Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Jakby co z US to ja moge postraszyc:)

10 lat pracowalam.

Łomatko - szpieg !!! http://autokacik.pl/images/graemlins/boje_sie.gif http://autokacik.pl/images/graemlins/uzbroj_zlo.gif

A można wiedzieć jako kto http://autokacik.pl/images/graemlins/cfaniaczek.gif

Mając krnąbrnego fachowca, a zwłaszcza będąc upierdliwym, trzeba mieć bata. Zawsze może na odczepnego zrobić fuszerkę i coś się stanie, a potem się wyprze. U Ciebie może to być jakiś przeciek, nie daj Boże pod płytkami. Jeżeli masz umowę - spoko. Jeżeli nie masz umowy - niech Ci podpisze np. odbiór kasy. W ostateczności jego zdjęcie na Twojej budowie, czy samochodu przed budową + zachować bilingi na których widać jego numer parę razy. Będzie się wykręcał to sąd. A jak nie było faktury, to jeszcze postraszenie US.

materiał dowodowy to podstawa:)

a serio manometr zalozony i ciśnienie sprawdza

prawda że jestem wredna?

a serio manometr zalozony i ciśnienie sprawdza

prawda że jestem wredna?

Tak. Na wyborach dostaniesz tytuł Mrs Wredności. Oczywiście w trakcie prezentacji talentów uczestniczek, koniecznie musisz zaprezentować taniec na rurze od prysznica.

Ja wracam do liczenia 6 dni, a Wy dalej się dobrze bawcie, żeby Tatarak miała o czym opowiadać panu Redakcja.

taaak, typowe - skarpetki to ostatnia część garderoby, ściągana do seksu ;)

Dziwne macie podejście :rolleyes: No ale są różne zboczenia :D

a ja pogadałam z panem Redakcją. Mam przysłać zdjęcie. Na tym z poprzedniej strony prezentuję się całkiem wyględnie, nie sądzicie?

Spoko. Tylko te zęby nie pasują. Nie można napisać, że "zęby zjadła na budowaniu".

A co do rozmowy z panem Redakcją... nie obowiązuje Cię tajemnica postępowania czy przyznasz się co tam naopowiadałaś?

Ja nie wymyśliłem "klątwy". Chyba Madeleine lub XX. Wojgoc trzyma się konkretów, a w nazwie "klątwa" widać loozik.

o nie, ja nie wymyśliłam żadnej klątwy.

ale jest ona mi dobrze znana na codzień w robocie;)

teraz działa na mnie klątwa prawa budowlanego. chcę wybić okno na poddaszu i muszę znowu robić pozwolenie na budowę z wszystkimi świstkami. brrr

teraz działa na mnie klątwa prawa budowlanego. chcę wybić okno na poddaszu i muszę znowu robić pozwolenie na budowę z wszystkimi świstkami. brrr

To jest właśnie nadgorliwość urzędasów. Najpierw jedni - ci wybieranie rzekomo przez nas - produkują bzdury-ustawy. Potem do nich dopisywane są bzdury-rozporządzenia. A potem jeszcze bzdurne ich stosowanie. Oczywiście wszystkim chodzi o nasze dobro, tyle tylko że na myśli nie mają wcale dobra sensu stricto, tylko w sensie materialnym. Co kogo - poza nami samymi i naszym ubezpieczycielem - może obchodzić, że dach będzie przeciekał czy że nawet się zawali? Od tego mamy rozsądek i głowę kierownika budowy.