Frankai 25.05.2002 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2002 No już dobrze Ryniu. Wiem, że chciałeś dobrze. Czuję w Tobie młodą krew - nie żebym był wapmirem Ty chyba nie lubisz zostawać z tyłu, tylko lubisz być w pierwszym szeregu. To co pojawisz się na następnym spotkaniu. Bocian (Darek) - a co z Tobą Znowu przegapiłeś? Zapomniałem spytać Yemiołki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.05.2002 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Pa pa Grupo - wreszcie wyjeżdżam żeby trochę zarobić na budowę. Wracam za 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 02.06.2002 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2002 no nie!! człeka ni ma parę dni, a tu takie opóźnienia!!!! Warszawiacy depczą nam po piętach, już dziabnęli 15, jeszcze stronka i po ptokach, zostaniemy w tyle! :grin: ludzie, trzymajcie kciuki, we wtorek chyba w końcu zaczynamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak więc za 2 miechy grill u nas, w pokrzywach! pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.06.2002 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 Kurcze, ale w który wtorek? Chciałabym te kciuki potrzymać a co do pokrzyw to ostatnio jestem z nimi w bliskich stosunkach - najnowsze osiągnięcie - pokrzywa 2-metrowa (nie przesadzam) wyciągnięta z korzeniami. Wieeeeeeeeelka satysfakcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.06.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 To sie cieszcie z tych pokrzyw, bo znaczy, ze ziemia dobra. Pokrzywa roslina szlachetna: rosnie na dobrej ziemi i nie mozna sobie nia ... . No wiecie - powod ten sam dla ktorego "Kraj Rad" drukowali na sliski papierze. Yemiolka - chcesz sie scigac, czy jestes tu by wymieniac informacje z ludzmi o podobnych "zmartwieniach". Ja naprawde jestem liderem w klasyfikacji indywidualnej calkiem niechcacy. Zreszta juz niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.06.2002 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 OOO - Frankai! A skąd się tu wziąłeś ? Właśnie Ci odpowiedziałam w kwestiach aparatowo-cyfrowych. Wiem o tych pokrzywach i za to je lubię (choć ich nienawidzę)! A Kraj Rad - no cóż, nawet takiego z niego pożytku nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 06.06.2002 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 Może Frankai pisze z wyjazdu, w końcu dzięki internetowi świat stał się taki malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.06.2002 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 Jasne - moze zauwazyliscie brak polskich literek. Moge za to popisac takie inne (nie wiem co zobaczycie, ale chyba "szlaczki": ń, Ş, Ç, é, á, itp. Pisze sobie pod wulkanu (dla informacji Teide jest tez najwyzszym szczytem Hiszpanii). Gagata - odczytalem juz Twoje rady, jeszcze moze troche bede potrzebowal uswiadomienia odnosnie tej ogniskowej. Ciagle sie waham - bo wszak troche taki aparacik koszuje, a budowa ... hmmmmmm. Alanta ma racje - swiat jest taki maly. Dzieki temu, ze firma nas zmusila do uzywania MSN pisuje sobie nie tylko z Agnicha, ale i kumplem z Californii. Jakbym jeszcze mial kamere i glosniki, to hohoho! Pozdrowienia od kanarkow (a wlasciwie od pieskow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 11.06.2002 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Frankai wyjechał na kanary i warszawiacy nas wyprzedzili Swoją drogą mam nadzieję Frankai, że zerkniesz na "kanaryjskie" budownictwo i podzielisz się z nami swoimi spostrzeżeniami ? Może jakieś ciekawe rozwiązania architektoniczne albo wizualne, kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.06.2002 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Frankai to może się wrażeniami kolorystycznymi podzielić hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 11.06.2002 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 każdy z nas ma już pewnego rodzaju "budowlaną odchyłkę" i nie wierzę że będzie oglądał tylko opalone kanaryjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 11.06.2002 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Myślę, że sam wyjaśni co mam na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.06.2002 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Dziuba - nie podgladaj!!! Popatrzcie co za szpiegostwo. Na dodatek ujawnia tajemnice korespondencji prywatnej. W kwestii tej kolorystyki, to chodzi o flage Austii i moj wyglad - duze podobienstwo. Filtr 5 to za malo nawet na 1.5 godziny. Co sie tyczy architektury, to duzo mozna by pisac. Przypomina oczywiscie kontynentalna hiszpanska. Dominuja dachy kryte mnich-mniszka o malym koncie nachylenia. Kladzione na mokro i stropodachy. To sprawia troche wrazenie klockowosci. Male dzialki, prawie obowiazkowy basen. Przy starszych domach obowiazkowy balagan - wszak fiesty sa wazniejsze od sprzatania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 12.06.2002 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2002 o docieplenie i ogrzewanie chyba też nie muszą się zbytnio martwic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 12.06.2002 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2002 Oj Frankai. Wy tez nas podglądacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.06.2002 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2002 Tak - nie martwia sie zbytnio. W Hiszpanii kontynentalnej, zwlaszcze w srodku ladu, obowiazkowo klimatyzacja, na Kanarach nie robia jej (20 w zimie, 30 w lecie nie potrzeba wiec ani ogrzewania ani oziebiania) i kiedy lepiej przygrzeje, to "cierpia". Nie widac tu specjalnie na dachach kolektorow slonecznych, ktore sa bardzo popularne w Turcji. Dziuba - ja tam nie mam czasu na podgladanie. Teraz nie mam czasu nawet na czytanie 5% wiadomosci na Forum. I nie zanosi sie, zebym mial w ogole. Ale o tym emalia, bo sie ludziska zdenerwuja jak napisze dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2002 Nasza Bacha miała wypadek , juz na szczescie dobrze, ale prosze wrocławiakow o przesłanie jej słow otuchy na gr. warszawską. Lepiej sie zdrowieje wiedzac ,ze sa przyjaciele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2002 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2002 A w ogole, to cos nasza konwersacja cos upadła. Czy moge załozyc grupe wrocławsko-warszawską? Aby znow wrociły stare, dobre czasy sprzed wrednego anonima. wasz opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.06.2002 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2002 po prostu wszyscy się pilnie budują i albo nie mają czasu albo już siły do naciśnięcia klawisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.06.2002 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2002 a towarzystwo przyjaźni wrocko-wawskiej??? mogeeeeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts