Tatarak 16.06.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Errata: zdjęcia zamieściła Madeleine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.06.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jakby co z US to ja moge postraszyc:) 10 lat pracowalam. Łomatko - szpieg !!! http://autokacik.pl/images/graemlins/boje_sie.gif http://autokacik.pl/images/graemlins/uzbroj_zlo.gif A można wiedzieć jako kto http://autokacik.pl/images/graemlins/cfaniaczek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.06.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 a w którym? Psie Pole. Wojgoc, a Customform jest tylko przy Karkonoskiej? Co tam w ogole maja ciekawego? A Sits to jest tam wystawiony czy jak? Zwrociles moze uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.06.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Łomatko - szpieg !!! http://autokacik.pl/images/graemlins/boje_sie.gif http://autokacik.pl/images/graemlins/uzbroj_zlo.gif A można wiedzieć jako kto http://autokacik.pl/images/graemlins/cfaniaczek.gif Jak jako kto?! Komisarz skarbowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.06.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Errata: zdjęcia zamieściła Madeleine Jak widać wąskie łóżko nie zabezpiecza mnie przed błędami Aha - oczywiście wyborom towarzyszy występ koleżanek Madeleine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.06.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jak jako kto?! Komisarz skarbowy. Hmmm... nie miałem do czynienia. Ten komisarz to bardziej jak Paul Juve (Louis de Funès) czy Jacques Clouseau (Peter Sellers)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.06.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Mając krnąbrnego fachowca, a zwłaszcza będąc upierdliwym, trzeba mieć bata. Zawsze może na odczepnego zrobić fuszerkę i coś się stanie, a potem się wyprze. U Ciebie może to być jakiś przeciek, nie daj Boże pod płytkami. Jeżeli masz umowę - spoko. Jeżeli nie masz umowy - niech Ci podpisze np. odbiór kasy. W ostateczności jego zdjęcie na Twojej budowie, czy samochodu przed budową + zachować bilingi na których widać jego numer parę razy. Będzie się wykręcał to sąd. A jak nie było faktury, to jeszcze postraszenie US. materiał dowodowy to podstawa:) a serio manometr zalozony i ciśnienie sprawdza prawda że jestem wredna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.06.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 a serio manometr zalozony i ciśnienie sprawdza prawda że jestem wredna? Tak. Na wyborach dostaniesz tytuł Mrs Wredności. Oczywiście w trakcie prezentacji talentów uczestniczek, koniecznie musisz zaprezentować taniec na rurze od prysznica. Ja wracam do liczenia 6 dni, a Wy dalej się dobrze bawcie, żeby Tatarak miała o czym opowiadać panu Redakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.06.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Wojgoc, a Customform jest tylko przy Karkonoskiej? Co tam w ogole maja ciekawego? A Sits to jest tam wystawiony czy jak? Zwrociles moze uwage? nie mam pojecia - patrzyłem sobie przez okno bo juz było zamkniete. a ten Sits to fotel? - jakis link? Psie Pole a moja małż przez 14lat w IS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.06.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 ja mogę wyskoczyć z tortu - tylko wczesniej Panoramix bedzie musial mnie poczęstować magiczną miksturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 16.06.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Panie i panowie... a oto i Wojgoc: http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/03_03/jonesDM1903_468x893.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.06.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 po cholerę mu biustonosz? nie pogadam sobie z panem Redakcją, bo on nie ma czasu, kiedy ja mam, a ja mam kaprys, żeby raz się ktoś dostosował do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.06.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 znowu zapomniałem zdjąć skarpetki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 16.06.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 taaak, typowe - skarpetki to ostatnia część garderoby, ściągana do seksu a ja pogadałam z panem Redakcją. Mam przysłać zdjęcie. Na tym z poprzedniej strony prezentuję się całkiem wyględnie, nie sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.06.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 taaak, typowe - skarpetki to ostatnia część garderoby, ściągana do seksu Dziwne macie podejście No ale są różne zboczenia a ja pogadałam z panem Redakcją. Mam przysłać zdjęcie. Na tym z poprzedniej strony prezentuję się całkiem wyględnie, nie sądzicie? Spoko. Tylko te zęby nie pasują. Nie można napisać, że "zęby zjadła na budowaniu". A co do rozmowy z panem Redakcją... nie obowiązuje Cię tajemnica postępowania czy przyznasz się co tam naopowiadałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 16.06.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 wiadomo, same kłamstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.06.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 a to jak kłamstwa, to Cię nie wytną wiadomo, że w gazetach zawsze same kłamstwa luz, Spirea pewnie powiedziała prawdę, to teraz nawet nam się boi przyznać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 16.06.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ja nie wymyśliłem "klątwy". Chyba Madeleine lub XX. Wojgoc trzyma się konkretów, a w nazwie "klątwa" widać loozik. o nie, ja nie wymyśliłam żadnej klątwy. ale jest ona mi dobrze znana na codzień w robocie;) teraz działa na mnie klątwa prawa budowlanego. chcę wybić okno na poddaszu i muszę znowu robić pozwolenie na budowę z wszystkimi świstkami. brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.06.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 teraz działa na mnie klątwa prawa budowlanego. chcę wybić okno na poddaszu i muszę znowu robić pozwolenie na budowę z wszystkimi świstkami. brrr To jest właśnie nadgorliwość urzędasów. Najpierw jedni - ci wybieranie rzekomo przez nas - produkują bzdury-ustawy. Potem do nich dopisywane są bzdury-rozporządzenia. A potem jeszcze bzdurne ich stosowanie. Oczywiście wszystkim chodzi o nasze dobro, tyle tylko że na myśli nie mają wcale dobra sensu stricto, tylko w sensie materialnym. Co kogo - poza nami samymi i naszym ubezpieczycielem - może obchodzić, że dach będzie przeciekał czy że nawet się zawali? Od tego mamy rozsądek i głowę kierownika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.06.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 teraz działa na mnie klątwa prawa budowlanego. chcę wybić okno na poddaszu i muszę znowu robić pozwolenie na budowę z wszystkimi świstkami. brrr a juz masz zakończoną budowę? bo jak nie to tego typu zmiana nie jest istotną zmianą w projekcie i wystarczy wpis kierbuda do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts