gosia86 08.11.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 nie wiem my wszystko (no prawie ) bierzemy przez firmę w której pracuje mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.11.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Mnie o tyle Adam R. irytuje, że wyczuwam u niego brak poszanowania dla cudzych pieniędzy. Takie lekceważenie, które się czasem w rozmowie pojawia. Ja rozumiem, że robi na swoich materiałach - ok. Ale zostały mi po jego robocie jakieś obejmy do rur, prawie cała rolka folii do podłogówki (a właściwie dwie rolki napocząte), jakieś rury, kolanka. I ja za wszystko musiałam zapłacić. Może groszowe sprawy, ale po co w ogóle? skoro materiały jego, niech je rozlicza w drugą stronę też. Ogółem i tak polecam, ale nie tak bez zastrzeżeń, jak p. Kocota czy p. Cymańskiego z Cymexu od klimatyzacji. Najwyższa półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.11.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 musze sprawdzic u siebie w kartonach czy u mnie też cos zostalo po Nim.Cos tam zostalo, bo później robil kotłownię, ale ciekawe czy po kotlowni cos mi zalega.co do irytacji to po zastanowieniu sie muszę sie zgodzic z Madeleine - mozna miec takie odczucie w trakcie rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 08.11.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 to może coś co samo sprząta My od jakiś 4 miesięcy mamy "robota sprzątającego" co nam się między nogami po podłodze pałęta i przynajmniej tam jest czysto praktycznie codziennie. Jak się to cudo sprawuje i jaki masz model ? Myślałem już nad takim urządzonku bo mam dość odkurzania [to moja "działka" podobnie jak mycie naczyń w zmywarce ]. Czy podjedzie pod dywan ? W Groupon - ie była ostatnio oferta takiego za 499 zł - ile kosztował Twój i czy było warto ? Może można dostać taki taniej np. używany z UK i po zamontowaniu nowego aku będzie śmigał jak nowy ? Na co zwrócić uwagę przy zakupie ? Sporo pytań, ale chcę porządnie rozpoznać temat [jak to u mnie ze wszystkim] - liczę na Ciebie i innych z doświadczeniem w użytkowaniu cudaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
realone1980 08.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ja z oninenie brałem rury pp cały system i nawet dostałem 30% rabaciku :] Edit : bardzo proszę o namiary do jakiegoś dobrego acz :] nie DROGIEGO kafelkarz . Jakie są ceny we wrocku za 1m , żebym miał jakieś odniesienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuracja 08.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Hej Pedro73Szukam jeszcze kilku ekip na przyszły rok:1. Dach - mam ekipę, ale mi opierzenie przy kominie spartolili i nie mają czsu poprawić2. Okna, drzwi, brama garażowa 3. Drenaż, zbiornik na deszczówkę - robiłem sam4. Ocieplenie poddasza - robiłem sam5. Wylewki - 601 504 653 - panowie zrobili 70m2 w 3 godziny. Poważna ekipa, punktualna i dokładnie robią. Mozesz powiedzieć, że Dominik z Mokronosu polecił, ale nie koniecznie, oni i tak ceny mają atrakcyjne.6. Tynki gipsowe lub CW - będę robił sam7. Ocieplenie zewnętrzne - zrobiłem sam8. Tynki zewnętrzne - zrobiłem sam9. Podbitki. - zrobiłem sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Tataraczku, zdjecia lamp beda, ale za jakis czas. Leza pewnie jeszcze w pudelkach. Musze sie dopiero naprosic, zeby ktos je zalozyl i jeszcze zrobil zdjecie. W domu bede dopiero na poczatku grudnia. Kupilam Rebell z Eglo. Beda mi pasowaly. Do kuchni chce Myoo potrojna.U corki Momo, sypialnia chyba Tilda, nad reszta sie zastanawiam. A najgorsze sa lazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.11.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 My mamy do sprzątania roombę, fajna jest. Kupowaliśmy w GB (z dostawą do Polski i przejściówką), fajnie sprząta. Dywanów nie mam, więc nie wiem. Wiadomo, że roomba nie wjedzie i nie odkurzy kanapy, między nogami krzeseł też nie bardzo, ale do codziennego sprzątania tyle, o ile, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.11.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Tataraczku, zdjecia lamp beda, ale za jakis czas. Leza pewnie jeszcze w pudelkach. Musze sie dopiero naprosic, zeby ktos je zalozyl i jeszcze zrobil zdjecie. W domu bede dopiero na poczatku grudnia. Kupilam Rebell z Eglo. A najgorsze sa lazienki. Jak nie pozakładają, to daj znać a nóż będę w okolicy, to zamiast siedzieć przy kawce i gadać pierdoły, bym Ci pozakładał W końcu przecież się musimy spotkać Nie boisz się czyszczenia tej lampy? Ja do porządnickich to nie bardzo należę, ale jak już się za coś biorę, to chcę żeby było czyste, a ten Rebel to ma tyle dziurek... Generalnie Eglo jest jedną z firm, których design mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 zabieramy zabawki i idziemy do innej piaskownicy? chciałabym do jakiejś piaskownicy dla dorosłych do dziecka i innych obowiązków domowych, jak co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 No jak to co??? Śmierć Hanki !!! aleś mnie nastraszył, zaczęłam dzień od wyszukiwania informacji o nagłych zgonach znanych Hanek - akurat pierwsza na myśli mi przyszła Pani Lisowa dobrze, że to taki medialny njus, że wyszukiwarka mnie szybko sprostowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ellaj - to ja poczekam do grudnia ostatnio mam tak zaburzone poczucie czasu, że nawet nie zauważę, jak listopad zleci a jeszcze co do wykonawców pracujących na swoim materiale, to na przykład podoba mi się postawa p. Czekaja od dachów - oni mi dają wycenę na robociznę (baardzo szczegółowo) i zestawienie potrzebnych materiałów i ich ilości. jak sobie znajdę gdzieś coś taniej, to nie muszę kupować u nich. mogę z nimi negocjować ceny. i jeśli coś kupię od nich, to oni mi to rozliczają wg zużycia - czyli np membranę co do metra. nie zostanie mi potem stos drogich (a nawet niechby tanich) ale niepotrzebnych materiałów, co jest i niegospodarne i nieeokologiczne i w ogóle nienienienienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.11.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 aleś mnie nastraszył, zaczęłam dzień od wyszukiwania informacji o nagłych zgonach znanych Hanek - akurat pierwsza na myśli mi przyszła Pani Lisowa dobrze, że to taki medialny njus, że wyszukiwarka mnie szybko sprostowała o matko, ja tak samo, myślałam, że tylko ja mam braki w tym, co Polaków najbardziej interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Madeleine - przybij piątkę Riebiata, co powiecie na grupowe spotkanie w ten piątek? może będzie pogoda, hurtownie budowlane zamknięte, czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.11.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 o matko, ja tak samo, myślałam, że tylko ja mam braki w tym, co Polaków najbardziej interesuje Wystarczy czytać wiadomości w necie a nic człowieka nie ominie. Zresztą nawet w radio, a konkretnie TOK FM pytano o nią Jacka Kurskiego. Jakby ktoś chciał się dowiedzieć więcej, to cały net jest zasypany wiadomościami. Na przykład była transmisja na żywo ze śmierci. "Prasa" też donosi: http://bi.gazeta.pl/im/0/10607/m10607080,HANKOID.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 niektórzy to się muszą nudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awo65 09.11.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 ...a ceny na te materiały to ma - wg mojego rozeznania - takie, że na marży zarobi drugie tyle co na robociźnie. Well... mam wrażenia podobne... pomimo VATu 8%, praktycznie wszystko, co byłem w stanie z wyceny rozpoznać i sprawdzić, ja - człowiek z ulicy, z vatem 23% mogę kupić znacznie taniej. No i na moją prośbę o sprecyzowanie rodzajów wycenionych pomp się już odpowiedzi nie doczekałem. Wnioski się chyba same nasuwają... Ot - jesteśmy owieczki do strzyżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Awo, a masz jakiegoś sensownego hydraulika? podziel się proszę namiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.11.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 niektórzy to się muszą nudzić... Znaczy się ja czy dziennikarze Faktoidu? Bo jeżeli ja - to nie. Pisuję tu i czytam prasę dla odprężenia {właśnie czekam na recenzję kumpla do moich dokumentów dla klienta}, ale także po to, żeby... móc z klientem porozmawiać na każdy temat. No - może nie na temat Hanki, ale jak zobaczyłem tytuły, to się nie mogłem oprzeć. Lubię ten typ humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.11.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 "dziennikarzy" miałam na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts