Kaśka73 05.09.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Czy 240 zł za dwa lustra o wymiarach 180X60 to dobra cena?? myślę że świetna i proszę o namiar:) mi najniższą za 1 szt 110x70 proponowano 220( brzegi proste z fazą drożej o 100) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.09.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cegiełka, skąd ta cena? co w cenie? brzegi zatępione, szlifowane, z fazą? Lustra robią w castoramach czy tam leroyach, ceny chyba konkurencyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cegiełka83 05.09.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cegiełka, skąd ta cena? co w cenie? brzegi zatępione, szlifowane, z fazą? Lustra robią w castoramach czy tam leroyach, ceny chyba konkurencyjne. brzegi szlifowane, jutro wrzucę fotki i dam namiar na szklarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 06.09.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Gosia wsadz welne na przekladkę 5cm pod belki stropowe bo wygladana to ze bedzie sie tam chodzic cały strop masz drewniany? tak cały strop jest drewniany wełna będzie tylko nie wiem dokładnie jak gruba, ale chyba więcej niż 5 cm musiałabym męża zapytać nad kuchnią będzie coś w stylu pomieszczenia gospodarczego z dojściem do wyłazu dachowego a nad pokojami jeden większy pokój Dzięki Cegiełka za inspirację też myślałam o szybie ale straszą mnie że pęka przy wycinaniu otworów na gniazdka mam pierwszy projekt i wycenę kuchni na 7800 stolarz powiedział że jeśli damy tą czarną płytę to nie będzie źle wyglądać że on bardziej widzi czarną niż coś roślinnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.09.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 pamiętaj tylko, że na jednolitej powierzchni (jednolite tło pod szybą) zawsze bardziej widać każdą plamkę itp. a przy gotowaniu, trudno ich uniknąć. ja bym wolała jakiś "wzorek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 06.09.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 doszłam do wniosku że blat zrobimy w brązie żeby nawiązać do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.09.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 brzegi szlifowane, jutro wrzucę fotki i dam namiar na szklarza. już jest jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cegiełka83 06.09.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 tak cały strop jest drewniany wełna będzie tylko nie wiem dokładnie jak gruba, ale chyba więcej niż 5 cm musiałabym męża zapytać nad kuchnią będzie coś w stylu pomieszczenia gospodarczego z dojściem do wyłazu dachowego a nad pokojami jeden większy pokój Dzięki Cegiełka za inspirację też myślałam o szybie ale straszą mnie że pęka przy wycinaniu otworów na gniazdka mam pierwszy projekt i wycenę kuchni na 7800 stolarz powiedział że jeśli damy tą czarną płytę to nie będzie źle wyglądać że on bardziej widzi czarną niż coś roślinnego Gosiu ale oni najpierw wycinają otwory na gniazdka a później hartują także jak peknie to na ich odpowiedzialność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 06.09.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 A chyba że tak to zmienia postać rzeczy XX już sie doinformowałam jak z tą wełną będziemy dawać 20 lub 25 cm w strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.09.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 jakiś czas temu było o kontenerach. Mam ofertę na kontener 7m3 podstawiony na tydzień za 370 zł. Czy to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.09.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 jakie odpady? mieszane czy gruz?ja ostatnio brałem kontener - 300zl/gruz i 380zl/mieszane, do tego wziałem ladowarkę by załadował mi kontener.teraz bym zamówil ładowarkę i wywrotkę i w cenie 500-600zl wywiozl wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.09.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 XX już sie doinformowałam jak z tą wełną będziemy dawać 20 lub 25 cm w strop zawsze to krotność 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.09.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 brzegi szlifowane, jutro wrzucę fotki i dam namiar na szklarza. mozna prosić o fotki i namiar na szklarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 06.09.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 cegiełka to daj 20+5 na przekładkę, nad stelaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.09.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 cegiełka to daj 20+5 na przekładkę, nad stelaz to Gosia86 ma dawać te wełne - jesli dobrze pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 06.09.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 jakie odpady? mieszane czy gruz? ja ostatnio brałem kontener - 300zl/gruz i 380zl/mieszane, do tego wziałem ladowarkę by załadował mi kontener. teraz bym zamówil ładowarkę i wywrotkę i w cenie 500-600zl wywiozl wszystko nie zrozumiałam. Przecież jak zamawiasz kontener, to sobie sami go odbierają i ładują? Spirea, cena ok. W zależności od odległości sobie liczą. Ja brałam po 360/5m3 i 370 (ten tańszy stał 2 tygodnie), a wcześniej 400/ 7m3 - ale stały po miesiąc i dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 06.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Co do rozmiaru skrzyni/otworu to najlepiej wziąć jak największy. Trzeba jednak sprawdzić, jakie są odległości pomiędzy konstrukcją stropu, w którym będą schody montowane (jeśli takie ograniczenia są). Dokładnie tak - najlepiej kupić największy. U mnie problem był z tym, że największe to były właśnie 80x60 [chciałem mieć wejście z korytarza a nie pokoju] i dlatego tylko nożycowe wchodziły w grę [chociaż droższe od zwykłych]. Za to fajnie się je rozkłada i nie musiałem niczego regulować ani docinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 06.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ludzie błagam pomóżcie, bo już mi mózg usycha... czytam i czytam i czytam o RYNNACH. PCV się odbarwiają, ale za to głębsze niż stalowe; stalowe płytsze i złączki są na jakieś uszczelki, co jest nietrwałe i cieknie, ale za to wytrzymalsze niż PCV i nie odbarwiają; tytan cynk niby najlepszy, ale odrzuca mnie jego specyficzne "starzenie"... kierbud polecił mi system Flamingo Budmatu, ale jak moi cieśle spod samiusieńkich Tatr zobaczyli w folderze reklamowym te złączki z uszczelkami, to stwierdzili, że na bank będzie ciekło i oni za to odpowiedzialności nie biorą...ludzie na forach też na to narzekają. więc szukam jakichś innych producentów, ale nie mogę się zdecydować, bo albo odbarwiają się, albo płytkie, albo brzydkie, albo cieknące.. no cholery można dostać! co macie u siebie? U mnie już 3 rok są Galeco PCV kolor miedziany i żadnych odbarwień ani przecieków nie zauważyłem, więc je polecam - kupowałem w Lech-bud: http://www.lech-bud.pl/kontakt.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 06.09.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Co tak cicho? Nikt nie pali peletem? Czy macie inne (tańsze i lepsze) źródła tego paliwa? Pozdrav Drogo i często zimą trzeba napełniać zasobnik [mała kaloryczność], więc nie ma co się dziwić - pellety to paliwo dla bogatych ekologów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uriel 06.09.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Drogo i często zimą trzeba napełniać zasobnik [mała kaloryczność], więc nie ma co się dziwić - pellety to paliwo dla bogatych ekologów no nie wiem, ja sie tam za bogatą nie uważam, a jednak mam zamiar palić pelletem. tylko ciężko znaleźć konkurencyjną cenę paliwa. a że pierwszy sezon palenia jeszcze przede mną, to pożegnam się z kasą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts