Madeleine 30.09.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Czizas... a ja dla odmiany nie mogę sie doczekać kiedy ta budowa się skończy i będę miał to z głowy i będę mógł się zająć przyjemniejszymi sprawami. Zresztą.. czy to się w ogóle kończy? Nawet jeśli zamieszkam w tym roku to zapewne na przyszły będzie odroczone ogrodzenie, zagospodarowanie działki, taras. Potem przez dłuższy czas trzeba bedzie ogród doprowadzać do satysfakcjonującego stanu. A jak już osiągnie się finalny efekt to tu trzeba będzie odmalować, tam poprawić... No my na przyszły rok też zostawiamy ogrodzenie frontowe (niech najpierw zrobią mi gaz i prąd...), ogród i taras (bo drewniany - na zimę nie ma sensu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.09.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Madeleine,z jakiego drewna planujesz taras? jakie bedziesz miala podloże pod tarasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 30.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Bangkiraj albo tatajuba albo inny egzotyk. Podłoże, czyli pytasz o piasek? czy fundament? tego jeszcze nie wiem, pewnie punktowo coś się wyleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 30.09.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Spiera my damy zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 30.09.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Spiera my damy zielone a duże masz poddasze? i czemu same zielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.09.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 w lazienkach zielona, w pokojach biała Ja tak samo. Frankai, przelewy sa bezplatne z IE do PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.09.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 pytałam, bo na zdjęciach Rom-Kona, niezaleznie czy dookoła białe czy zielone, okna obrobione zieloną. Co ciekawie, u mnie zrobili zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 01.10.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 a duże masz poddasze? i czemu same zielone? na poddaszu mam 3 okna 9/11 jeśli o to chodzi a dajemy zielone na wszystkie okna na dole też udało się zdobyć zielone w bardzo dobrej cenie wystarczy na łazienkę i wc i jeszcze zostanie więc wykorzystamy na okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 01.10.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 czy ktoś z was był może w astrze w tym outtlecie z kaflami??bo ostatnio często słychać reklamy w radiu i nie wiem czy warto się tam wybierać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 01.10.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 rozumiem, że zielona plyta wokól okien ma chronic przed ewentualnym zalaniem przez nieszczelne okno tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.10.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Nanoterm lub zna kogoś, komu robili instalację z pc Ecopower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AW1971 01.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Nanoterm lub zna kogoś, komu robili instalację z pc Ecopower? Mam ofertę od Nanoterm ale oni głównie preferują Danfossa więc oferta była pod względem cenowym z "wyższej" półki. Ostatecznie zdecydujemy się chyba na Nateo vega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 czy ktoś z was był może w astrze w tym outtlecie z kaflami??bo ostatnio często słychać reklamy w radiu i nie wiem czy warto się tam wybierać?? byłam tam we wtorek bez rewelacji duży wybór to jest umywalek i baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Mam ofertę od Nanoterm ale oni głównie preferują Danfossa więc oferta była pod względem cenowym z "wyższej" półki. Ostatecznie zdecydujemy się chyba na Nateo vega. A jaka firma będzie Wam to instalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AW1971 02.10.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 A jaka firma będzie Wam to instalować? Na razie nr 1 na liście to Enozis z Poznania (http://www.enozis.pl/index.php) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.10.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 słuchajcie, zostało mi trochę styropianu podłogowego i elewacyjnego. Czy taki materiał może się jeszcze do czegoś przydać, np. czy można go wrzucić na wierzch na wełnę na poddaszu nieużytkowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.10.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 uważam, że bez problemu. moja mama ma tak zrobione, że resztki styropianu z elewacji poukładała na ociepleniu strychu (w parterówce). inna rzecz,jak to poukładać, żeby faktycznie dawało jakiś efekt cieplny, no chyba że chodzi tylko o to, że nie możesz go zwrócić i chcesz gdzieś upchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 02.10.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 spirea pewnie lepej go odsprzedać, ale jeśli nie to oczywiście mozna wrzucić - można na przykład docieplić klapę na strych jeśli niedostatecznie docieplona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Potrzebuje kogos do ocieplenia poddasza mieszkalnego.Ostatnio byla tu mowa o kims, ale oczywiscie sobie nie zapisalam.Dwa skosy musze poprawic, bo porobily sie plamy i to niekoniecznie mokre.Musze to rozebrac i zrobic raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.10.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 polecam moich - Robert i Roman, tel podałam w "moich ekipach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts