jarett 20.05.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/269/kominnarabek.jpg/ Takie cos chcialam, mniej wiecej. Jest to cena za sama robocizne. Jarett, Twoj jest super. Tez chcialam z Reinzink-a. Kto Ci robil ten komin? 5 tys. za samą robociznę ?!?! Może chodziło już o cenę za 3 sztuki? Albo wykonawca ma niezłe poczucie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 20.05.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 No, wlasnie nie. Cena za jeden komin.Jarett, wyslij mi prosze jakis namiar na p. Marcina. Moze masz emaila do niego.Skontaktuje sie jeszcze z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 20.05.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Jarett, dzieki.Wiadomosc wyslana do p. Marcina.Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.05.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 ja też poproszę namiary do p.Marcina.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 21.05.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Wojgoc, juz wyslalam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.05.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 dzięki ellaj,teraz dopisuje 25.05 o godz. 13.00Forum w kwestii grup się zawiesiło i nie wiadomo, kiedy znów będzie dostępne, tak więc póki co, spokojnie czekamy.Jedyna forma czegos napisania to przez edycje posta.Frankai przesłał mi na maila linka do zglaszania problemów z forumhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?163735-ZGŁOSZONE-PROBLEMY-do-rozwiązania-naprawy/page17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.05.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Akcję pisania przez edycję odwołujemy. Już Grupy działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.05.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Akcję pisania przez edycję odwołujemy. Już Grupy działają czyzby mój wpis na czerwono zadziałał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 25.05.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 W koncu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 25.05.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A ja sobie na weekend wyjechałam z dala od budowy, wracam i nie wierzę, zero postów... potem praca, praca, zaglądam na grupę - zero postów... podejrzane to było To co grupo, nadrabiamy zaległości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_Wrocław 25.05.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witajcie grupowicze.Mam pytanie, czy rzeczywiście nie należy polewać wodą ław fundamentowych?Dodam, że zostały zalane w ziemi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 25.05.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Macie jakieś doświadczenie z firmami ochroniarskimi? Nie planuje najmować takowej, ale od kilku dni napastuje mnie Solid. Najpierw zostawiali ulotki na budowie, teraz wydzwaniają (nie mam pojęcia skąd mają numer). Paradoksalnie poczułem się mniej bezpiecznie - wystarczająco się naczytałem o firmach ochroniarskich, które 'inspirują' włamy, żeby przekonać klienta, że warto skorzystać z ich usług (i o trudnościach z późniejszym rozstaniem z takimi firmami). Słyszeliście o czymś takim w naszych okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 25.05.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Michał a niby czemu nie podlewać? imho beton lubi wodę i jej potrzebuje, my podlewaliśmy (też zalane w ziemi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.05.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witajcie grupowicze. Mam pytanie, czy rzeczywiście nie należy polewać wodą ław fundamentowych? Dodam, że zostały zalane w ziemi. Pozdrawiam polewaj, polewaj. i aby zza szybko nie parowaly na dzień nakrywaj fola przez pierwsze dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 26.05.2011 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Michał, my tez polewaliśmy - żeby ładnie rosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.05.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 WITAJCIE! się stęskniłam Słuchajcie, te bloczki na ściany fundamentowe to czym się muruje? jakąś specjalną zaprawę mam kupić czy cement czy co? czy można tak i tak? (wiem, mogę spytać kb, ale wolę Was ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 26.05.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 WITAJCIE! się stęskniłam Słuchajcie, te bloczki na ściany fundamentowe to czym się muruje? jakąś specjalną zaprawę mam kupić czy cement czy co? czy można tak i tak? (wiem, mogę spytać kb, ale wolę Was ) My mieliśmy gotową zaprawę z betoniarni, ale mozna tez krecić zaprawę samemu na budowie. Z betoniarni ma tę zaletę, że ma ustalone i pewne parametry [ale wychodzi pewnie nieco drożej]. Ekipa powinna ci powiedzieć na co będa murować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.05.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Jarett, ja raz do nich zadzwoniłam z pytaniem o ceny sprzetu i teraz wydzwaniają, mimo, że już mówiłam, ze kupiłam i zamontowałam we własnym zakresie. Ceny w odniesieniu do jakości sprzętu mieli za wysokie. Co do ochrony to sama podpisałam umowę jakieś 2 tygodnie , ale jeszcze nikt nie zgłosił się, żeby zamontować nadajnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 26.05.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Macie jakieś doświadczenie z firmami ochroniarskimi? My mamy umowę z Solidem. Od początku planowaliśmy współprace z jakąś agencją ochrony, solid akurat miał jakąś promocję więc cenowo wyszło ok, a do tego maja 'bazę' niedaleko nas. Po podpisaniu umowy czekaliśmy ponad 2 tyg na montaż nadajnika. Zamontowali - działa. Już 2 razy wzbudził się alarm [jakaś czujka była ustawiona z za dużą czułością i przy wichurze dawała sygnał] - od razu dostaliśmy telefon, że jadą sprawdzić. Potem dzwonili na miejscu opisując dokładnie dom i okolicę [że np. jest uchylone któreś okno itd.]. Na razie jest ok, nie mam zastrzeżeń [poza tym, że na naszym terenie okazało się, że jest dwóch rpzedstawicieli solida, którzy ze soba rywalizowali i było niefajnie przy spotkaniach i umowie, bo każdy twierdził, że on jest na ten teren, a ten drugi to nie itd.] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TTASZT 26.05.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 TTASZT, z której strony Wrocka się budujesz? Mogę się wyżalić? Znowu mi się dziecko rozchorowało... jakiś wirus grypopodobny buduje w Miłoszycach na południe od Wrocławia przed Jelczem Laskowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts