiwny naiwny naiwny....) szczególnie pozdrawiam sumsiadów i sumsiadki zwłaszcza nowych ze smolcowej krainy (smalcowej? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ad7 21.06.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 no tak, skłamałem że nie widziałem bo siedzę i oglądam zdjęcia w necie.... to całkiem miła zabawa próbować dopasować Wasze twarze do tego co widać na zdjęciach ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.06.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 no tak, skłamałem że nie widziałem bo siedzę i oglądam zdjęcia w necie.... to całkiem miła zabawa próbować dopasować Wasze twarze do tego co widać na zdjęciach ....... ciekawa jestem jak Ci się udaje pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts