Olleo 02.08.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Wlasnie to transport jest najwiekszym problemem, a nie docelowe miejsce skladowania. Gruz mam na Brochowie we Wroclawiu. A gruz mam tego typu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.08.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Gdyby kogoś jeszcze interesowały pstryczki Efapela, to walizeczka demo jest u Smoka czyli we Wrocławiu. Przypomnę w dużym skrócie iż po ocenie opartej na swoim doświadczeniu (pracowałem z ojcem elektroinstalatorem) i kupnie paru przykładowych produktów na rynku, uznałem, iż poziom Berker Kwadrat i Efapel Logus Basic jest minimum, które mnie interesuje. Ostatecznie wziąłem ciut droższą linię Logus Aquarella do pokoi i Basic do miejsc niewidocznych. Na inne linię Logusa: Metallo i Crystal - kasy już było za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Weronika1719507467 03.08.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam serdecznie Będę niezmiernie wdzięczna jeśli ktoś podsunie mi namiar na godnego polecenia kafelkarza, z w miare przystępnymi cenami i pomysłem. (: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.08.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Czy ktoś z Was ma balkon na łącznikach termoizolacyjnych Schock Isokorb lub Halfen Hit - i może się podzielić doświadczeniem w tym temacie? Mam w projekcie zadaszenie nad wejściem z takim cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.08.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Efapel razem z walizką jest też do obejrzenia w fortisie na Nyskiej Fajne doradztwo i duży wybór (chociaż w Nota Bene na Krzykach większy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.08.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Efapel razem z walizką jest też do obejrzenia w fortisie na Nyskiej Fajne doradztwo i duży wybór (chociaż w Nota Bene na Krzykach większy) Warto korzystać z każdej formy, czyli pociągnąć gości za język tam, a walizeczkę mojego kolegi zabrać ze sobą na budowę i przytknąć pstryczki do ściany (jeżeli już jest ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.08.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Będę niezmiernie wdzięczna jeśli ktoś podsunie mi namiar na godnego polecenia kafelkarza, z w miare przystępnymi cenami i pomysłem. Trudno o kogoś z pomysłem. Ja miałem projekt robiony architekta wnętrz, a jedną z łazienek później przeprojektowałem przy pomocy projektantki ze sklepu. Generalnie dają projekt, jak się bierze u nich płytki, ale za 200zł kobieta zrobiła mi wizualizacje wg moich wytycznych. Mojego kafelkarza ("Wykończeniowcy") mogę polecić. Szczegóły w Moje Ekipy. We Wrocławiu podjąłby się roboty. Czy jest drogi - trudno określić. Wydawało mi się sporo, ale jak zobaczyłem ile pracy przy tym było, to trochę zmieniłem zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 03.08.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 tatarak to elementy konstrukcyjno izolacyjne. stosowane po to aby uniknac mostkow cieplnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.08.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 tatarak to elementy konstrukcyjno izolacyjne. stosowane po to aby uniknac mostkow cieplnych tyle wiem, ale czy ktoś to kupował, gdzie i po ile? robił potem badania termowizyjne i przekonał się, że warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.08.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 rozważamy też alternatywy dla takiego zadaszenia. czy ktoś może robił gdzieś we WRocku lub okoliczy zadaszenie tego typu:http://www.daszkinext.pl/imgRe/big20090602145607.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 04.08.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Czy ktos z Was mial dach robiony przez Pana Marka Ratajczaka?Wszystkie opinie beda przydatne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.08.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 rozważamy też alternatywy dla takiego zadaszenia. czy ktoś może robił gdzieś we WRocku lub okoliczy zadaszenie tego typu: Jak widzę dość płaskie, przezroczyste daszki, to zastanawiam się czy właściciele są tak pracowici, czy nieprzewidujący. Tam się będzie zbierał nie tylko śnieg, ale także brud. Jego widoczność co prawda jest mniejsza niż kurzu na szklanej półce, ale prawie na każdym takim daszku rzuca mi się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.08.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam serdecznie Będę niezmiernie wdzięczna jeśli ktoś podsunie mi namiar na godnego polecenia kafelkarza, z w miare przystępnymi cenami i pomysłem. (: Pozdrawiam niestety, ale wszyscy tego typu są niezmiernie zajęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.08.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Wojgoc- jesteś ze swojego zadowolony? to prześlij mi na priva namiar - zabukuję sobie optymistycznie termin na za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.08.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Wojgoc- jesteś ze swojego zadowolony? to prześlij mi na priva namiar - zabukuję sobie optymistycznie termin na za rok mój ten sam co Madeleine, więc chyba juz namiar masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.08.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 nie, mam Twoje na tynkarzy i hydraulika, a na kafelkarza od Megan. kto Ci robił dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 04.08.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam. potrzebuję 80 szt stempli drewnianych 2,7 - 3,0 m na już, jeśli ktoś ma w przystępnej cenie albo za free będę wdzięczna za info... (najchętniej z okolic Czernicy, Jelcza, Kamieńca...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 04.08.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Deski do szalowania tez mile widziane odbiór najchętniej jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.08.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Jak widzę dość płaskie, przezroczyste daszki, to zastanawiam się czy właściciele są tak pracowici, czy nieprzewidujący. Tam się będzie zbierał nie tylko śnieg, ale także brud. Jego widoczność co prawda jest mniejsza niż kurzu na szklanej półce, ale prawie na każdym takim daszku rzuca mi się w oczy. Tatarak, jak chcesz zobaczyć daszek szklany pod kątem ww uwag Frankai, to podjedź do Magnolii. Dzisiaj wchodziłam głównym wejściem i jest tam własnie zadaszenie z szyby. Z zaciekami... Ale jakoś źle też nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.08.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 dzięki Spireo, może w sb podjądę. ciekawe, czy ma znaczenie, na jakiej wysokości jest daszek - pewnie im wyżej nad głową, tym mniej widać ten brud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts