Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

Elementy na podstawie projektu dachu dobierała nam firma Elko-bis [ze Swojczyckiej]. Tam też kupowałam wszystkie elementy. Montowali mi dekarze podczas robienia dachu [jeden z nich był kiedyś pracownikiem elko-bisu i zakładał te instalacje u nich].

A tak przy okazji jakby ktoś potrzebował to elko-bis jest w stanie zrobić na zamówienie różne elementy metalowe itp. - nam robili szpilki do mocowania rur spustowych do styropianu 26cm [szpilki musiały mieć 40cm długości a nikt takich nie robi seryjnie].

W folnecie też sprzedają instalacje odgromową i wychodzi 2 razy taniej niż w elko-bisie dlatego też zastanawiam się czy jest sens przepłacać?

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

a gdzie w naszym pieknym mieście (ba nawet ESK 2016!!!!!) mozna kupić grzejnik do łazienki bo oprócz marketów nic mi nie przychodzi do głowy?

Google Twoim przyjacielem jest

Ja chyba oglądałem (5 lat temu?) całkiem spory wybór na Długosza - tuż przed Mostem Warszawskim wzdłuż Odry. Wieczorem wskaże drogę neon Comarchu ;)

Słuchajcie, elektryk mi zamotał z bednarką - że niby w sumie to nie trzeba jej robić, coś wspominał o szpilkach... przeze mnie tematy związane z prądem przenikają jak promieniowanie kosmiczne i nie zostawiają w mózgu śladów :( albo że ewentualnie przyspawać tę bednarkę i wypuścić w 4 narożnikach domu... już całkiem zgłupiałam :(