Kaśka73 15.06.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 młoda dziewczyna spędziła noc z 5 facetami, rano pobiegła do spowiedzi i opowiada ksiedzu co i jak, a ksiądz na to- córko piekło- nie szczypało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.06.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Kaaaska, Ty zboku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.06.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Madeleine,fajne masz koleżanki:)Kaska73a co ten dowcip ma wspólnego z rurą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.06.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Kaska73 a co ten dowcip ma wspólnego z rurą? wiesz jakby Ci to dyplomatycznie wytłumaczyć hym.... wiesz co idź zapytaj żonę ona Cię uświadomi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.06.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 wiesz jakby Ci to dyplomatycznie wytłumaczyć hym.... wiesz co idź zapytaj żonę ona Cię uświadomi:) ok, ide, mam jeszcze do przejścia 1052,5km...:)trochę mi zejdzie nim dojde:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.06.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Wojgoc, goopihahahahadobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.06.2011 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ciebie nęci, żeby zorganizować wybory Miss Wrocławskiej, skoro Miss Castoramy nie wypaliły ale tu chyba same Mrs Się nagnie regulamin i będą wybory, ale jakbyście się uparły, że chcecie Mrs to zrobimy Mrs. Jaka ma być nagroda? Tylko nie kombinujcie z autem, to nuda. Nie kombinujcie też z innymi środkami lokomocji (jak w tym kawale co Mohammad pisał do rodziców w A.S., że "Polska to dziwna kraj, bo ja jeżdżę na uczelnię samochodem a profesorowie autobusami", na co Ci mu odpisali, że nie ma się przejmować, bo jak zaliczy semestr to mu kupią autobus). Puśćcie wodze fantazji i wymyślcie prawdziwą nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.06.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Spirea - co nagadałaś? Bo ja to bym głównie wymiotła, że bajki w tej gazecie piszą... i mało dokładne obrazki dają A tak w sumie, to myślę sobie, że o klątwie Tataraka to chyba nie ja powinnam opowiadać, bo ja tylko jestem patronką, a nazwę kto inny wymyślił (Wojgoc? Frankai?) natomiast zjawisko istnieje zapewne od zawsze... To ma być w sumie artykuł o grupach, a nie o gazecie. Pewnie im nałuzgała za zmiany, które nie działają, za 2-dniową przerwę i może reklamy. Ja nie wymyśliłem "klątwy". Chyba Madeleine lub XX. Wojgoc trzyma się konkretów, a w nazwie "klątwa" widać loozik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.06.2011 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 dzisiaj to macie wyjątkowe tematy!!! czy to zgubny wpływ zaćmienia Księżyca??? I bardzo dobrze!!! http://autokacik.pl/images/graemlins/ribbon.gif a serio to mieszalnik i rurki się robią i będą tam gdzie miały być no dało się zrobić Jedna z podstawowych zasada rozmów z fachowcami - jak mówi, że się nie da, to zwrócić uwagę, że ma powiedzieć co należy zrobić i ile to będzie kosztować. Przecież jest bardzo proste i bardzo drogie rozwiązanie - zburzyć wszystko i zacząć od nowa Pomiędzy tym a nie da się, są jeszcze dziesiątki tysięcy innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.06.2011 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Kaaaśkaaaa - tutaj moderuje Frankai, jak On by zabanował za taki żart, to potem już tylko 4 jeźdźcy apokalipsy a zresztą jakby co, napiszemy "petycję" w Twojej obronie do najwyższej nawet instancji Frankai moderuje, ale bananów nie może dawać. Chyba. Z pewnością za żarty nic nie zrobię I nie żebym się bał Tataraka na koniu * Znowu mi się kojarzy, ale nie napiszę co, bo mnie ktoś inny wyśle na wyspy bananowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.06.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Czyli dobrze mi dzwoniło A ta rura to tylko wyprowadzenie deszczówki do kranika? Zdaje się, że zbiornik deszczówki powinien mieć suszowe zasilenie w kranówkę, chyba że kranówka podpięta jest w miejsca rozbioru (kranik, zraszacze) i są tam zaworki wybierające źródło zasilania.Tak - w mom wypadku to tylko wyprowadzenie wody do części ogrodowej. Tam będzie albo rzeczowy kranik, albo rozprowadzenie pod krzaczki. U mnie zbiornik nie ma i nie będzie miał "zasilania suszowego". Na ten okres po prostu będę korzystał z kranika przy domu. Ponieważ nie planuję jakiegoś automatycznego podlewania póki co, nie mam potrzeby bardzo kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 16.06.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 z tym Radomiem to żeby nie było tak miło jest i taka firma sałexpol o której był długi i kręty wątek w tym linku (dziwnym trafem zablokowany przez nasza miłościwie panującą redakcję) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?46628-Ostrzegam-przed-PPHU-Sa%C5%82expol-!!!!!!