Ivonesca 16.07.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 ale smakołyki robicie, az ślinka leci na myśl o winióweczce, bo nalewki z truskawek nigdy nie próbowałem truskawki to dopiero początek ...teraz będą jeszcze jagody, maliny, na pewno wiśnie...może czarna porzeczka...i w ogóle mozna wrzucać co komu pasuje.....za każdym razem zasypane cukrem i zalane spirytusem ....moc potem ogromna ...a jakie pyszne te wszystkie owocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.07.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 czy jest przewidziana jakas forumowa degustacja tych przysmaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Wojtek - wszystko jest możliwe .....tylko chyba dokupie z jeszcze jeden słój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.07.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 a sa takie duuuże słoje w sprzedaży?to chyba tylko w hucie szkła na specjalne zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.07.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 czy jest przewidziana jakas forumowa degustacja tych przysmaków? ja nie będę czekał na forumową degustację tylko po prostu wsiadę w pojazd i do tej ligoty się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 16.07.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 zo mi przypomina - mój mąż niegdyś z sąsiadem robił wino. Produkcja wina polegała na tym że najpierw dojrzewało w dużym baniaku a potem było przelewane do butelek, i miało dalej dojrzewać mąż z sąsiadem chodzili do piwnicy przelewać to wino i wracali cośkolwiek hmm zmęczeni...a wina nigdy nie spróbowałam bo po prostu z tego przelewania w piwnicy nic nie zostawało... a nalewkę z wiśni robicie z pestkami czy bez?bo jest teoria że 10% ma być z pestkami.I z wódki czy spirytusu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.07.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 dobrzyk,ale teraz to ino poczatek zakwasu na spirytusie jest, jak już to gdzieś koniec września, chyba ze spróbować samego spirytusu nim Ivonesca zaleje wiśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.07.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 dobrzyk, ale teraz to ino poczatek zakwasu na spirytusie jest, jak już to gdzieś koniec września, chyba ze spróbować samego spirytusu nim Ivonesca zaleje wiśnie Też można a na wszelki wypadek wezmę coś ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 a sa takie duuuże słoje w sprzedaży? to chyba tylko w hucie szkła na specjalne zamówienie był kiedyś taki fajny sklep ze szkłem na tęczowej i mozna było się zaopatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 czy jest przewidziana jakas forumowa degustacja tych przysmaków? ja nie będę czekał na forumową degustację tylko po prostu wsiadę w pojazd i do tej ligoty się wybiorę no coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 a nalewkę z wiśni robicie z pestkami czy bez? bo jest teoria że 10% ma być z pestkami. I z wódki czy spirytusu? zdecydowanie z pestkami (ach potem te wisienki ).....i robiłam z samego spirytusu....ale potem trzeba było trochę rozcienczać bo wypalało ...tak że też z chęcią poznam jakieś rozsądne proporcje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 dobrzyk, ale teraz to ino poczatek zakwasu na spirytusie jest, jak już to gdzieś koniec września, chyba ze spróbować samego spirytusu nim Ivonesca zaleje wiśnie Też można a na wszelki wypadek wezmę coś ze sobą oooo, czyli widze szykujecie jakiś najazd na mój spiryt na razie toto chyba nie jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.07.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 jeśli toto nie jest jeszcze dobre to będziemy zmuszeni poszukać czegoś w zamian równie smakowitego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 jeśli toto nie jest jeszcze dobre to będziemy zmuszeni poszukać czegoś w zamian równie smakowitego no wiesz...tak jak napisał dobrzyk....zawsze można przywieźć coś ze soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.07.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 to jest klub budujących z Wrocławia a nie centusi kr..., czy po... skąpców,więc w przypadku dojścia do najazduLigoty przez forumowiczów będziemy dobijać się kolanami bo ręce będą zajęte od darów bożych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 to jest klub budujących z Wrocławia a nie centusi kr..., czy po... skąpców, więc w przypadku dojścia do najazduLigoty przez forumowiczów będziemy dobijać się kolanami bo ręce będą zajęte od darów bożych ...juz jeden taki najazd przeżyłam to myślę że kolejne też nie rozwalą mi domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 a gdzie jeden ...nawet dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.07.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 to już jesteś zaprawiona w boju,ilu najazdowiczów brało w tym udział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasyhar 16.07.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Hej wszystkim!!!!Czy ktos moze mi dobrego i nie bardzo drogiego architekta i geodete polecic!?I jezeli mozna jeszcze poprosic o dobrego inspektora nadzoru.Bylabym bardzo wdzieczna.Czy jest tu ktos ze Smolca lub okolic?My wlasnie zamierzamy sie tam budowac dokladnie mowiac na osiedlu Lesnym.Fajniej i razniej byloby poznac kogos z okolic. Pozdrawiam wszystkich Kaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.07.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 jeśli toto nie jest jeszcze dobre to będziemy zmuszeni poszukać czegoś w zamian równie smakowitego hmm, może gospodyni ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts