Tatarak 17.11.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 a on się do Ciebie nie wybiera w pn/wt? bo coś mówi, że nie będzie u mnie od początku tygodnia (czyli poślizg się mu wydłuża) - myślałam, że "przez Ciebie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 17.11.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Nie wiem kiedy będzie bo bezczelnie nie odbiera telefonu od poniedziałku. Generalnie w ostatnim miesiącu rozmawiałem z nim może 2 razy na 30 prób. Odbiera tylko wtedy kiedy może mi powiedzieć "jutro będziemy" po czym nie przyjeżdża. Ja rozumiem, że można nie mieć czasu, że mogą być poślizgi i różne sytuacje, ale nie porozmawiać o tym albo kłamać podczas gdy ja czekam aż zima zrobi mi jezioro z domu... tego nie akceptuję. Z braku wieści od niego planuję w weekend zabezpieczyć ten taras jak sam potrafię (zaprawą szczeliny w ogniomurku i całość folią w płynie, co nie będzie tanie) i szukać innej ekipy. Nie mogę bezczynnie czekać gdy nie mam pojęcia kiedy on przyjedzie i czy w ogóle. Chociaż wielka szkoda gdyby współpraca z nim skończyła się w ten sposób bo z roboty jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.11.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 to jakaś niedobra cecha wiekszości dekarzy - ja miałem podobne pierepałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 17.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 A ja z moich dekarzy jestem bardzo zadowolona, zarówno z roboty jaką wykonali, jak i z dotrzymania terminu - murarze nie wyrobili się z obróbką komina kamieniem, przez co dekarze nie mogli założyć dachówek wokół niego, przez murarzy 3 razy zmieniałam termin ich ponownego przybycia, zjawili się po dwóch dniach od mojego telefonu, robili przez prawie 3 dni wszystko aby pokończyć, naprawdę polecam, gdyby ktoś był zainteresowany mogę podać numer na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 17.11.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 gdyby ktoś był zainteresowany mogę podać numer na priv. Jak łatwo sie domyślić - ja jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.11.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Gosia,choc jedna ekipa co sie sprawdzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1611 17.11.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Gosia, choc jedna ekipa co sie sprawdzila Z nich i z Kocota jestem najbardziej zadowolona do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.11.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 kurcze Jarett, przecież tyle klientów im nagoniłeś. Opadów jeszcze nie zapowiadają, więc może zdążą przyjechać. a ta roomba, to jakieś cudo. Trociu, piszesz, że masz profesjonalny, a jaki model jest optymalny do domowego użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.11.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 przyznam się, że przez Wasze rozważania, zaczęłam sobie o takiej roombie po cichu marzyć i też jestem ciekawa, jaki byłoby najlepiej kupić do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.11.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 kurcze Jarett, przecież tyle klientów im nagoniłeś. głównie to mnie kogoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 17.11.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 głównie to mnie kogoś jeszcze? Mnie nie chca:( Ale jeszcze sie nie poddaje. Tez zaczelam juz myslec o tej roombie. Jest jeszcze inny model do mycia podlog na mokro. Ten pierwszy ok. 4,5tys. zl, a drugi 1,7. Bagatela... I tak juz kupilam specjalnie odkurzacz parowy karchera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.11.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 taki za 4,5 k sam myje podłogi? kurka, zacznę chyba na niego zbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.11.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 A ja z moich dekarzy jestem bardzo zadowolona, zarówno z roboty jaką wykonali, jak i z dotrzymania terminu - murarze nie wyrobili się z obróbką komina kamieniem, przez co dekarze nie mogli założyć dachówek wokół niego, przez murarzy 3 razy zmieniałam termin ich ponownego przybycia, zjawili się po dwóch dniach od mojego telefonu, robili przez prawie 3 dni wszystko aby pokończyć, naprawdę polecam, gdyby ktoś był zainteresowany mogę podać numer na priv. no ale to coś innego, ja z moich dekarzy też byłam zadowolona. Wszystko super, tylko zamontowali mi na tarasie uszkodzoną rynnę i nie skończyli malować podbitki. A teraz na poprawki dojechać nie mogą od dwóch miesięcy. Ja też mam roombę (model chyba z serii 500, tylko już nie pamiętam, który. 560? 580? jakoś tak), moi rodzice mają roombę i scoobę (tę do mycia), wcześniej mieli robota karchera. Ich roboty są naprawdę mocno eksploatowane, oni sami zadowoleni (poza tym, że scoobę trzeba samodzielnie opróżniać - mnie to osobiście obrzydza). Ogólnie to bardzo polecam, fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.11.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 a to sa takie roboty co sie same czyszczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.11.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Karcher, opróżnia się do większego pojemnika. Ale kosztował kilka lat temu chyba 4 czy 5 tysięcy. Poza tym nie w tym rzecz - o ile przesypywanie śmieci z odkurzacza jest obrzydliwe, to czyszczenie pojemnika scooby przekracza moją tolerancję. Poza tym potrzebna jest do niej specjalna chemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka1 17.11.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Jarret jak nikogo nie znajdziesz to na priv mogę Ci podać namiar do dekarza ( spec. od obróbki blacharskiej), który obrabia prawie wszystkie wieżowce i kamienice w Opolu...U mnie w firmie robił 3 dachy płaskie o różnych wymiarach - papa, obróbka blacharska ect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 17.11.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 głównie to mnie kogoś jeszcze? Spirea kupowała u nich dachówkę (bez wykonawstwa). Namiary na nich dałem jeszcze kilku osobom, więc może kogoś jeszcze. I generalnie dobry ze mnie klient był - cierpliwy jak do tej pory chociaż obsuwy były od początku, nie targujący się, szybko płacący, przez pół roku ich baner wisiał na mojej ścianie...echhh... i tak się odpłacają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.11.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 jarett,a gdzie Ty się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 17.11.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Kiełczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.11.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 głównie to mnie kogoś jeszcze? kupiłam u nich dachówkę, akcesoria dachowe i okna dachowe. Ze względu na brak czasu nie było szans na wykonawstwo. Po fotkach w dzienniku bardzo duzo osób pytało o dachówkę i odsyłałam do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts