jarett 25.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Zapodajcie jakieś namiary na sprawdzonych szklarzy (potrzebuję szkła hartowanego na daszek na tarasem i luster). Jak w ogóle uzyskać lustro podświetlone od dołu diodami LED naklejane bezpośrednio na kafelki (bez ramy) - da się zrobić taki myk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 25.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Jarett, http://www.masterart.com.pl/ Co do farb to caly dom malowalam Duluxem i wg mnie jest dobry.Sufity mam o ton jasniejsze od scian. Nie mozna jej mieszac. Trzeba malowac takim budyniem i wtedy wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.10.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Zapodajcie jakieś namiary na sprawdzonych szklarzy (potrzebuję szkła hartowanego na daszek na tarasem i luster). Jak w ogóle uzyskać lustro podświetlone od dołu diodami LED naklejane bezpośrednio na kafelki (bez ramy) - da się zrobić taki myk? Namiaru nie podam, bo to w Ostrowie. Co do bez ramy - naklajane, to nie wiem jak chcesz to rozwiązać. Dziur w ścianie i tam diody? Nie widzę problemu. Moje lustro naklejone jest na płytę karton gips i zrównane z płytkami. Podświetlenie mam jarzeniówkami zamontowanymi w dziurach z dostępem od tyłu. Szklarz chyba bierze szybę i nanosi "sreberko" w określone miejsca, a pozostałą część chciałem zmatowioną (piaskowaną). Jeżeli mi się coś pokićkało i jednak bierze jakieś gotowe lustro, to sreberko piaskowaniem zedrze. Efekt (kliknąć to wyskoczy większe): http://frankai.smugmug.com/Architecture/Zdjecia-z-budowy/DSCN8009/567174388_YBDbz-S.jpg Z lustrzano-optycznych ciekawostek - widziałem jak zbudowana jest ściana tylno-projekcyjna. Moduł 50" ma dwa projektory, które rzucają obraz na lustro z warstwą odblaskową na wierzchu!!! Potem obraz trafia na soczewkę plastikową przyczepiany na froncie modułu, który jest soczewką Fresnela. Jest przy tym spoooooooro zabawy, żeby to wykalibrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 26.10.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Robiłam wyceny w różnych miejscach, faktycznie Masterart wypadł najtaniej. Pomóżcie, potrzebuję na cito małą kopareczkę, która zrobi mi dziurę pod kabel z prądem. Macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.10.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Madeleine,podjedź do mnie i za rowerzystą jest gostek co ma małą kopareczkę - telefonu nie mam. Robert bedzie wiedział gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 26.10.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.10.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 najlepiej byc tam przed 7 lub po 14 - gostek mieszka od Dębowej. za mna ma tylko wjazd dla sprzętu zrobiony - POWODZENIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macada 26.10.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Sprawdź jeszcze tartak Drołtowice. Wielkie dzięki za namiar na tartak w Drołtowicach, ceny przystępne, obsługa bardzo miła a terminy krótkie i układane pod klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 26.10.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 a może Wy wiecie? - http://forum.muratordom.pl/showthread.php?189223-Co-to-za-tapeta&p=4970395#post4970395 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.10.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ale tu dziś ruch... Grupa zapada w sen zimowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ale tu dziś ruch... Grupa zapada w sen zimowy? Najwidoczniej Ci co budują wykorzystują dobrą pogodę, a Ci co nie budują harują, żeby kredyt spłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 27.10.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Najwidoczniej Ci co budują wykorzystują dobrą pogodę, a Ci co nie budują harują, żeby kredyt spłacić. Idź Pan z tą pogodą. U mnie się zupełnie marnuje. Czekam na 3 ekipy, żeby przyszły i dokończyły kilka detali i żadna nie raczy się pojawić (chociaż wszystkie miały być w tym tyg...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ano właśnie, jak człowiek buduje, to całkiem inne ma wymagania co do ładnej pogody. na przykład szczyt moich marzeń to brak mrozów i śniegów do końca listopada może być pochmurno, może siąpić, luz. ulewy są niewskazane, ale już przelotne opady -no problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 27.10.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Najlepiej gdyby cała zima była bez mrozów, taka łagodna w końcu raz na jakiś czas może się przecież trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.10.2011 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Najwidoczniej Ci co budują wykorzystują dobrą pogodę, a Ci co nie budują harują, żeby kredyt spłacić. prorok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 28.10.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Nie, niech nie pada, muszę skończyć elewację, kostkę i zrobić zjazd. A niech będzie w miarę ciepło, bo nadal gazu nie mam, pójdziemy z torbami za prąd. A w ogóle muszę pochwalić energetykę, podpisałam umowę w styczniu na prąd. Miał być w styczniu 2012. Skrzynka stoi od 2 tygodni, dziś podłączamy, podpisujemy umowę - i gotowe. A mieli do zrobienia 150m linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.10.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 prorok? Nie - prorocy są od przyszłości. Od teraźniejszości są analitycy i ewentualnie jasnowidzowie. Co do zimy - kiedyś zastanawiałem się czy synek zobaczy śnieg. Mieliśmy ze 3 zimy bez śniegu. Potem były zimy masakra. Ostatnio ostro postraszyła w grudniu, a potem wyluzowała. Może faktycznie czas na zimę bez śniegu. Nie pogniewałbym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.10.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Gosia / Madeleine - popieram, najlepiej niech będzie ciepło i nie pada - wszystko w granicach rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719505043 28.10.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ja brałam austrotherm (przez domenergooszczedny.eu), super jakość. Witam, W końcu wybór padł na szarego Swisspora. Zakup też przez domenergooszczedny.eu (na Austrotherm musielibyśmy dłużej czekać). Wszystko poszło sprawnie. Informacja o cenie tego samego dnia od zapytania, dostawa w 1,5 tygodnia od zamówienia. Także wielkie dzięki za namiary na ten sklep. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.10.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Gosia / Madeleine - popieram, najlepiej niech będzie ciepło i nie pada - wszystko w granicach rozsądku A po kiego zdrowy rozsądek. Ja chcę +20 stopni, żebym mógł przebywać bez ograniczeń na dworze w krótkim rękawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts