Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

To nawet nie to. "Nie wypadało" oznacza jakieś utarte, publiczne przekonanie. Ja osobiście mam w nosie co kto myśli czy nawet myślał. O ile przeciwny jestem durnym formom równouprawnienia (parytety, traktorzystki, ślusarki, itp.), o tyle nie widzę nic złego w równouprawnieniu w seksie i zachowaniach z nich związanych. Zresztą sposób traktowania kobiet w krajach islamskich, zapewne wywarł wpływ na moje postrzeganie tych krajów.

Przestancie juz!!!

Wyszlam na jakas napalona, niezaspokojona, ryczaca... cos tam, cos tam.

I w dodatku na obczyznie.

Swinie jedne:p

A ja taki troche erotoman gawedziarz:)

Przestancie juz!!!

Wyszlam na jakas napalona, niezaspokojona, ryczaca... cos tam, cos tam.

I w dodatku na obczyznie.

Swinie jedne:p

A ja taki troche erotoman gawedziarz:)

No proszę proszę... coraz bardziej mi się podobasz ;) Najpierw chętnie się angażuje w dyskusje, a potem niby święta :p Szkoda, że ostatnio brak czasu u mnie, a później... będzie tylko gorzej.

A tam, Ellaj - wyszłaś na wyemancypowaną kobietę i tego się trzymaj.

Daj se spokój z tą emancypacją, bo to budzi we mnie obrzydzenie. Jak ktoś potrzebuje dowodu, że 2*2=4 (prawa kobiet i mężczyzn są inne) to jest głupi i nie warto z nim gadać. Końcówka zdania spokojnie wystarcza sama w sobie :)

to już nie kumam:no: - niby erotoman gawedziarz a tu przywołuje nas do porządku?:lol2: że jak? że co?

Wykazuje typowe odruchy kobiece - wiadomo, że kobiet się nie zrozumie i nie każde "nie"="NIE". * Czasem kobieta uważa, że jej nie wypada, czasem lubi wytrwałych i testuje. Generalnie - Ellaj jest bardzo wdzięcznym uczestnikiem wycieczek w bok od tematów budowlanych :yes:

*Tatarak - tylko bez podejrzewania o to, że jakieś samce "ja wiem lepiej".