Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Nie piszcie do niego tylko dzwońce. Koleś jest naprawdę zajechany i nie sądzę żeby miał czas/siłę odbierać maile.

To też niestety przekłada się na jego terminowość... nobodys perfect. Telefon do jedyna skuteczna metoda.

ja już i pisałam i dzwoniłam i znowu pisałam i trochę się nie mogę doczekać konkretów :( ale nic to, nie zrażam się.

Musiałbym mu przedyktować listę zakupów składającą się chyba z 30 pozycji :)

doskonały mailowy kontakt jest z Manexem - skontaktuj się z p. Tomkiem [email protected] i powołaj na Monikę, co buduje w Sadowicach :)

na wejście ma takie ceny, jak wszędzie - z tego co się zdążyłam zorientować - a można też coś utargować.

Z Samirem najlepiej się rozmawia face to face. Jak przyjdę, to mi ceny da zawsze dobre (a poza tym jest bardzo zabawnie, Adam teraz na urlopie był i Jacek przejął honory :D ). Ale dodzwonić się i dostać ofertę - trudno, oj trudno. Na maile odpowiada mi zwykle wieczorami (najlepiej, jeśli nie są to oferty, tylko tematy różne ;) ).

A teraz to go w ogóle dwa dni nie było w biurze.

Spróbuj też u p. Karola w MSM - też odpowiada na maile i daje sensowne ceny. [email protected]

Witam, jestem na etapie zamawiania więźby dachowej czy możecie polecić jakiś tartak z rozsądnymi cenami i dobrą jakością? Mam oferty z firmy Hamar (Długołęka), Tarkat Skałka i z MSM Gaja - tartak w Kraszowicach - może ktoś ma już swoją opinię na temat tych dostawców?

Dzięki za info zwrotne . pozdrawiam

Witam, jestem na etapie zamawiania więźby dachowej czy możecie polecić jakiś tartak z rozsądnymi cenami i dobrą jakością? Mam oferty z firmy Hamar (Długołęka), Tarkat Skałka i z MSM Gaja - tartak w Kraszowicach - może ktoś ma już swoją opinię na temat tych dostawców?

Dzięki za info zwrotne . pozdrawiam

Sprawdź jeszcze tartak Drołtowice.

Z Samirem najlepiej się rozmawia face to face. Jak przyjdę, to mi ceny da zawsze dobre (a poza tym jest bardzo zabawnie, Adam teraz na urlopie był i Jacek przejął honory :D ). Ale dodzwonić się i dostać ofertę - trudno, oj trudno. Na maile odpowiada mi zwykle wieczorami (najlepiej, jeśli nie są to oferty, tylko tematy różne ;) ).

A teraz to go w ogóle dwa dni nie było w biurze.

Spróbuj też u p. Karola w MSM - też odpowiada na maile i daje sensowne ceny. [email protected]

Między Wami to jakaś chemia jest... nawet mnie opowiadał o tej nocnej korespondencji ;) no ale chyba nie z każdą klientką nawiązuje taką bliską więź :p

Między Wami to jakaś chemia jest... nawet mnie opowiadał o tej nocnej korespondencji ;) no ale chyba nie z każdą klientką nawiązuje taką bliską więź :p

Pewnie że nie z każdą. Przecież czasu by mu nie starczyło. Inna sprawa, że gentleman to on nie jest jak opowiada o nocnej korespondencji :rolleyes:

Swoją drogą - czyżbyśmy mieli faworytkę wyborów Miss Grupy Wrocławskiej? ;) Jeżeli nawet nie, to może przynajmniej Miss Skuteczności ;)

Miss powinna zostać Matylda - w każdym razie mój głos ma jak w banku :D

Tak się zastanawiam czy kobiety powinny głosować w wyborach :p

Byłem już świadkiem jak koleżanki zachwycały się nową fryzura jednej, która była... masakryczna. Czy to był sztuczny zachwyt, żeby nie robić przykrości, czy to było ŚWIETNIE (w domyśle teraz wyglądasz gorzej niż my), czy brak gustu - nie wiem, ale dyskwalifikuje z bycia w jury.

Oczywiście za ten brak dopuszczenia do jury, liczę się z odwetem i wobec braku wybora mistera, spontaniczną krytyką dotyczącą brzuszka, łysiny i garba :D

A teraz wracam do półek w pomieszczeniu gospodarczym, stanowiska na drewno kominkowe i słuchania jak rośnie trawa. Muszę zdążyć ze słuchaniem przed 20:00, bo wtedy z ziemi wyskoczą takie małe wihajstry i mogą mnie olać ;)