-Szamba Widziałem ten wątek. Nawet chyba coś na nim odpowiadałem. Sam mam szambo właśnie z tej firmy. Mieli najlepszą cenę jak szukałem dla siebie. Dwa mankamenty przy zakupie od nich - ale podejrzewam, że nie tylko od nich: - brak wejścia dla kanalizy - oczywiście jeżeli można o tym mówić jak o mankamencie, bo przecież każdy może mieć wejście na innej wysokości. Ja po prostu dociągnąłem rurę kanalizacyjną, zobaczyłem gdzie ma być wejście, zrobiłem dziurę (chociaż chwilę to trwało), zapianowałem, zamurowałem, zasmarowałem i jest. - montaż pokrywy na piankę - nie byłem świadomy wcześniej, że mogą tak zrobić, ale nic to - zamurowałem i zasmarowałem po nich i jest ok. Samo szambo jest raczej szczelne - nie widzę jakiś magicznie pojawiających się m3 póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.06.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Puśćcie wodze fantazji i wymyślcie prawdziwą nagrodę noooo, ja bym chciała kompletny system izolacji fundamentów z icopala na przykład. może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 16.06.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Tatarak, pojechałaś - normalnie jak przedmiot z kategorii "dziwactwa - zupełnie odjechane" Klątwa jest mojego autorstwa, w razie czego tantiemy proszę na moje konto, kupię sobie (i Tatarakowi) kawałek icopala Trociu, a fizycznie, kto zrobił dziurę w szambie? to można im zlecić? Czemu lepiej jest mieć pokrywę na piankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.06.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Oooo! Pani autorko klątwy, to Pani musi koniecznie reprezentować grupę w mediach papierowych, trudno i darmo:P przy okazji, widziałyście (to do Ciebie i Spirei) recenzję ASSY w wątku "czarna lista dolnośląskich " (lub podobnie się to nazywa). przykra sprawa - forumowiczka podaje ich do sądu za niewywiązanie się z umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.06.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jedna z podstawowych zasada rozmów z fachowcami - jak mówi, że się nie da, to zwrócić uwagę, że ma powiedzieć co należy zrobić i ile to będzie kosztować. Przecież jest bardzo proste i bardzo drogie rozwiązanie - zburzyć wszystko i zacząć od nowa nasz fachowiec czuł że tego nie odpuszczę więc nawet nie przykrecił mieszalnika na śruby o zamurowaniu nie mówiąc testował mnie chyba jak bardzo mam dość tej budowy i na jakie kompromisy pójde ale ja twarda sztuka jestem jeszcze (zobaczymy jak długo) no i dłubał wczoraj do 20 i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.06.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 nasz fachowiec czuł że tego nie odpuszczę więc nawet nie przykrecił mieszalnika na śruby o zamurowaniu nie mówiąc testował mnie chyba jak bardzo mam dość tej budowy i na jakie kompromisy pójde ale ja twarda sztuka jestem jeszcze (zobaczymy jak długo) no i dłubał wczoraj do 20 i jest ok Mając krnąbrnego fachowca, a zwłaszcza będąc upierdliwym, trzeba mieć bata. Zawsze może na odczepnego zrobić fuszerkę i coś się stanie, a potem się wyprze. U Ciebie może to być jakiś przeciek, nie daj Boże pod płytkami. Jeżeli masz umowę - spoko. Jeżeli nie masz umowy - niech Ci podpisze np. odbiór kasy. W ostateczności jego zdjęcie na Twojej budowie, czy samochodu przed budową + zachować bilingi na których widać jego numer parę razy. Będzie się wykręcał to sąd. A jak nie było faktury, to jeszcze postraszenie US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.06.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jakby co z US to ja moge postraszyc:)10 lat pracowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.06.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jakby co z US to ja moge postraszyc:) 10 lat pracowalam. a w którym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.06.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 noooo, ja bym chciała kompletny system izolacji fundamentów z icopala na przykład. może być? No niby może... Co będzie jeżeli konkurs odbędzie się jak już będziesz miała SSO? Może coś innego - np. skopanie ogródka 1300m2? Albo tort z odpowiednią zawartością? Wyobraźcie sobie relację pana Andrzeja z wyborów Mrs Grupy Wrocławskiej w Muratorze. Zdjęcia które zamieściła Tatarak, jej zwycięstwo i Wojgoca* w mundurze policjanta wyskakującego z tortu. Ja mogę udawać http://autokacik.pl/images/graemlins/old.gif Panoramixa zgodnie z sugestią znikniętego od dawna Alberta07. EDIT: do walki nasze piękne panie zagrzewać będą koleżanki Madeleine z zespołu czirliderskiego Push (od pushyste ) * Wojgoc jako najbardziej rygorystycznie wypowiadający się męski user naszej grupy najbardziej mi tu pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts