Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem kiedy będzie bo bezczelnie nie odbiera telefonu od poniedziałku. Generalnie w ostatnim miesiącu rozmawiałem z nim może 2 razy na 30 prób. Odbiera tylko wtedy kiedy może mi powiedzieć "jutro będziemy" po czym nie przyjeżdża. Ja rozumiem, że można nie mieć czasu, że mogą być poślizgi i różne sytuacje, ale nie porozmawiać o tym albo kłamać podczas gdy ja czekam aż zima zrobi mi jezioro z domu... tego nie akceptuję.

Z braku wieści od niego planuję w weekend zabezpieczyć ten taras jak sam potrafię (zaprawą szczeliny w ogniomurku i całość folią w płynie, co nie będzie tanie) i szukać innej ekipy. Nie mogę bezczynnie czekać gdy nie mam pojęcia kiedy on przyjedzie i czy w ogóle. Chociaż wielka szkoda gdyby współpraca z nim skończyła się w ten sposób bo z roboty jestem bardzo zadowolony.

A ja z moich dekarzy jestem bardzo zadowolona, zarówno z roboty jaką wykonali, jak i z dotrzymania terminu - murarze nie wyrobili się z obróbką komina kamieniem, przez co dekarze nie mogli założyć dachówek wokół niego, przez murarzy 3 razy zmieniałam termin ich ponownego przybycia, zjawili się po dwóch dniach od mojego telefonu, robili przez prawie 3 dni wszystko aby pokończyć, naprawdę polecam, gdyby ktoś był zainteresowany mogę podać numer na priv.

A ja z moich dekarzy jestem bardzo zadowolona, zarówno z roboty jaką wykonali, jak i z dotrzymania terminu - murarze nie wyrobili się z obróbką komina kamieniem, przez co dekarze nie mogli założyć dachówek wokół niego, przez murarzy 3 razy zmieniałam termin ich ponownego przybycia, zjawili się po dwóch dniach od mojego telefonu, robili przez prawie 3 dni wszystko aby pokończyć, naprawdę polecam, gdyby ktoś był zainteresowany mogę podać numer na priv.

no ale to coś innego, ja z moich dekarzy też byłam zadowolona. Wszystko super, tylko zamontowali mi na tarasie uszkodzoną rynnę i nie skończyli malować podbitki. A teraz na poprawki dojechać nie mogą od dwóch miesięcy.

Ja też mam roombę (model chyba z serii 500, tylko już nie pamiętam, który. 560? 580? jakoś tak), moi rodzice mają roombę i scoobę (tę do mycia), wcześniej mieli robota karchera. Ich roboty są naprawdę mocno eksploatowane, oni sami zadowoleni (poza tym, że scoobę trzeba samodzielnie opróżniać - mnie to osobiście obrzydza).

Ogólnie to bardzo polecam, fajna sprawa.

Karcher, opróżnia się do większego pojemnika. Ale kosztował kilka lat temu chyba 4 czy 5 tysięcy.

Poza tym nie w tym rzecz - o ile przesypywanie śmieci z odkurzacza jest obrzydliwe, to czyszczenie pojemnika scooby przekracza moją tolerancję. Poza tym potrzebna jest do niej specjalna chemia.

głównie to mnie ;) kogoś jeszcze?

Spirea kupowała u nich dachówkę (bez wykonawstwa). Namiary na nich dałem jeszcze kilku osobom, więc może kogoś jeszcze. I generalnie dobry ze mnie klient był - cierpliwy jak do tej pory chociaż obsuwy były od początku, nie targujący się, szybko płacący, przez pół roku ich baner wisiał na mojej ścianie...echhh... i tak się odpłacają.