wojgoc 23.08.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 To chyba coś z ustawieniami masz nie tak. Pchli targ jak każda grupa budująca rozsyła wiadomości - przynajmniej do mnie dochodzą. do mnie też dochodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 23.08.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 dzień dobry po kilku miesiącach nieobecności na forum witam starych i nowych druhów. trochę mnie tu nie było a jak pomyślę ile stron mam przejść wstecz to aż mnie ciary przechodzą. W związku z powyższym czy może mi ktoś w skrócie powiedzieć czy działo się coś ciekawego podczas mojej nieobecności czy znowu tylko pierdoły o budowaniu ehehhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.08.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Pytanko do ogrodników fascynatów - jak estetycznie i trwale odgrodzić: 1. trawnik od obszarów z korą Ja mam wyłożone stemple drewniane robiące za krawężniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.08.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Trociu - a sygnatury widzisz? bo ja wszędzie oprócz grup. co mam pozmieniać w ustawieniach? tak - sygnatury widzę. Co do ustawień, to szczerze mówiąc - nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.08.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Pytanko do ogrodników fascynatów - jak estetycznie i trwale odgrodzić: 2. możliwość przechodzenia chwastów od sąsiada tutaj chyba się nie obronisz. Nawet jak wejdziesz w głąb to Ci zrobią desant powietrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.08.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Pytanko do ogrodników fascynatów - jak estetycznie i trwale odgrodzić: 1. trawnik od obszarów z korą 2. możliwość przechodzenia chwastów od sąsiada 1. są takie specjalne plastikowe obrzeża 2. nałożyć moratorium na ruchy powietrza atmosferycznego na granicy działek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.08.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 dzień dobry po kilku miesiącach nieobecności na forum witam starych i nowych druhów. trochę mnie tu nie było a jak pomyślę ile stron mam przejść wstecz to aż mnie ciary przechodzą. W związku z powyższym czy może mi ktoś w skrócie powiedzieć czy działo się coś ciekawego podczas mojej nieobecności czy znowu tylko pierdoły o budowaniu ehehhh. Cześć, chłopie nuda jak w polskim filmie. co do mnie, to wbiłam szpadel i lecę z parterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 23.08.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Cześć, chłopie nuda jak w polskim filmie. co do mnie, to wbiłam szpadel i lecę z parterem skoro nuda to skąd kilka/naście stron dziennie na forum przybywa, hę przy okazji widziałem w ostatniej gazecie jakąś bzdetną wzmiankę o grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 23.08.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 u mnie też w sumie niewiele. Zakładają mi właśnie przewody do reku, DGP z kominka i GWP. Na dniach wchodzą hydraulicy i prądownicy. kupa roboty aż nie wiem za co się zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.08.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 a kiedy chcecie się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.08.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 przy okazji widziałem w ostatniej gazecie jakąś bzdetną wzmiankę o grupie jakiejś? bzdetną? a nie przypadkiem wywiad z Frankaiem i Madeleine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 dzień dobry po kilku miesiącach nieobecności na forum witam starych i nowych druhów. Albert żyje trochę mnie tu nie było a jak pomyślę ile stron mam przejść wstecz to aż mnie ciary przechodzą. Albert czuje W związku z powyższym czy może mi ktoś w skrócie powiedzieć czy działo się coś ciekawego podczas mojej nieobecności czy znowu tylko pierdoły o budowaniu ehehhh. Albert nas obraża http://autokacik.pl/images/graemlins/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.08.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 jakiejś? bzdetną? a nie przypadkiem wywiad z Frankaiem i Madeleine? Nie. Nie wiem co się ukazało, ale najpierw dostałem info, że nie będzie wywiadu, bo coś, a potem że będzie ale w zmienionej formie. Akurat trafiło na moment, kiedy nie wiedziałem jak się nazywam i nawet nie odpisałem AP, nie mówiąc już o zdjęciu facjaty na tle domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.08.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 dzień dobry po kilku miesiącach nieobecności na forum witam starych i nowych druhów. trochę mnie tu nie było a jak pomyślę ile stron mam przejść wstecz to aż mnie ciary przechodzą. W związku z powyższym czy może mi ktoś w skrócie powiedzieć czy działo się coś ciekawego podczas mojej nieobecności czy znowu tylko pierdoły o budowaniu ehehhh. odkopałeś się jak w Seksmisji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 23.08.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Panowie i Panie, w wykop zacząłem wkładać folię i zbrojenie . Sprawa 1: Czy przejmować się nierównościami i fałdami folii? Czy wyrównywać podłoże, tak aby sąsiedni dystans nie był nawet trochę uniesiony?Sprawa 2: Wpadł kierbud, zobaczył zbrojenie leżące na trawie i chce je już odebrać i pojawić się dopiero przy stanie 0. Czy poprosić go aby jednak przyjechał sprawdzić to zbrojenie już włożone w wykop? Zdjęcia folii i wkładanego zbrojenia w dzienniku, link poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.08.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 skoro nuda to skąd kilka/naście stron dziennie na forum przybywa, hę przy okazji widziałem w ostatniej gazecie jakąś bzdetną wzmiankę o grupie Nie byłeś przypadkiem w Amsterdamie? http://autokacik.pl/images/graemlins/hmm.gif Przecież były dni, że 2 dni nikt nie pisał. Kilkanaście stron to było jak Ty byłeś na forum i póki Tatarak szpadla nie wbiła (teraz wbiła i nie wkurza już wojgoc pytaniami ). EDIT: po Twoim poście napisałem 3 moje, czyli wyczerpałem tygodniowy limit (taką miałem średnią za ostatni miesiąc). A nudna wzmianka... Jak widać nadRedakcja zdecydowała, że mają być standardowe nudy zgodne z ich wizją lub trendem, niż wesoła relacja o wyborach Miss Grupy Wrocławskiej, sposobach wyciągania koparki u Gosi, czy wyniszczającej inwestorów "klątwie Tataraka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.08.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 linku nie ma.folie w miare mozliwości kladź na równą powierzchnię - niech otulina będzie równomierna.a kierbud niech odbierze włozone zbrojenie w lawy. leżące na trawie to kazdy może odebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.08.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Czy nikt nie jedzie przypadkiem w okolice Lodzi, zeby przywiezc mi to malenstwo? http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/1999/ Sliczny, nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 23.08.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 linku nie ma. folie w miare mozliwości kladź na równą powierzchnię - niech otulina będzie równomierna. a kierbud niech odbierze włozone zbrojenie w lawy. leżące na trawie to kazdy może odebrac Link do zdjęć: (na samym dole) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?184262-Oliwka-%28prawie%29-samodzielnie-na-ile-si%C5%82-starczy-%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 23.08.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 a kiedy chcecie się wprowadzić? jeśli to do mnie to najbidniej za rok. Nie sądzę żebym się wcześniej wyrobił, zwłaszcza biorąc pod uwagę budowę na odlgegłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts