Tatarak 28.06.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Cześć, Puzondm niestety nie pomogę, ale witam w Grupie Wrocławskiej chwaliłam się, że ławy mam wykopane? nie? ŁAWY MAM WYKOPANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.06.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 a pozyczka zgloszona w US? Poniżej progu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.06.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Nawet w nim wierciłem [pod kołki do stoperów drzwi] i gdy nie chciało iść przyłożyłem delikatnie udar, potem stopniowo mocniej aż w końcu wierciłem aż furczało - nic nie pękło i tylko minimalnie się wykruszał przy otworach, więc jest pioruńsko wytrzymały. Skoro kiedyś uznano mnie za straszaka, to postraszę znowu - zbadano ponoć kiedyś gres z Chin i się okazało, że promieniowanie dwukrotnie przekracza normę. No ale co mi tam - najwyżej będę świecił Do wiercenia w płytkach z gresu polecam specjalne wiertła. Kiedyś kupowało się u Ruskich diamentowe z końcówką walcowatą. Teraz w normalnym sklepie nie wiedzą co to jest, ale w hipermarketach budowlanych widziałem - końcówka w kształcie rurki i albo diamenciki albo węgliki spiekane zatopione na jej końcu. Dodatkowo jakaś rurka na wodę do chłodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.06.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Cześć, Puzondm niestety nie pomogę, ale witam w Grupie Wrocławskiej chwaliłam się, że ławy mam wykopane? nie? ŁAWY MAM WYKOPANE No ale wbiłaś tego szpadla czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.06.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 "wbiłam" łopatę koparki. zostało to uznane przez aklamację za symboliczne wbicie szpadla. (daj spokój, wiesz jaka ziemia twarda w taką suszę? muszę dbać o stawy, a takie wbicie szpadla, to by się dla mnie niechybnie marnie skończyło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.06.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 No ale wbiłaś tego szpadla czy nie? wbiła:D. ostatnio zmniejszyla Nam sie liczba wpisow na grupie:( - zauwazylem, że znaczna część dykusji rozeszla się po watkach z komentarzami do dzienników budowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.06.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 no bo człowiek się nie rozerwie chociaż czasami chciałby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.06.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Pamiętaj, że polerowany wymaga impregnacji. o właśnie! ten gres się impregnuje raz i spokój? czy po każdym myciu albo raz na rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.06.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 ostatnio zmniejszyla Nam sie liczba wpisow na grupie no chyba nie moich wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.06.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 o właśnie! ten gres się impregnuje raz i spokój? czy po każdym myciu albo raz na rok? niestety, w zależności od impregnatu trzeba powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.06.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 słuchajcie Natalia Stanko podawała namiar na swojego brukarza i chwaliła go.Ma ktos ten namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.06.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Tylko fuga acz szersza niż w mieszkaniu a jak z dylatacją? robiłeś gdzieś np. po środku garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 28.06.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 To chyba pan Karol 607342147.Jedzie juz do moich rodzicow od miesiaca.Drugi brukarz, z kolei, od Frankaia tez raczej nie byl zainteresowany.No nic. Moze sie cos trafi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 28.06.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 słuchajcie Natalia Stanko podawała namiar na swojego brukarza i chwaliła go.Ma ktos ten namiar? 601-884-073 Zenon Pawlicki Brukarza miałam od Frankai, kładą kostkę granitową i betonową. Ceny rewelacyjne ( ja jesienią za granitową płaciłam 35zł/mkw kostki 6/8 ) Szybko, sprawnie. Baardzom zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.06.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 a jak z dylatacją? robiłeś gdzieś np. po środku garażu? Zkobieciałeś? Pytałeś o dylatację i fugę, więc skoro odpisuję, że tylko szerszą fugę, to znaczy że dylatacji u mnie - NIET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.06.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 o właśnie! ten gres się impregnuje raz i spokój? czy po każdym myciu albo raz na rok? Impregnuje się wałkiem lub pędzlem z miękkim włosiem. Żonka malowała fugi, a ja leciałem wałkiem. W jakieś 90 minut cały gres był zaimpregnowany. Wytrzymuje w zależności od miejsca i sposobu użytkowania. Tam gdzie się dużo chodzi i wnosi piasek, to po 3 latach może być do ponowienia. W innych spokojnie wytrzyma 5 lat. Dokładnej odpowiedzi szukaj na stronie HG Polska, bo ich impregnatu użyłem i tam wyczytałem o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.06.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Zkobieciałeś? Frankai - za to masz minusa. Dużego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 29.06.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 ale dam Ci możliwość rehabilitacji. ten impregnat stosowałeś: http://www.hgpolska.pl/component/option,com_produkty/catid,2/id,9/Itemid,78/grupa,plytki-ceramiczne/produkt,hg-impregnat/ ? po czym to widać, że trzeba powtórzyć impregnację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 29.06.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Frankai - za to masz minusa. Dużego. no.... Niesttey Pan Pawlicki nei robi kostki na poludniu wrocka. Za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 29.06.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Frankai - za to masz minusa. Dużego. Hmmm... Uderzyłem w stół? Masz jakieś problemy z byciem kobietą? Myślałem, że zaliczasz się do tych kobiet, co czują siłę w swojej kobiecości... A dzieci gdzie poślesz? Do Egalii jak tylko powstanie oddział w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts