Tatarak 05.09.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 No to "przekoloruj" salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 05.09.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 to się jeszcze da zrobić na razie to jesteśmy na etapie wizji ale na białą kuchnię choruje od samego początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.09.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 a te beżowe podłogi to z czego mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 05.09.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 kafle 60x60 początkowo miały być białe błyszczące ale chyba by sprawiały wrażenie za zimnychcoraz bardziej jestem za jakąś fototapetą lub nadrukiem na płycie na tę ścianę w kuchni tylko nie wiem jaki motyw??wczoraj myśleliśmy o kawie lub bambusach a dzisiaj to już sama nie wiem a chciałabym jakos przełamać tą biel może jakiś motyw kwiatowy??maży mi się też coś we fiolecie w domu tylko jeszcze nie wiem co i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.09.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 jak by były szare, zamiast beżowych, to by lepiej zagrały. i wtedy salon - szare podłogi, fioletowa sofa i dla nawiązania - w kuchni fototapeta na zamówienie z jakimiś fioletowymi motywami do fioletu w salonie możesz dodać amarantowe poduchy, etc. żeby nie było smutno. okna masz białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 05.09.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Grupo, zbliża się nieuchronnie okres, kiedy trzeba będzie ruszyć kocioł = zaopatrzyć się w paliwo. Mam dostawcę pelletu z drewna liściastego w Świdnicy - sprawdzony, bardzo dobrej jakości. Pakowany po 15 kg. Cena 730 PLN/t. Transport musielibyśmy sobie wspólnie zorganizować, żeby było taniej. Jeśli jest ktoś chętny to proszę o wiadomość na PW. Pozdrav Co tak cicho? Nikt nie pali peletem? Czy macie inne (tańsze i lepsze) źródła tego paliwa? Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.09.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Co tak cicho? Nikt nie pali peletem? Czy macie inne (tańsze i lepsze) źródła tego paliwa? Większość aktywnych jeszcze nie pali. Ja mam gaz sieciowy + kominek. Suspenser ekogroszek. Spirea przed chwilą też ujawniła gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 05.09.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 jak by były szare, zamiast beżowych, to by lepiej zagrały. i wtedy salon - szare podłogi, fioletowa sofa i dla nawiązania - w kuchni fototapeta na zamówienie z jakimiś fioletowymi motywami do fioletu w salonie możesz dodać amarantowe poduchy, etc. żeby nie było smutno. okna masz białe? białe niestety dzięki za podpowiedź przedyskutuję ze ślubnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 05.09.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Co tak cicho? Nikt nie pali peletem? Czy macie inne (tańsze i lepsze) źródła tego paliwa? Pozdrav my nie mamy jeszcze fizycznie pieca na razie stoi w hurtowni i czeka aż się kafle zrobią w kotłowni a nawet jak już będzie to i tak na ekogroszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.09.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 marzy mi się też coś we fiolecie w domu tylko jeszcze nie wiem co i gdzie Jeden pokój mieliśmy zaprojektowany w kolor jeszcze nie fioletowy, ale taki jakiś... malinowy? (jako mężczyzna rozróżniam 16 kolorów, więc nie jestem pewien. Aha - żeby nie było, że teraz takie są kiecki - projekt sprzed lat 4). Włochaty dywan jednak odpada i znalezienie tapety w tej barwie było problematyczne. Spodobały nam się "osty", które mają wstawkę z podobnego koloru, a tło miały szarości i uciekliśmy w tę stronę. Możesz więc zerżnąć pomysł z projektu jak Ci się podoba http://frankai.smugmug.com/Architecture/Projekt-domu/2Sypialnia-wer1-1/454182051_tbJcR-S.jpg Zgadzam się z tym co Tatarak pisze o szarości - jasnoszary pasuje do beżu i przejście z jadalni (jasny dąb), do kuchni z szarością ocieploną bordowymi szufladami i tapetą zawierającą wzory szary i bordowy, uznaliśmy za całkiem spójne. Obejrzyj sobie w salonie Nową Galę SL-01 - my mamy chiński poler zbliżony do niej. Pasuje i do beżu w i do szarości, a jeszcze się nie zlewa. Pamiętaj, że blat i cokół też musisz dobrać. Dodatkowym utrudnieniem u nas było wejście z blatem pod okno, które jest w kolorze mahoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.09.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 białe niestety stety! ostatnio jestem zakochana w białych u mnie mąż się boi, że będą żółknąć i pewnie pójdziemy w szarości. a ja myślę, że białe (oprócz tego, że się chyba najgorzej myją) są uniwersalne, jeśli chodzi o urządzanie wnętrz - nie narzucają żadnego stylu, pasują do każdego koloru ścian itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 05.09.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 ja tam nie miałam zbytnio wielkiego wyboru więc są jakie są właśnie dzwonił do mnie gościu od mebli ma dla mnie projekt będzie jutro o 7 rano zobaczymy co on zaproponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 05.09.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 mnie jeden góral spod samiuśkich tater powiedział, że tylko i wyłącznie stalowe Lindab, bo mają najlepsze uszczelki. A czy wiecie gdzie te rynny można obejrzeć na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 05.09.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 skład fabryczny Lindab jest w MBS na Bogedaina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 05.09.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Gosia wsadz welne na przekladkę 5cm pod belki stropowe bo wygladana to ze bedzie sie tam chodziccały strop masz drewniany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.09.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Frankai, a jak zbieranie na lodówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cegiełka83 05.09.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 zastanawiam się właśnie nad kuchnią meble będą białe błyszczące, blat czarny marmurkowy, sprzęty czarne a problem mam z doborem czegoś na ścianę kafli nie chcę chyba że takie duuuże 120 cm na 60 białe z brokatem lub jakaś fototapeta tylko nie wiem jaki motyw??roślinny czy też coś z geometrii?? dodam tylko że na podłodze będą kafle w beżu lub kremie kuchnia połączona z salonem, salon w kolorystyce beżu i brązu chcielibyśmy żeby wnętrze było pomimo tej baiłej kuchni ciepłe proszę doradźcie coś Może coś takiego tylko na jaśniejszym tle np. kawa z mlekiem http://img684.imageshack.us/img684/4518/114751dsc03821.jpg Ja mam białe meble, czarne kafle i blat a między szafkami czerwone szkło. Robi mi je szklarz a Oleśnicy. Mam kilka namiarów z Wrocławia jeśli chcesz. Czy 240 zł za dwa lustra o wymiarach 180X60 to dobra cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirczek 05.09.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam,Pewnie podobnie jak wiele innych osób szukam ekipy budowlanej, ponieważ planujemy wkrótce zaczać budowe domy w okolicach żórawiny. Jeśli macie kogoś godnego polecenia to poprosze o jakiś kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 05.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 cegiełka ładne to cos na ścianie - to ftotapeta plus szkło? i z czego masz blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cegiełka83 05.09.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 cegiełka ładne to cos na ścianie - to ftotapeta plus szkło? i z czego masz blat http://ftkuchnia.fotodruk24.nazwa.pl/ http://gallerylux01.fotodruk24.nazwa.pl/kuchnia/ http://allegro.pl/fototapeta-fototapety-kuchnia-kuchenne-kawa-owoce-i1795238257.html może tu coś znajdziesz na kuchennych jest dużo fajnych. Na fotce jest fototapeta plus szkło hartowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts