gosia1611 28.09.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Może ktoś potrzebuje stempli? Zostało mi ok. 70-80 szt. Odbiór w okolicach Marcinkowic k. Oławy. Jeśli będzie niedaleko mogę dowieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.09.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Ceny są naprawdę różne. Ja dałem za płot 2zł/sztukę + 100zł za każdą "czapkę". Tam zrobił gość dobrze, ale na tarasie ściankę będzie musiał rozebrać. Z drugiej strony kojarzy mi się też 2zł w roku... 2000!!! Moim zdaniem możesz tyle dać, ale wcześniej - obejrzyj jego wcześniejsze dzieła, bo widziałem różne "cuda" z klinkierem w roku głównej. A za nadproże kasują? Jeżeli nie to spoko. Jeżeli kasują, to sorry ale nadproże ma być poziomo. Przynajmniej w granicy rozsądku, bo i tak ościeżnica przykrywa. Podobnie ściana ma być pionowa, a zrobienie pionowego cięcia też nie jest problemem. Się nie tłumacz tylko pisz to jest moja ekipa od sso - jak dotąd murują ładnie... bloczki betonowe, pustaki... za nadproża nie kasują. się opisałam dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.09.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 to jest moja ekipa od sso - jak dotąd murują ładnie... bloczki betonowe, pustaki... za nadproża nie kasują. Mimo wszystko niech Ci pokażą swoją klinkierową robotę. Ewentualnie dogadaj się warunkowo i dopiero po akceptacji fragmentu, niech kontynuują. Pod żadnym pozorem klinkier nie może zmoknąć w trakcie i tuż po wymurowaniu. Jak nie kasują to nieodliczanie ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.09.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 nie wiedziałam, że z tym klinkierem to gorzej niż z dzieckiem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate100 28.09.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Witajcie, bardzo proszę o namiary na priv sprawdzonych i polecanych przez Was ekip do ocieplenia zewnętrznego oraz podbitki. Jesteśmy w kropce bo "nasz" fachowiec niestety zaginął w akcji z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.09.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 może ktoś polecić sensowną ekipę do SSO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.09.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 XX - nowy dom od zera zaczynasz? na kiedy? moja jest sensowna. ale zajęta w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 28.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 A teraz coś z zupełnie innej beczki. Finanse. 1. Pytanie do osób, które przeszły na spłatę w walucie kredytu (chodzi konkretnie o Euro). Jakie różnice w cenie waluty 'własnym zakupem' a kursem w banku osiągacie? Gdzie kupujecie Euro? W zwykłych kantorach? A może ktoś korzystał z kantorów internetowych (np. walutomat)? Czy jest to bezpieczne? 2. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego doradcę ubezpieczeniowego? Zaczynam nabierać podejrzeń, że bankowe ubezpieczenie nie jest szczególnie opłacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 28.09.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Hej, ciężko mi będzie skończyć samemu te fundamenty przed zimą... Może ktoś z was da namiary na osobę z którą mógłbym pomurować? Zawsze byłoby dwa razu szybciej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cegiełka83 28.09.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Witajcie, bardzo proszę o namiary na priv sprawdzonych i polecanych przez Was ekip do ocieplenia zewnętrznego oraz podbitki. Jesteśmy w kropce bo "nasz" fachowiec niestety zaginął w akcji z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich budujących Przyłączam się do prośby. Nasz oświadczył, że z powodów osobistych musi odmówić. Pewnie wiara mu nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.09.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 A teraz coś z zupełnie innej beczki. Finanse. 1. Pytanie do osób, które przeszły na spłatę w walucie kredytu (chodzi konkretnie o Euro). Jakie różnice w cenie waluty 'własnym zakupem' a kursem w banku osiągacie? Gdzie kupujecie Euro? W zwykłych kantorach? A może ktoś korzystał z kantorów internetowych (np. walutomat)? Czy jest to bezpieczne? 2. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego doradcę ubezpieczeniowego? Zaczynam nabierać podejrzeń, że bankowe ubezpieczenie nie jest szczególnie opłacalne Ad.1. kolega przeszedł na spłatę w euro. Ma umówiony kantor i tam kupuje. Ja, jak uruchomię już cały kredyt, też chyba przejdę na taki system. We frankach na działkę nie opłaca mi się, bo za mała rata. Ad.2. Bankowe ubezpieczenia nie są opłacalne. Jeśli chodzi o dom, daję swoję i właśnie przeszkła cesja na kolejny rok. Na życie proceduję przejście na posiadaną polisę. Nie chcę płacić dwa razy. Doradcę mogę polecić - namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 28.09.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Doradcę mogę polecić - namiary na priv. Daj daj, przyda się jeśli moja ulubiona Pani z Notusa nie będzie chciała podjąć się zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.09.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 nie wiedziałam, że z tym klinkierem to gorzej niż z dzieckiem, dzięki Kiedyś myślałem o klienkierze na całą chałupę, doktoryzowałem się i przygotowałem ponad 20 pytań. Przedstawiciel Roben-a na moją część kraju wymiękł. Odpowiedział wyłącznie na połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 29.09.2011 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 2. Czy możecie polecić jakiegoś dobrego doradcę ubezpieczeniowego? Zaczynam nabierać podejrzeń, że bankowe ubezpieczenie nie jest szczególnie opłacalne Ja mam Ergo Hestia - zawierana w Pasażu Grunwaldzkim na poziomie -1. Cena o wiele lepsiejsza aniżeli proponowana bankowa chyba z PZU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 29.09.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Trociu kupiles juz PAME ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.09.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 nie wiedziałam, że z tym klinkierem to gorzej niż z dzieckiem, dzięki trafne porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 29.09.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Tatarak - ja jeszcze nie a szkoda. Dla kolegi potrzebuję. Na teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 29.09.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ja się zdecydowałam na płyty MFP znalazłam we Wrocławiu za 94,20 szt 25 mm. Sprawdzałam parametry to lepsze niż OSB. Zobaczymy w praniu jak się sprawdzą. Ze względu na daleko oddalone jętki robię rusztowanko z desek, nie będzie odpadów. Cegiełka, gdzie kupowałaś te płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 29.09.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 XX, czemu a szkoda? a działka? macie już nową? Mój pan od elewacji zajęty do zimy, nie pomogę w tym zakresie. Gdzie kupowaliście parkiet? możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 29.09.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Gdzie kupowaliście parkiet? możecie kogoś polecić? Parter - od fachowca (namiar w Moje ekipy) selekcjonowany jasny merbau (coś koło 90 złm2) Piętro - przemysłówka abiurana (goiabo) w Castoramie z wyprzedaży po 38zł/m2 Mogę polecić mojego fachowca. 1 czy 2 osoby z grupy (Moniaq?) już korzystały z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts