Frankai 15.06.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 a propos wywiadów, udzieliłam dzisiaj jednego, ale chyba mnie wytną A co - nałuzgałaś Redakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.06.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Frankai, jestem, jestem... Mam dzisiaj wolne i troche mi sie przysnelo:rolleyes: Madeleine, to wlasnie Tataraczek wspomnial, ze jestes blondie. Kaskaaaaa73, temat sie (wiadomy) rozwija, a Ty tu z jakas rura wskakujesz:bash: Boze! Spad, z tej kobialki to sie tak nasmialam. hahaha Może chociaż miałaś jakiś sen w odpowiednim temacie? http://autokacik.pl/images/graemlins/hmm.gif Może Kaśce73 rura się kojarzy? Ja też dzisiaj zostałem wprawiony w osłupienie przez kobiałkę - skądinąd sympatyczną - przy określaniu dat. Twierdziła, że mają obowiązek odpowiedzenia na moje pytania, pod warunkiem, że przyślę je nie później niż w połowie okresu do złożenia ofert, ale także nie później niż 6 dni przed złożeniem ofert. I tak się zastanawiam, czy miała mnie za niedorozwiniętego, czy jakieś inne ustawy mamy Art. 38. 1. Wykonawca może zwrócić się do zamawiającego o wyjaśnienie treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Zamawiający jest obowiązany udzielić wyjasnien niezwłocznie, jednak nie później ni: 1) na 6 dni przed upływem terminu składania ofert, 2)... 3)... - pod warunkiem e wniosek o wyjaśnienie treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia wpłynął do zamawiającego nie później niż do końca dnia, w którym upływa połowa wyznaczonego terminu składania ofert. [/Quote] Powyższy przepis jest trochę głupi, bo jak okres ma 10 dni - a może mieć - to wyślę pytania w 5 dniu, a Zamawiający ma mi odpowiedzieć na nie... dzień wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.06.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Frankai, no wlasnie nic mi sie nie snilo konkretnego, hmm:)A leb mnie boli, jabym dostala czyms i jestem taka zakrecona jakas:rolleyes: Aha, i przestan czepiac sie kobialek.Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.06.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Aha, i przestan czepiac sie kobialek. Ok? A co - ma się do facetów przyczepiać? Zdecydowanie wolę do kobiałek. http://autokacik.pl/images/graemlins/devil.gif A jak nie przestanę, to co? http://autokacik.pl/images/graemlins/kara.gif A do pani... nawet do obydwu w komisji czuję sympatię. Na spotkaniu wykazały się klasą i mimo tej pomyłki - szacun. Ba - nawet obawiam się, że może mieć problem przeze mnie Już i tak łagodniejszy jestem niż nasz prawnik. Trudno jednak rezygnować z przysługujących nam praw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.06.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Nie licytować się która brzydsza i bardziej zamknięta w sobie, tylko dawać fotkę i ustalić termin spotkania, w którym ocenimy komisyjnie Ciebie nęci, żeby zorganizować wybory Miss Wrocławskiej, skoro Miss Castoramy nie wypaliły ale tu chyba same Mrs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.06.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Spirea - co nagadałaś? Bo ja to bym głównie wymiotła, że bajki w tej gazecie piszą... i mało dokładne obrazki dają A tak w sumie, to myślę sobie, że o klątwie Tataraka to chyba nie ja powinnam opowiadać, bo ja tylko jestem patronką, a nazwę kto inny wymyślił (Wojgoc? Frankai?) natomiast zjawisko istnieje zapewne od zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 15.06.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 No dobra, myślę, że Tatarak nie będzie miała nic przeciwko ujawnieniu się: http://media.santabanta.com/gal/mu2004/contestants/sweden1.jpg i ja: http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20081029090128/uncyclopedia/images/c/c1/Old-woman.jpg Sami rozumiecie, że to ona powinna być w gazecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.06.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Madeleine, kocham Cię obśmiałam się jak norka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.06.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 a kiedy Ty mialas okazję strzelić Tatarakowi taką fotkę? Bo na przypadkowo zrobioną nie wygląda...co do Ciebie, to może mam omamy wzrokowe, ale jak byłas u mnie to wygladałaś.... o 60kilka lat młodziej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.06.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 młodziej nie młodziej, ale jakie uzębienie! w tym wieku a fotkę kiedy mi strzeliła? pod msm na tyskiej. ja się tak wyginam przy byle okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.06.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 ja się tak wyginam przy byle okazji hahahaha Boze, dom wariatow. Ale sie nasmialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 15.06.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 a kiedy Ty mialas okazję strzelić Tatarakowi taką fotkę? Bo na przypadkowo zrobioną nie wygląda... co do Ciebie, to może mam omamy wzrokowe, ale jak byłas u mnie to wygladałaś.... o 60kilka lat młodziej:yes:makijaż miałam A ze zdjęciem było tak: upuściłam coś na ziemię, Tatarak się schyliła, ja zawołałam "a kuku" i się odwróciła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.06.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 młodziej nie młodziej, ale jakie uzębienie! w tym wieku Corega Tabs czyni cuda:D a fotkę kiedy mi strzeliła? pod msm na tyskiej. ja się tak wyginam przy byle okazji to uważaj by krenczu szyi nie złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.06.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 makijaż miałam akurat była degustacja tynków renowacyjnych i Madeleine się załapała :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.06.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 akurat była degustacja tynków renowacyjnych i Madeleine się załapała :D szkoda, ze nie dekoracyjnych:D. Ciekawą minę musial mieć małż Madeleine po Jej powrocie do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.06.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 dzisiaj to macie wyjątkowe tematy!!! czy to zgubny wpływ zaćmienia Księżyca??? Kaskaaaaa73, temat sie (wiadomy) rozwija, a Ty tu z jakas rura wskakujesz:bash: hahaha Może Kaśce73 rura się kojarzy? oczywiście że się kojarzy:) od samego rana mnie korci żeby Wam pewien żart napisać (o rurze też tam jest w domyśle ) ale chyba mnie zbanują na amen a serio to mieszalnik i rurki się robią i będą tam gdzie miały być no dało się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.06.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 no i po co komu wywiady na temat fenomenu grupy? toć wystarczy trzy strony wstecz przeczytać i fenomen jak na dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.06.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 oczywiście że się kojarzy:) od samego rana mnie korci żeby Wam pewien żart napisać (o rurze też tam jest w domyśle ) ale chyba mnie zbanują na amen dawaj żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.06.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Kaaaśkaaaa - tutaj moderuje Frankai, jak On by zabanował za taki żart, to potem już tylko 4 jeźdźcy apokalipsy a zresztą jakby co, napiszemy "petycję" w Twojej obronie do najwyższej nawet instancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 15.06.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Kaś-ka, Kaś-ka, dawaj Do żartu zagrzewają cheerleaderki: http://fatgrrl.com/wp-content/FATASS_Cheerleaders.jpg Wspominałam, że dach przyjechał? tzn. więźba. 7h trwał montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts