Tatarak 13.07.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Tatarak ty też prowadzisz bujną koresponsdencję masz zapchaną skrzynkę no fakt, ale już zrobiłam trochę miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sojek1 13.07.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Witam, Zbieram dane ekip od elewacji, ociepleń styropianem czy BSO.Jęzeli ktoś ma do polecenia to poproszę o namiar, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.07.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 To nawet nie to. "Nie wypadało" oznacza jakieś utarte, publiczne przekonanie. Ja osobiście mam w nosie co kto myśli czy nawet myślał. O ile przeciwny jestem durnym formom równouprawnienia (parytety, traktorzystki, ślusarki, itp.), o tyle nie widzę nic złego w równouprawnieniu w seksie i zachowaniach z nich związanych. Zresztą sposób traktowania kobiet w krajach islamskich, zapewne wywarł wpływ na moje postrzeganie tych krajów. Przestancie juz!!! Wyszlam na jakas napalona, niezaspokojona, ryczaca... cos tam, cos tam. I w dodatku na obczyznie. Swinie jedne:p A ja taki troche erotoman gawedziarz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.07.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Przestancie juz!!! Wyszlam na jakas napalona, niezaspokojona, ryczaca... cos tam, cos tam. I w dodatku na obczyznie. Swinie jedne:p A ja taki troche erotoman gawedziarz:) niewinny flircik sie marzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 To Wy zaczynacie! Podpuszczacie mnie, a potem... Frankai i Wojgoc, przywoluje Was do porzadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.07.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 A tam, Ellaj - wyszłaś na wyemancypowaną kobietę i tego się trzymaj. Chłopaki - do żon! marsz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.07.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 A tam, Ellaj - wyszłaś na wyemancypowaną kobietę i tego się trzymaj. Chłopaki - do żon! marsz! ja do swojej mam 1200km:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.07.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 To Wy zaczynacie! Podpuszczacie mnie, a potem... Frankai i Wojgoc, przywoluje Was do porzadku. to już nie kumam:no: - niby erotoman gawedziarz a tu przywołuje nas do porządku? że jak? że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.07.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 ja do swojej mam 1200km:( kurczątko, no to zadzwoń chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 14.07.2011 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 ja do swojej mam 1200km:( To może do Ellaj masz bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.07.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Claris, bawisz się w swatanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.07.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 To może do Ellaj masz bliżej? do Ellaj jakieś 600km więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.07.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Przestancie juz!!! Wyszlam na jakas napalona, niezaspokojona, ryczaca... cos tam, cos tam. I w dodatku na obczyznie. Swinie jedne:p A ja taki troche erotoman gawedziarz:) No proszę proszę... coraz bardziej mi się podobasz Najpierw chętnie się angażuje w dyskusje, a potem niby święta Szkoda, że ostatnio brak czasu u mnie, a później... będzie tylko gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.07.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 A tam, Ellaj - wyszłaś na wyemancypowaną kobietę i tego się trzymaj. Daj se spokój z tą emancypacją, bo to budzi we mnie obrzydzenie. Jak ktoś potrzebuje dowodu, że 2*2=4 (prawa kobiet i mężczyzn są inne) to jest głupi i nie warto z nim gadać. Końcówka zdania spokojnie wystarcza sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.07.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 to już nie kumam:no: - niby erotoman gawedziarz a tu przywołuje nas do porządku? że jak? że co? Wykazuje typowe odruchy kobiece - wiadomo, że kobiet się nie zrozumie i nie każde "nie"="NIE". * Czasem kobieta uważa, że jej nie wypada, czasem lubi wytrwałych i testuje. Generalnie - Ellaj jest bardzo wdzięcznym uczestnikiem wycieczek w bok od tematów budowlanych *Tatarak - tylko bez podejrzewania o to, że jakieś samce "ja wiem lepiej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.07.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 ja do swojej mam 1200km:( To mam wrażenie, że Ci przejdzie jak dojdziesz i nie będziesz miał siły, żeby żona doszła Dobra - jestem świnia http://autokacik.pl/images/graemlins/oink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.07.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Chłopaki - do żon! marsz! Jakby się zastosował, to musiałbym zostawić samochód na drodze jakieś 50 km od domu. Wolałem dojechać, żeby żona miała ze mnie jakiś pożytek - np. jako poduszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 14.07.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Wykazuje typowe odruchy kobiece - wiadomo, że kobiet się nie zrozumie i nie każde "nie"="NIE". * Czasem kobieta uważa, że jej nie wypada, czasem lubi wytrwałych i testuje. . ja pierdziu ale Ty jesteś znawca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.07.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 To mam wrażenie, że Ci przejdzie jak dojdziesz i nie będziesz miał siły, żeby żona doszła dobre, dobre Frankai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.07.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 ja pierdziu ale Ty jesteś znawca;) uważaj, bo jak sie Frankai postara to niedługo Twoją psychoanalizę bedziemy czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts