dobrzykowice 09.07.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Qrka niech się wypogodzi, bo mam dzisiaj pieczonkę z gośćmi w planach. Dobrze, że drewno suche w schopie sobie leży, bo inaczej to ja bym chyba leżał... Trzymajcie kciuki nie chcę was straszyć ale słyszałem, że tak ma byc przez cały weekend, ciepło ale deszczowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.07.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 qrka niech się wypogodzi, bo mam dzisiaj pieczonkę z gośćmi w planach. Dobrze, że drewno suche w schopie sobie leży, bo inaczej to ja bym chyba leżał... Trzymajcie kciuki nie chcę was straszyć ale słyszałem, że tak ma byc przez cały weekend, ciepło ale deszczowo..... nie, tylko nie to !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 09.07.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 nie co nie ciepło czy nie deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.07.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 fajnie a ja właśnie wybieram się w podróż - okolice GLiwic, a słyszałam że tam mają być dzis jakieś straszne burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 09.07.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 juz były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.07.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 nie co nie ciepło czy nie deszczowo nie deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.07.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 może jakieś zakłady bukmacherskie otworzymy co do pogody na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.07.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 może jakieś zakłady bukmacherskie otworzymy co do pogody na weekend? ciiiii, przejaśnia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 09.07.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 jak się rozpada to będzie twoja wina - że niby zapeszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.07.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 jak się rozpada to będzie twoja wina - że niby zapeszyłaś o ludzie zaraz zmykam.....życzę wam wszystkim takiej pogody jakiej oczekujecie .....a w poniedziałek sprawozdanko - jaka u kogo ostatecznie była pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.07.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 nie zapomnij o sprawozdaniu z terapii czosnkowejpóki co to świeci słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.07.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Ja wyjeżdżam do mamy, a przy okazji dogadywać się z wykonawcami.Trzymajcie za mnie.Miłego weekenduBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 10.07.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 Ale sie rozpisaliscie ostatnio! Ho, ho! A ja sie moge pochwalic zdjeciami ale tylko tym co dadza mi maila, bo mnie sie nie chce wrzucac na serwer A tak powaznie to musze troszke lezec i dlatego nie bede kombinowac. Instalacje elektryczna juz mamy prawie gotowa, w koncu dom wyglądać zaczyna jak dom A do tego jeszcze rurki od wody w estetycznych otulinkach - cud miód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 11.07.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 U mnie była pogódka w porzo, mieliśmy czas się nieco "uściorać" pod gwiazdami bez konieczności ewakuacji, obiady w ogrodzie w sobotę i niedzielę kończyły się pod bukiem z powodu małej intensywności opadów...Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkasz1 11.07.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Skorzystalam z rekomendacji Smoka w zakresie wylewek wykonywanych przez Darka Brzoze. Jest to moje jedno z milszych wspomnien w trakcie budowy. Szybko sprawnie, bez marudzenia i balaganiarstwa. Super ekipa. Poza nimi mam jeszcze 2 ekipy, ktore z checia bym dopisala do tej listy, ale nie wiem jak to zrobic. Teraz tez licze na Wasza pomoc. Na gwalt )) potrzebuje instalatora RTV. A nie na gwalt musze zrobic schody, kupic silikonowa farbe elewacyjna i deski na podloge. Pogoda w ten weekend jednak nie byla taka najgorsza. Pozdrawiam cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 witam i nam udało się z pogodą ognisko w sobotę super....do późnych godzin....albo raczej wczesnych ...kuracji czosnkowej nie było...była za to chmielowa ...w niedzielę też do popołudnia można było posiedzieć...potem jednak przegonił nas deszcz ....ale w sumie nie było źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Poza nimi mam jeszcze 2 ekipy, ktore z checia bym dopisala do tej listy, ale nie wiem jak to zrobic. podaj dobrzykowi namiary na te ekipy, a on umieści je na liście polecanych wykonawców pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.07.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Czee ! Nie widać mnie tu ostatnio, ale wiecie jak jest na finiszu (niektórzy) Muszę jakiś "wytrych" znaleźć by szanowna tp założyła mi łącze do domu, bo umrzemy (może kałach ? ) Dorkasz, cieszę się, idę do Darka po prowizję Napisz gdzie chcesz mieć RTV (rozkład w domu) i jakie programy ( cyfrowa, sat, czy zwykła antena ? ) może coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 cześć Smoku to kiedy przepowadzka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 12.07.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 cześć Ivonesca,jak terapia czosnkowa poskutkowała?gdzie sprwaozdanie obiecane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts