dobrzykowice 14.07.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Dziewczęta też czasami potrzebują opiekunów ... Ciekawe, czy kosztują tyle samo co nianie? dobrzykowice, orientujesz się? wiesz..... jak dobrze poszukasz to i za darmo taka znajdziesz, a przy odrobinie szczęścia to i od czasu do czasu kolacje postawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.07.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 zmodyfikowałem lekko listę wykonawców i uzupełniłem o wykonawców Polanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.07.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 zmodyfikowałem lekko listę wykonawców i uzupełniłem o wykonawców Polanki myślałam,że o nianie, hihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.07.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 zmodyfikowałem lekko listę wykonawców i uzupełniłem o wykonawców Polanki najbardziej podoba mi się dopisek Smoka do tartaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.07.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 zmodyfikowałem lekko listę wykonawców i uzupełniłem o wykonawców Polanki najbardziej podoba mi się dopisek Smoka do tartaku czyli wszystko w temacie [morda] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.07.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 zmodyfikowałem lekko listę wykonawców i uzupełniłem o wykonawców Polanki myślałam,że o nianie, hihhihi no wiesz co ??!! Nie daje się namiarów swoich niań innym....niech se sami poszukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.07.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 zmodyfikowałem lekko listę wykonawców i uzupełniłem o wykonawców Polanki myślałam,że o nianie, hihhihi no wiesz co ??!! Nie daje się namiarów swoich niań innym....niech se sami poszukają o ja głupia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.07.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 najbardziej podoba mi się dopisek Smoka do tartaku za moich studenckich czasów, mianem tartaku okreslało się akadamik dwudziestolatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.07.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 za moich studenckich czasów, mianem tartaku okreslało się akadamik dwudziestolatkę a tego nie znałam....choć czasy chyba mniej więcej te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.07.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 za moich studenckich czasów, mianem tartaku okreslało się akadamik dwudziestolatkę a tego nie znałam....choć czasy chyba mniej więcej te same a mieszkałaś w tym akademiku ? :> ...moze się tam spotkaliśmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.07.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 a mieszkałaś w tym akademiku ? :> nie, nie mieszkałam w tym akademiku i byłam tam w ogóle może z raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 14.07.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 za moich studenckich czasów, mianem tartaku okreslało się akadamik dwudziestolatkę a tego nie znałam....choć czasy chyba mniej więcej te same a mieszkałaś w tym akademiku ? :> ...moze się tam spotkaliśmy..... Ja sobie wypraszam takie tam różne dwudziestka to super akademik, bo tam mieszkałam parę lat i bardzo mi się podobało. dobrzykowice - nie mów że tam mieszkałeś? Ja mieszkałam na 7 piętrze, potem na 3 a potem na 1. ale nie powiem kiedy żeby się nie wydało jaka jestem stara ... Na 3 było najfajniej ... eh, super czasy były ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.07.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 nie, raczej się tam nie spotkaliśmy ani nigdzie indziej wcześniej ....a może szkoda ochoho no to pa, idę na wagar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.07.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 no to pa, idę na wagar na jaki wagar??? o tej porze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.07.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Ivonesca napisał: nie, raczej się tam nie spotkaliśmy ani nigdzie indziej wcześniej ....a może szkoda Myślisz, że moglibysmy się razem pouczyć ? Z miłą checią ....choc juz chyba jest na to za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.07.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 na naukę niby nigdy za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 14.07.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 na naukę niby nigdy za późno a o ssso chozi? masie jakieś książżżżki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.07.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 na naukę niby nigdy za późno a o ssso chozi? masie jakieś książżżżki ? aaaaaaa....tak się uczyło w dwudziestce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 14.07.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 ten tartak ach ten tartak oj działo się w XX (nie mylić z XXX) ja zamieszkiwałem w pobliskim ołówku na III też fajnie ale nie to co w ulu na portierni zawsze można było flaszkę kupić (jak nie na portierni to u cygana na przeciwko a jak u cygan nie było to za parę złotych można było portierkę wysłać do lokomotywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 14.07.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 czy to pogoda wpłynęła na marzeniowo-wspomnieniowy wątek "tartakowy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts