Malawi 14.06.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ja jestem chętna cały czas, bo mam ten sam problem z szambem, że kanalizację mają zbudować, ale nie wiadomo kiedy. Parę tygodni temu zamówiłem szambo z Radomia, płaciłem 3500 z transportem. Śmiali się , że obsługują cały Dolny Śląsk , są u nas średnio raz w tygodniu.Mogę ich polecić ale trzeba otwór nas szambo wykonać we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 14.06.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Parę tygodni temu zamówiłem szambo z Radomia, płaciłem 3500 z transportem. Śmiali się , że obsługują cały Dolny Śląsk , są u nas średnio raz w tygodniu.Mogę ich polecić ale trzeba otwór nas szambo wykonać we własnym zakresie. A podłączają szambo do kanalizacji? To ja poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.06.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Przyznać się, kto z Was dostał maila od muratora w sprawie grup budujących? I kto zamierza odpisać Tak sobie jeszcze myślę nad Twoim pytaniem... "Przyznać się"... Szukasz kolaboranta? Pan Andrzej - poznaliśmy się na pierwszym spotkaniu w redakcji w 2002 roku - koniecznie chce mnie wziąć na spytki. Nie pierwszy raz zresztą. Umówiliśmy się już na rozmowę, bo nie mam czasu pisać. Parę ciekawostek pewnie podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.06.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Tak sobie jeszcze myślę nad Twoim pytaniem... "Przyznać się"... Szukasz kolaboranta? Pan Andrzej - poznaliśmy się na pierwszym spotkaniu w redakcji w 2002 roku - koniecznie chce mnie wziąć na spytki. Nie pierwszy raz zresztą. Umówiliśmy się już na rozmowę, bo nie mam czasu pisać. Parę ciekawostek pewnie podam a co było w tym mailu? co zainteresowało redakcję w naszej grupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.06.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 na pewno szukają jakiegoś szamana voodoo, co zna sposób na klątwę Tataraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.06.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Malawi, podasz szczegóły? bo ja utknęłam, przygnębiona brakiem postępów z dachem, i nie ruszyłam w końcu tematu. Robisz sama wykop (tzn. koparkowy - to akurat proste) - i co dalej? Przywożą szambo i je wsadzają do dziury? i co dalej? kto to podłącza do budynku i jak? Tatarak, a żebyś wiedziała, że o tym wspomniałam Odpisałam w końcu na maila, i też się umówiłam na telefon. Tylko nie wiem, co mówić, żeby było barwnie i ciekawie, a nie nudy. Dajcie jakiś kontrowersyjny temat. Wojgoc, przygotowują artykuł na temat fenomenu grup budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.06.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Tatarak, a żebyś wiedziała, że o tym wspomniałam Odpisałam w końcu na maila, i też się umówiłam na telefon. Tylko nie wiem, co mówić, żeby było barwnie i ciekawie, a nie nudy. Dajcie jakiś kontrowersyjny temat. Klątwa Tataraka to raz. Kłótnie o stereotypy (Polak-patriota-katolik, rasizm, szowinizm) to dwa. Strzelanie fochów przez... to trzy. Plucie na monitor to cztery. Lista zakopano-koparkowych przebojów to pięć. Że nie wspomnę o klasycznym i uniwersalnym temacie jakim jest seks * * widzę zaniedbania w tym temacie ostatnio Ja poprosiłem o zmianę danych (będę Jasiem z Psiej Wólki), zmodulowanie głosu i status świadka koronnego. Przez 9 lat grupowania się mam historii na kilka dni rozmów. Ciekawe ile minut ma pan Andrzej w swoim abonamencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.06.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Tylko nie wiem, co mówić, żeby było barwnie i ciekawie, a nie nudy. Ostatnio praca zafundowała nam szkolenie. Całkiem fajne było. Główny wniosek, to żeby podczas prezentacji zrezygnować z... prezentacji. Choć może nie... może chodziło tylko o zrezygnowanie z Power Pointa. Przenosząc te doświadczenia na grupowy grunt, opowieść w stylu: na grupie działa 20 osób... 2 osoby mieszkają w mojej miejscowości i się z nimi spotykam na grillu... grupa mi bardzo pomogła bo byłam "zielona"... jestem bardzo wdzięczna Muratorowi w stworzeniu nam platformy wymiany informacji będzie faktycznie nieciekawe. Próba znalezienia czegoś barwnego jest dobrym krokiem. Uwierz w swoje możliwości i uwolnij fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.06.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Że nie wspomnę o klasycznym i uniwersalnym temacie jakim jest seks * * widzę zaniedbania w tym temacie ostatnio Frankai, ale w sensie, ze co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.06.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ciekawe ile minut ma pan Andrzej w swoim abonamencie nie daj się przypadkiem wrobić w oddzwanianie Just in case. Co do seksu, musicie zwolnić tempo pakowania. Albo przemyśleć jednak węższe łóżko w nowej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.06.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Frankai - a jaki masz tynk u siebie? Suspenser - to już miesiąc? ależ ten czas gna Już nawet miesiąc i 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.06.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Nie wiem czy ludzie których elewację widziałem, próbowali czymś czyścić, ale ja bym nie zdzierżył i wziął Karchera. Podejrzewam, że dużo by zeszło Pytanie czy każdy tynk, wytrzyma ciśnienie, które da efekt. Jest jeszcze wersja light - ostatnio z niej skorzystałem zmywając wężem ogrodowym z pistoletem w funkcji "Jet" jakieś czarne ciapki z elewacji na wysokości piętra, podobnie myję szyby na parterze z zewnątrz - opcja "Jet", potem myjka na kiju, znowu "Jet" i ściągacz gumowy - w 20 minut mam umyty cały parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.06.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Frankai, ale w sensie, ze co... W sensie forumowym ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.06.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Co do seksu, musicie zwolnić tempo pakowania. Albo przemyśleć jednak węższe łóżko w nowej sypialni Domowo nie mam powodów do narzekań Ale o tym za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.06.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Przycięcie nie spodoba się większości brodzików (nie wiem co np. z konglomeratowymi o odpowiednio szerokim brzegu), ale może jakiś brodzik o szerokich brzegach wpuścić w ścianę? Ech - przyjrzałem się jednak wszystkiemu na żywo i na razie nie będę sobie robił rewolucji w łazience [zwłaszcza, że to moja]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 14.06.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Przy drodze gruntowej i pełne ogrodzenie i żywopłot wiosną i jesienią sa strasznie ubłocone, ale faktycznie żywopłot ładnie się domywa w deszczu, a z ogrodzeniem ludzie mają zabawę. Nasze też pięknie się samo domywa w deszczu zwłaszcza, że jest z dowietrznej - jeszcze nie musiałem go myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.06.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 W sensie forumowym ma się rozumieć To ja juz sie zglaszam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.06.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Domowo nie mam powodów do narzekań Ale o tym za jakiś czas Oh, te blondynki:) Madeleine, ale dalas.... hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.06.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Juz sa. CUSTOMFORM przy Karkonoskiej. Dus mnie zarazila i chce sofe i fotel do gabinetu szare. potwierdzam, że jest. bylem i widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.06.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 LAMPY W GARAZUjakie oświetlenie macie w swoich garażach na suficie? jakąś oprawę rastrową czy tez cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts