AgnesK 30.06.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Polkolori odwiedzimy a jakże A w JG Practikera niestety ni ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 30.06.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Agnes,chyba w Wałbrzychu jest Praktiker.ale dla Ciebie czas kupowania płytek to odległa perspektywa, wszak 15.07 ruszasz w tango budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 30.06.2004 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 wojtek, Agnes,ale przecież rok czasu jaki pozostał do wykończenia to w sam raz żeby wykrystalizowały się poglądy co do designu - a może trafi się jakaś kosmiczna promocja na obłędne włoskie płytki z której grzechem byłoby nie skorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 30.06.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 jeszcze jedno pytanie podpisujemy umowę przyłączeniową ZE (przepraszam, EnergiaPro Koncern Energetyczny) co mam wpisać w rubryce: Planowana przez wnioskodawcę ilosć pobieranej energii elektrycznej wynosi .................... kWh/rok Co wy wpisaliście? Moc przyłączeniowa będzie 12 kW (powinno wystarczyć - standard - AGD, komp, kuchenka gazowa piekarnik elektr, reku, odkurzacz chyba centralny, no i żarówki - pewnie energooszczędne których nie znoszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.06.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Oj.. nie pamiętam BK... Wszystko nam w ZE powiedzieli przy wypełnianiu wniosku...A jeśli chodzi o szczególy wykończeniowe - zaczynam o tym myśleć od września/października. Narazie koncentruje się na st. sur. otw. jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 01.07.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Ivo, Ty nie możesz nas osierocić!!!Koniecznie znajdź jakąś kawiarenkę....Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 na długo Was nie opuściłam ...znaczy się podgląd będzie ....może nie tak intensywny ale na pewno będzie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 01.07.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 No ładnie, Ivo, Ty rób tam pozory, że jesteś grzeczna dziewczynka, a nie zara surfuje po Interio!! ledwo co dzień dobry nowym kuleżankom powiedziała... [morrrrrrrrdećki!!] czymam kciuki za miły dzionek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 No ładnie, Ivo, Ty rób tam pozory, że jesteś grzeczna dziewczynka, a nie zara surfuje po Interio!! ledwo co dzień dobry nowym kuleżankom powiedziała... [morrrrrrrrdećki!!] czymam kciuki za miły dzionek! mordeczek kopa, albo i dwie i juz grzecznie zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 01.07.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 No ładnie, Ivo, Ty rób tam pozory, że jesteś grzeczna dziewczynka, a nie zara surfuje po Interio!! ledwo co dzień dobry nowym kuleżankom powiedziała... [morrrrrrrrdećki!!] czymam kciuki za miły dzionek! mordeczek kopa, albo i dwie i juz grzecznie zmykam zmykaj, ino ładnie włoski uliż na lewy boczek, to będziesz wyglądała na jeszcze grzeczniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.07.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Wiech byłem w tej kopalni żwiru tuz za Czernicą (jadąc od Kamieńca) i wcale tani nie są, wręcz drodzy żwir 45 zł/tonę. Dla porównania z hurtowni ruczkowski (to chyba Kamieniec ?) 40 zł za tonę, a z pod Pęgowa 31 zł za tonę !!! A może to nie o tej żwirowni mi mówiłeś ? Ta w której byłem nazywa się Hydrokrusz. Dachowiec znasz tą żwirownię z pod Pęgowa ? Jaki mają żwir kopany czy płukany ? A może masz lepsze ceny u nich ? Ja jedynie telefonowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.07.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 na długo Was nie opuściłam ...znaczy się podgląd będzie ....może nie tak intensywny ale na pewno będzie pozdrawiam serdecznie Oj Ivo Ivo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.07.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!! Tylko się musi uprawomocnić i do roboty, no, to tera już górki bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 01.07.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.07.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 vardo, a gdzie Twoje włości - z tego co pamiętam gdzieś na południu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 01.07.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.07.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!! Tylko się musi uprawomocnić i do roboty,no, to tera już górki bedzie Nie wygłupiaj się, już zabieraj sie do roboty, szkoda czasu Kto CIebie sprawdzi kiedy zaczełaś kopać fundamenty ? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.07.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 BK gratulacje! Dawno nie zagladalem na forum muratora a szkoda.Przejde bezposrednio do tematu.Planuje "prawdziwe" pieczenie barana z beczkowym piwem w terminie 19-29 sierpnia.Serdecznie zapraszam chetnych z grupy wroclawskiej,chcialbym sie zapoznac z budujacymi i porozmawiac na tematy zwiazane z budowa.Jestem otwarty na dowolny termin w podanym czasie .Prosze strzelac smialo! Łał czy Ty wiesz co robisz ? Nie wiem czy starczy tego barana dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 01.07.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.07.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Mysle ze i dwa w okolicy sie znajda,chyba wszystkich nie zjedzono Zawsze jest gorzej z obecnoscia gosci. Ostatnio ze spotkania na spotkanie przybywa coraz więcej osób, no a jak jeszcze dorzucić atrakcje wpostaci pieczonego barana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts