Madeleine 28.10.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 25! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.10.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 A po kiego zdrowy rozsądek. Ja chcę +20 stopni, żebym mógł przebywać bez ograniczeń na dworze w krótkim rękawie! to się na Wyspy Kanaryjskie przenieś - bedziesz miał caly rok taka temperature. i zycie tańsze, bo wszystko bez vat-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.10.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 no tam akurat obecnie nie proponuję, chyba, że ktoś lubi czynne wulkany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.10.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 to się na Wyspy Kanaryjskie przenieś - bedziesz miał caly rok taka temperature. i zycie tańsze, bo wszystko bez vat-u Byłem 3 razy i przyznaję, że ten klimat mi odpowiadał. Zwłaszcza na południu Teneryfy i na Gran Canarii. Na Gomerze byłem zbyt krótko, żeby się wypowiadać. Istnieje jednak ryzyko, że czułbym się tam lekko ograniczony. W końcu to 50km i koniec lądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 no tam akurat obecnie nie proponuję, chyba, że ktoś lubi czynne wulkany A Polsce są powodzie i wichury, skutkiem czego papryka nie wyrośnie, a w USA biją Murzynów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 28.10.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 też myślę, że byłabym w stanie znieść nawet wulkan. Teneryfa na północy ma łagodny klimat, też fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.10.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 też myślę, że byłabym w stanie znieść nawet wulkan. Teneryfa na północy ma łagodny klimat, też fajny. Ja miałem okazję tam być sporadycznie i były po prostu chmury i parę kropek, ale ponoć często tam pada. Tak więc wolę południe. Zresztą i tak nie miałbym wyboru - elektrownia jest w Granadilli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.10.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Byłem 3 razy i przyznaję, że ten klimat mi odpowiadał. Zwłaszcza na południu Teneryfy i na Gran Canarii. Na Gomerze byłem zbyt krótko, żeby się wypowiadać. Istnieje jednak ryzyko, że czułbym się tam lekko ograniczony. W końcu to 50km i koniec lądu ale za to mozna sobie poplywac na morzu od wyspy do wyspy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.10.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ale za to mozna sobie poplywac na morzu od wyspy do wyspy.... Czyżby? No dobra - nie będę się czepiał Jeżeli kogoś stać na jakiś środek pływający, to może skorzystać. Wpław to póki co odważyłem się wypłynąć wyłącznie na Morze Czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.10.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 no wpław to ciut daleko;)ale za nieduża kase mozna poplywac motorówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.10.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 no wpław to ciut daleko;) ale za nieduża kase mozna poplywac motorówką Na Kanarach nie da się motorówką po morzu popływać Co do ceny - prom płynął 2h, to motorówka pewnie 1h. Tanio to raczej by nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 28.10.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 a coś się zmeniło na Kanarach, że motorówki zwane łodziami plywającymi znikneły?ja tam nie wiem, ale znajomi leca teraz na tydzien na Kanary i wypozyczaja motorówkę by sobie poplywac po morzu i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.10.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 no tam akurat obecnie nie proponuję, chyba, że ktoś lubi czynne wulkany To będzie jeszcze cieplej i dodatkowe atrakcje gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.10.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Najwidoczniej Ci co budują wykorzystują dobrą pogodę, a Ci co nie budują harują, żeby kredyt spłacić. Są jeszcze Ci, którzy wybierają się na wycieczki na "długi łykend" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 28.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 na cmentarz? Jarett, pytałeś o podłogi. Podjedź sobie do eastwooda na Legnickiej. Mają naprawdę bardzo duży wybór, wg mnie lepszy niż w Partexie (a też mają quickparkett, w lepszej zresztą cenie zrobili mi ofertę). I chciałabym odszczekać, co pisałam o Kenio. Napisałam im maila, że dziękuję za ofertę, ale szukam czegoś tańszego... no i surprise, dostałam naprawdę fajną ofertę. Wrażenie sprawiają świetne. No i mają np. taki patent, że rozkładają najpierw podłogę na sucho, aby inwestor obejrzał, czy mu się podoba, które klepki do wymiany, żeby wzór lepiej wyglądał - i dopiero potem kleją. Ponoć jedyni we Wrocławiu. (to info też dla Wojgoca, bo wiem, że zależy Ci na jakości i perfekcyjnym wykonaniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Są jeszcze Ci, którzy wybierają się na wycieczki na "długi łykend" to znaczy, że już kredyt spłacili? szczęściarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 28.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Nie, niech nie pada, muszę skończyć elewację, kostkę i zrobić zjazd. A niech będzie w miarę ciepło, bo nadal gazu nie mam, pójdziemy z torbami za prąd. A w ogóle muszę pochwalić energetykę, podpisałam umowę w styczniu na prąd. Miał być w styczniu 2012. Skrzynka stoi od 2 tygodni, dziś podłączamy, podpisujemy umowę - i gotowe. A mieli do zrobienia 150m linii. U mnie miał być w styczniu 2011, potem w kwietniu, potem w marcu, sierpniu, październiku i nadal nie ma.... ale "jutro już wchodzą, mieli małe opóźnienie, ale już na pewno będą". Nie sądziłem, że kiedyś to powiem (jako miłośnik zimy, nart i generalnie człowiek z gór), ale w tym roku w ogóle mogłoby nie być zimy. Niech do kwietnia będzie tak jak dziś, a potem lato PS. Dzięki za info o podłogach. Przyjrzę się jeszcze raz "temu Keniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 28.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ale do Eastwoodu też zajedź, przynajmniej poglądowo. I do Goliszka i Wichsola - wszyscy mają fajne ekspozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 29.10.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 to znaczy, że już kredyt spłacili? szczęściarze Może go brać nie musieli? A może się nim nie przejmują? A może w ogóle nie zamierzają spłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awo65 29.10.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Ale do Eastwoodu też zajedź, przynajmniej poglądowo. I do Goliszka i Wichsola - wszyscy mają fajne ekspozycje. a po wiela te wszystkie podłogi? My myśleliśmy o deskach jakichś... ale cóż. W Lakbudzie oglądaliśmy (cena 280-350) i miny nam trochę zrzedły. No i zobaczyliśmy panele Paradora... i zdziwiliśmy się, jak dobrze udają deski. I nie wiem, czy się na takich panelach nie skończy. Księgowy jest wredny jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts