vardo 01.07.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.07.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!! Tylko się musi uprawomocnić i do roboty,no, to tera już górki bedzie Nie wygłupiaj się, już zabieraj sie do roboty, szkoda czasu Kto CIebie sprawdzi kiedy zaczełaś kopać fundamenty ? ;P tylko wiesz, jest mały problem - w sumie niewielki i błahy - kasa na fundamenty jest dopiero w BANKU aha no i na działce nie ma jeszcze nic - powiedzcie jak wy zaczynaliście - chyba jakaś sławojka, studnia czy coś? bo wody ni ma, prądu ni ma, działka jest zarośnięta na 120 cm trawą (mój synek ginął w tej trawie ) Czy ekipa sama wszystko zrobi? Czy mam brać osobną ekipę ) Najpierw to chyba geodeta, potem wykopki, kierownik sprawdza wykopki, a potem dopiero konkrety - czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 02.07.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!!! Tylko się musi uprawomocnić i do roboty,no, to tera już górki bedzie Nie wygłupiaj się, już zabieraj sie do roboty, szkoda czasu Kto CIebie sprawdzi kiedy zaczełaś kopać fundamenty ? ;P tylko wiesz, jest mały problem - w sumie niewielki i błahy - kasa na fundamenty jest dopiero w BANKU aha no i na działce nie ma jeszcze nic - powiedzcie jak wy zaczynaliście - chyba jakaś sławojka, studnia czy coś? bo wody ni ma, prądu ni ma, działka jest zarośnięta na 120 cm trawą (mój synek ginął w tej trawie ) Czy ekipa sama wszystko zrobi? Czy mam brać osobną ekipę ) Najpierw to chyba geodeta, potem wykopki, kierownik sprawdza wykopki, a potem dopiero konkrety - czy tak? U nas woda ma być dopiero za ok.miesiąc ,prąd we wrzesniu, a dwa tygodnie temu skończyli układać dachówkę.Mąż załatwił prad i wodę od sąsiada oddalonego o jakies 200m.kupił kable i wąż a resztą to juz ekipa budujaca radziła sobie sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.07.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 BK,kopareczka wszystko ładnie Ci zgarnie a trawki nie ścinaj - przez ten czas sobie zgnije - chyba, że potrafisz kosą machać bo żadna kosiarka sobie nie da rady z tym zielskiem.życzę powodzenia w budowie domu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.07.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 na długo Was nie opuściłam ...znaczy się podgląd będzie ....może nie tak intensywny ale na pewno będzie pozdrawiam serdecznie Oj Ivo Ivo no co? ...myślałam że się cieszycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.07.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 BK gratulacje! Dawno nie zagladalem na forum muratora a szkoda.Przejde bezposrednio do tematu.Planuje "prawdziwe" pieczenie barana z beczkowym piwem w terminie 19-29 sierpnia.Serdecznie zapraszam chetnych z grupy wroclawskiej,chcialbym sie zapoznac z budujacymi i porozmawiac na tematy zwiazane z budowa.Jestem otwarty na dowolny termin w podanym czasie .Prosze strzelac smialo! nie lubie baraniny ...będzie też coś innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.07.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 BK - gratulki wielkie i buduj, buduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.07.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 vardo,ta Twoja impreza to ckładkowa czy masz taki kaprys pieczenia barana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 02.07.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.07.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 vardo,po tym opisie zmuszony jestem udać sie coś zjeść, tak apetycznie zareklamowałeś swoją imprezę.ja się wpisuję na listę gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 02.07.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.07.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 mnie odpowiada termin sierpniowy,ilu jest chętnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.07.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 A taki baran to dużo ma kalorii, jak się go je? Nie żebym chciała zjeść całego barana ale taka jedna porcja to bardzo energetyczna i tucząca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.07.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 to zależy na jaki kawałek trafisz plus 2 piwka plus zawartość Twego biurka,no i slynny już Twój deser - tak więc BK jakieś 2500kcal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 02.07.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.07.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 vardo,poszukaj posta opaleniu liści i zobaczysz jakie to specjały na griluu robi BKi co ciekawego trzyma w szufladzie swego biurkanaprawdę warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.07.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 to zależy na jaki kawałek trafisz plus 2 piwka plus zawartość Twego biurka, no i slynny już Twój deser - tak więc BK jakieś 2500kcal Całego MOJEGO biurka?! Ło matko! W alkoholizm wpadnę! No ale pod to pozwolenie na budowę. Chociaż wtedy to już pewnie jakieś ławy będą wylane - kolejna okazja To może tam na rowerze dojadę z centrum Wrocka coby spalić kalorie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.07.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Jest miesem malo kalorycznym i zdrowym tylko wymaga odpowiedniego przygotowania. Date mozna wybrac dowolna pomiedzy 19-29 sierpnia.Zapraszam bardzo goraco. Trudno się oprzeć takim specjałom. Najchętniej weekend 28-29. Ale oczywiście jeśli nie będziemy na wywczasach, to też 19.08 (ale chyba jak się buduje to się nie ma kasy na wywczasy ...) Przyjechałabym z mężem (sztuk 1) i ew. z dziećmi (sztuk 2) - jeśli oczywiście będą tam inne dzieci. Dzieci łatwo się asymilują (mojemu synkowi na ostatnim spotkaniu się bardzo podobało, najbardziej duże przestrzenie do pokonywania w ogrodzie, schody, no i KAŁUŻE). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.07.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 BK,moje dzieci to 8 letnia córa i 20mies chłopak - podobnie do Twojego syna świata nie widzi za samochodami zwanymi brbrumamia jak u Ciebie Vardo z pociechami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.07.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Wojtek, to tój syn jest intelektualistą bo mój mówi tylko Mama i NIE (bardzo głośno), czasami TATA. Nic więcej. Ale za to duzo czyta . No i dzwoni przez komórkę, stuka w laptopa (taki mały dyrektorek), programuje zmywarkę, nastawia pralkę i kuchenkę mikrofalową. Pozostali forumowicze mają pociechy w różnym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts