sroka 14.06.2002 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2002 Cześć, tu Rafał. Odzywam się wreszcie po dłuugim okresie podczytywania Was. Mam zamiar budować się w Królikowicach k. Kobierzyc (niepodpiwniczony, bez poddasza, Ytong) i chętnie pogadałbym z kimś, kto też postanowił w ten sposób urozmaicić sobie życie Kiedy się spotykacie? Jest już termin najbliższego spotkania? {quote} On 2002-06-13 16:19, opal wrote: Aby znow wrociły stare, dobre czasy sprzed wrednego anonima. wasz opal A o co chodzi z tym anonimem?? Na razie. PS. A mam jeszcze takie pytanko: co myślicie nt. tej kasety Video, sprzedawanej przez Muratora? "Z czego zbudować dom (kaseta wideo) 22.00 zł " Widział to ktoś może? Warto to kupić? A może ma to ktoś? _________________ Pozdr Rafał Sroka <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: sroka dnia 2002-06-14 16:02 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 14.06.2002 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2002 Sroka, pisaliśmy sobie trochę o tej kasecie. Znajdź wątek "Kaseta video...". W sumie chyba nie warto tego kupować, ksiązki są lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.06.2002 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2002 no to podnioslam watek imprezowy...ale nie zeby imprezowac tylko pochwalcie sie jak tam na budowachnie wszyscy pisza dziennikchociaz slowko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.06.2002 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2002 On 2002-06-14 12:44, opal wrote: a towarzystwo przyjaźni wrocko-wawskiej??? mogeeeeee? no, niech byndzie! od wtorku będę się już aktywniej zaprzyjaźniać...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.06.2002 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2002 On 2002-06-06 12:38, Gagata wrote: Kurcze, ale w który wtorek? Chciałabym te kciuki potrzymać oczywiście nie był to jednak wtorek, ale środa! mamy już kawałek fundamentum, ino zapomniałam o głazie węgielnym! ps. służę doświadczeniami w hodowli pokrzyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.06.2002 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2002 On 2002-06-06 12:50, Frankai wrote: Yemiolka - chcesz sie scigac, czy ... wolę ścigać niż być ściganą nie ma to jak 300 procent normy! <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: yemiołka dnia 2002-06-15 19:34 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.06.2002 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2002 no własnie, jak to jest z tym wegielkiem, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.06.2002 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2002 chłopcy zaczeli mnie budować 9 maja roku pańskiego i zgodnie z zasłyszanymi plotkami idą jak burza, jeden dzień rowy, drugi ława, trzeci zbrojenie itd. Z wywieszonym jęzorem ledwie nadązam z dostarczaniem materiału... dzisiaj mamy 17 czerwca i chlopcy już krzyczą - gdzie są nadproża i RKS-y !!!?? Powariowali, każą pod koniec tygodnia zwozić już Terrivę. Acha jeszcze mały drobiażdżek - oprócz mojej budowy ciągną równolegle (w tym samym miejscu) jeszcze dwie dodatkowe budowy i wszystkie trzy są mniej więcej na tym samym poziomie wykonania Na domiar złego w paru przypadkach inspektor musiał im przyznać rację i się w końcu na wszystkich obraził Oby tak dalej i oby mi pieniędzy przy takim tempie nie zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmag 17.06.2002 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2002 szukam kontaktów wykonawców z terenu Wrocławia. Wymagania, jak każdy mam, więc najlepiej niech najlepsi, najtańsi i w ogóle . Dodam tylko że b. mi na tym zależy!! <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: mmag dnia 2002-06-17 19:06 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sroka 18.06.2002 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 Dzięki za odpowiedź w sprawie kasety. Natomiast powtarzam moje zasadnicze pytanie:"Kiedy się spotykacie? Jest już termin najbliższego spotkania? " Boję się zaczynać budowę bez pogadania z Wami, Doświadczonymi Budowlańcami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.06.2002 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 On 2002-06-18 12:13, sroka wrote: Boję się zaczynać budowę bez pogadania z Wami, <wazelina mode on> Doświadczonymi Budowlańcami <wazelina mode off>. ale my na spotkaniach kompletnie nie rozmawiamy o budowaniu! tak się jakoś porobiło.... <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: yemiołka dnia 2002-06-18 13:49 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 19.06.2002 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2002 HEJ wszystkim dawno i mnie tu nie było...Tak to jakochś wyszło. Mam spore zaległości! Nie wiem tylko, czy uda mi sie to nadrobić. Cóz ja wyczytuję? Yemiołka zaczęła się budować! Gratuluję i trzymam kciuki, by poszło Wam to szybciutko i sprawnie.Myslę że kolejne spotkanie pozwoli mi nadrobić wszystkie zaległości. Nie wiadomo jednak kiedy i gdzie, ale myślę że jak zwykle nie zapomnicie o mnie i mnie poinformujecie. Gagata: super wyszliście na zdjeciu przed Waszym domem. Pozdrowienia dla męża. No cóż kompletnie nie wiem o czym napisać. U mnie na budowie niestety nic się nie dzieje.Pozdrowionka dla wszystkich znajomych i tych których jeszcze nie znam (nowych uczestników naszych przyszłych spotkań). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 21.06.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Witam po długiej nieobecności, poczekajcie, jeszcze ciut, jeszcze ciut, jeszcze ciut - a chętnie zaproszę Was na nasze włości uściski dla wszystkich Agnicha <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Agnicha1704 dnia 2002-06-21 13:32 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 21.06.2002 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 Agnicha a jak daleko już jesteś ? Bo zdjęcia na twojej stronie są już chyba lekko nieswieże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 21.06.2002 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 HEJO !!! ...czekamy na zaproszenie - może lipiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.06.2002 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 On 2002-06-21 16:03, PIRAMIDKA wrote: HEJO !!! ...czekamy na zaproszenie - może lipiec? yhm to u nas może w następnej turze - po lipcoku będzie gdzie grillować. oby tylko starczyło nam na kiełbachę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.06.2002 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 wejściówka - kilo krakowskiej w lewej ręce, pifko w drugiej i problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.06.2002 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 On 2002-06-24 13:02, dobrzykowice wrote: wejściówka - kilo krakowskiej w lewej ręce, pifko w drugiej i problem rozwiązany taaa, inaczej nie da rady. a w trzeciej ręce grill [też nie mamy]; albo kawałek siatki ogrodzeniowej - rozwiązanie [a]testowane ps. a`propos: Dobrzykowice niech se sprawdzą pocztę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.06.2002 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 grupo wrocławska, są 3 sztuki chętne na improwizowane spotkanie w najbliższą niedzielę: 30.06.proszę się zmobilizować i skoordynować, zaczynamy odliczanie.nie wiadomo jeszcze gdzie i jakie będzie hasło, ale najprawdopodobniej hasło: "kiełbasa"; odzew: "lubi pływać". yemiołka veryprzesilonapołikendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.06.2002 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2002 grila tyż sie da załatwić, a tak wogóle kurka wodna nie mozna zrobic normalnego, polskiego ognicha z krakowską i pyrami ? PSdobrzykowice odebrały wiadomość i już na nią odpisały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts