Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

dzień dobry :welcome:

po kilku miesiącach nieobecności na forum witam starych i nowych druhów. trochę mnie tu nie było a jak pomyślę ile stron mam przejść wstecz to aż mnie ciary przechodzą. W związku z powyższym czy może mi ktoś w skrócie powiedzieć czy działo się coś ciekawego podczas mojej nieobecności czy znowu tylko pierdoły o budowaniu :popcorn: ehehhh.

po kilku miesiącach nieobecności na forum witam starych i nowych druhów. trochę mnie tu nie było a jak pomyślę ile stron mam przejść wstecz to aż mnie ciary przechodzą. W związku z powyższym czy może mi ktoś w skrócie powiedzieć czy działo się coś ciekawego podczas mojej nieobecności czy znowu tylko pierdoły o budowaniu :popcorn: ehehhh.

Cześć, chłopie :) nuda jak w polskim filmie. co do mnie, to wbiłam szpadel i lecę z parterem :)

po kilku miesiącach nieobecności na forum witam starych i nowych druhów.

Albert żyje :wave:

trochę mnie tu nie było a jak pomyślę ile stron mam przejść wstecz to aż mnie ciary przechodzą.

Albert czuje :wave:

W związku z powyższym czy może mi ktoś w skrócie powiedzieć czy działo się coś ciekawego podczas mojej nieobecności czy znowu tylko pierdoły o budowaniu :popcorn: ehehhh.

Albert nas obraża http://autokacik.pl/images/graemlins/foch.gif

jakiejś? bzdetną? a nie przypadkiem wywiad z Frankaiem i Madeleine? ;)

Nie. Nie wiem co się ukazało, ale najpierw dostałem info, że nie będzie wywiadu, bo coś, a potem że będzie ale w zmienionej formie. Akurat trafiło na moment, kiedy nie wiedziałem jak się nazywam i nawet nie odpisałem AP, nie mówiąc już o zdjęciu facjaty na tle domku.

odkopałeś się jak w Seksmisji?

Panowie i Panie, w wykop zacząłem wkładać folię i zbrojenie .

Sprawa 1: Czy przejmować się nierównościami i fałdami folii? Czy wyrównywać podłoże, tak aby sąsiedni dystans nie był nawet trochę uniesiony?

Sprawa 2: Wpadł kierbud, zobaczył zbrojenie leżące na trawie i chce je już odebrać i pojawić się dopiero przy stanie 0. Czy poprosić go aby jednak przyjechał sprawdzić to zbrojenie już włożone w wykop?

Zdjęcia folii i wkładanego zbrojenia w dzienniku, link poniżej.

skoro nuda to skąd kilka/naście stron dziennie na forum przybywa, hę :)

przy okazji widziałem w ostatniej gazecie jakąś bzdetną wzmiankę o grupie

Nie byłeś przypadkiem w Amsterdamie? http://autokacik.pl/images/graemlins/hmm.gif

Przecież były dni, że 2 dni nikt nie pisał. Kilkanaście stron to było jak Ty byłeś na forum i póki Tatarak szpadla nie wbiła (teraz wbiła i nie wkurza już wojgoc pytaniami ;) ). EDIT: po Twoim poście napisałem 3 moje, czyli wyczerpałem tygodniowy limit (taką miałem średnią za ostatni miesiąc).

A nudna wzmianka... Jak widać nadRedakcja zdecydowała, że mają być standardowe nudy zgodne z ich wizją lub trendem, niż wesoła relacja o wyborach Miss Grupy Wrocławskiej, sposobach wyciągania koparki u Gosi, czy wyniszczającej inwestorów "klątwie Tataraka".

linku nie ma.

folie w miare mozliwości kladź na równą powierzchnię - niech otulina będzie równomierna.

a kierbud niech odbierze włozone zbrojenie w lawy. leżące na trawie to kazdy może odebrac

Link do zdjęć: (na samym dole)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?184262-Oliwka-%28prawie%29-samodzielnie-na-ile-si%C5%82-starczy-%29