wojgoc 26.08.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 tyle tylko, że było to po 21 i musieli specjalnie włącząć produkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 26.08.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Otoczaki, a właściwie chyba żwir grubej frakcji powinni mieć tam, gdzie piasek. My tu wszyscy chodzimy po tym, co nam przyniósł lodowiec - a jest w tym i piasek, i żwiry. W piaskowniach często prowadzą sortowanie frakcyjne i mają żwir w ofercie. Otoczaki, to już grubsza sprawa (średnice powyżej 60 mmm) a na opaskę żwir będzie doskonały. Niestety droższy jest niż piasek. Ja mam 4 km od budowy kopalnię i żwir mają, ale to do Ciebie kawał drogi i transport pewnie by zabił wszelką racjonalność zakupu. Szukaj lokalnie, na południu też są piaskownie. dzięki wielkie, jak zawsze można na Ciebie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.08.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Madeleine - spróbuj kopalnię Zachowice - 71 311 94 35, 605 036635 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.08.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 może stąd bedziesz miała bliżej - http://www.henpiach.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 26.08.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 No i nie będzie zalewania w sobotę :( A chciałem zdążyć przed burzami. Jak najlepiej zabezpieczyć wykopy? Będę miał wyłożoną folię, zbrojenie włożone, folie docisnę kamieniami i chyba to tyle. Woda się nazbiera, ale to podobno nie szkodzi przy zalewaniu. Przesunięcie nastąpiło z winy betoniarni Pan chciał przywieźć na 8 rano, a ja do 8 nie zdążę wszystkiego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 26.08.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Miloszk - popraw przewiązanie narożników, zgodnie z tym rysunkiem http://www.budnet.pl/Lawy_fundamentowe,Fundamenty,a=1193.html Moi wykonawcy po wizycie kierbuda musieli wszystkie poprawiać... a jeszcze się wykłócali, że od lat robią i zawsze było dobrze. Hmm, nie bardzo rozumiem dlaczego mam poprawiać, wszystkie pręty powiązane są L-kami. A kierbuda to chciałbym mieć takiego o jakim piszesz, bo mój to odebrał zbrojenie leżące na trawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 26.08.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Podrzućcie proszę namiary na jakiegoś zdolnego, okolicznego stolarza, który zajmuje się 'produkcją' drzwi wejściowych. PS. Pan Fila już działa, na razie wygląda to wszystko bardzo zgrabnie. Co do wełny to stanęło w końcu na Uni Macie + rockwool w brytach na drugą warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.08.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Hmm, nie bardzo rozumiem dlaczego mam poprawiać, wszystkie pręty powiązane są L-kami. A kierbuda to chciałbym mieć takiego o jakim piszesz, bo mój to odebrał zbrojenie leżące na trawie. chodzi o zagięcie prętów na ich końcach. tylko teraz juz tego nie zmienisz, ale i takżle nie jest. a powiązane masz prawidłowo. nie wiem tylko czy wyciągałeś jakieś zbrojenie pod ewentualne słupy bo na fotach nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 26.08.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Zepsułeś zabawę bo a nuż Albert też i do tego subtelnie zmierzałem. Nie zaskoczyłem, ale chyba w porę wymoderowałeś ten kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 26.08.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 tak jak czasami Ciebie czytam, to odnoszę wrażenie, że masz obcykane wszystkie wyprzedaże w okolicy. Na niektóre trafiam sam a o innych donoszą sąsiedzi - tworzymy taką grupę operacyjną ds wyprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 26.08.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 byłem, dwa tygodnie na tzw wakacjach z przerwami na wypad na budowę. U mnie teraz etap elektryki, hydrauliki, reku, GWP i DGP. Wszystko mam z Panami obgadane i ustalone teraz tylko siedzieć na d... i stresować się czy wszystko idzie zgodnie z planem. Co to jest GWP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 26.08.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Miloszk - popraw przewiązanie narożników, zgodnie z tym rysunkiem http://www.budnet.pl/Lawy_fundamentowe,Fundamenty,a=1193.html Moi wykonawcy po wizycie kierbuda musieli wszystkie poprawiać... a jeszcze się wykłócali, że od lat robią i zawsze było dobrze. ten rysunek jest z błędami długość zagięcia prętów to ok. 40 średnic, pręty zagina się po obrysie fundamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.08.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Co to jest GWP ? gruntowy wymiennik powietrza czyli GWP - masz to u siebie Suspenser zrobione jak dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 26.08.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 gruntowy wymiennik powietrza czyli GWP - masz to u siebie Suspenser zrobione jak dobrze pamietam O właśnie, czy GWP (żwirowy) potrzebuje wentylatora do w miarę sprawnej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.08.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 bez wentylatora też powinno pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 26.08.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 bez wentylatora też powinno pójść no a jak to działa bez wentylatora, przecież jakiś ruch musi być, czy tylko grawitacja to wspiera? pytam z ciekawości bo mój będzie podpięty pod reku więc tak czy siak jakieś zasysanie i wdmuchiwanie w dalsze pomieszczenia będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 26.08.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 a robił może ktoś z was świetliki tunelowe w domu? wiecie takie jakie velux ma w swojej ofercie. http://www.velux.pl/klienci/produkty/swietliki_tunelowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.08.2011 02:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 no a jak to działa bez wentylatora, przecież jakiś ruch musi być, czy tylko grawitacja to wspiera? u mnie bedzie bez wentylatora na zasadzie grawitacyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 27.08.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 u mnie bedzie bez wentylatora na zasadzie grawitacyjnej a reku masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.08.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts