Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

schody z jesiona

a wełna ursa lub kanuf

Bierz Knaufa. Ta wełna wygląda naprawdę nieźle, kosztuje rozsądnie i jeszcze ma jakieś eko-certyfikaty. Gdybym widział ją wcześniej to cały dom zrobiłbym w Knaufie zamiast w Isoverze (kilka rolek knaufa dokupiłem na szybko gdy zabrakło mi uni-maty). Ale na forum panuje kult isovera (i caparola) i poszedłem jak ciele za tłumem :) Z Caparolem akurat się nie dałem :)

a i pytanie:

Jak powinny być prawidłowo obrobione u dołu okna sięgające do podłogi. Fixy. W sensie - na zewnątrz. Parapet tam się robi czy po prostu taką obróbkę jak po bokach?

Jakby kogoś interesowały słupki z wideodomofonem, otwieraniem furtki za pomocą odczytu linii papilarnych czy skrzynką na listy, to widziałem śliczne na Energetabie. Koszt bagatela: 2.500 - 3.000. Cena nie wydaje się wysoka? Firma (Seidle) jest z Niemiec i oni zł nie używają ;)

ueee a za skanerem siatkówki nie mają? bo tak to trzeba mieć zawsze czyste ręce;)

ueee a za skanerem siatkówki nie mają? bo tak to trzeba mieć zawsze czyste ręce;)

nie czytałaś Dana Browna? taki skaner siatkówki jest niebezpieczny - bandziory mogą człowiekowi wydłubać oko, żeby zamek sforsować ;)

może lepiej system rozpoznawania głosu? ale to znowu problem w przypadku zapalenia krtani... no nie wiem, chyba najlepszy byłby jednak lojalny i niepokonywalny odźwierny ;)

nie czytałaś Dana Browna? taki skaner siatkówki jest niebezpieczny - bandziory mogą człowiekowi wydłubać oko, żeby zamek sforsować ;)

może lepiej system rozpoznawania głosu? ale to znowu problem w przypadku zapalenia krtani... no nie wiem, chyba najlepszy byłby jednak lojalny i niepokonywalny odźwierny ;)

oglądałam raport mniejszości

a palca to odciąć nie można? albo głos nagrać?

oddzwierny to chyba z serii moskiewskich psów stróżujących albo krokodyl

matko chyba się zapędziłysmy ;)