Tatarak 22.11.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Aha, Tataraku - kamień z serca u mnie tak, ale trudno mi się cieszyć, jak czytam, co u Ciebie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.11.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 To jeszcze lepiej. Jedna osoba...Super.Madeleine, zaczynaja juz zwalac wine na Ciebie.Olej to.Podaj im Twoja kwote. Mowie Ci 15k.I im powiedz, ze sadzilas, ze tyle mniej wiecej bedzie to kosztowac. Poza tym nie podawali Ci ceny w trakcie prac. Gdyby Ci powiedzieli 30k to bys im podziekowala od razu, a teraz postawili Cie przed faktem dokonanym, co jest karygodne.Ale nie znaczy jednak, ze kwote moga podawac z kosmosu, bo praca jest wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Madeleine, możesz mi podesłać zdjęcia i wymiary swoich wnęk na zasłony? Kupujesz do tego jakiś specjalny system do wieszania tych zasłon?podobno tak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 22.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 nie trzeba, to ściema. Montujesz normalne plastikowe szyny sufitowe, no wiesz, takie chamskie z castoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 i bardzo dobrze, założę się, że "specjalny system" jest pięć razy droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 23.11.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Drodzy Grupowicze, muszę przedstawić zestawienie więźby dachowej dla mojego projektu Dom za rogiem z podwójnym garażem. Nie mam czegoś takiego w projekcie. Czy takie zestawienie robi dekarz? PS. Czytanie postów od początku roku jest oprócz nauki świetną zabawą. Teraz widzę już coraz mniej na monitorze, bo nie mam ściereczki do wycierania śliny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 23.11.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Rano pojechałam na budowę, a tam czekali na mnie w samochodzie spakowani panowie i przekazali klucze. Powiedzieli "dziękuję" i "do widzenia" i odjechali. Rozmowy już nie było, o pieniądzach też nie (do wczoraj dostali 20tys.). Niby ok, a niesmak pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.11.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Drodzy Grupowicze, muszę przedstawić zestawienie więźby dachowej dla mojego projektu Dom za rogiem z podwójnym garażem. Nie mam czegoś takiego w projekcie. Czy takie zestawienie robi dekarz? takie zestawienie nalezy ci jak psu zupa od autorów projektów. dekarz co najwyzej moze Ci je skorygowac od strony prakycznej, ale tu tez uwazaj - co wygodne dla Niego niekoniecznie dla Ciebie. Lepszym rozwiązaniem jest przesłanie rzutu więźby dachowej do wybranego tartaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.11.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Rano pojechałam na budowę, a tam czekali na mnie w samochodzie spakowani panowie i przekazali klucze. Powiedzieli "dziękuję" i "do widzenia" i odjechali. Rozmowy już nie było, o pieniądzach też nie (do wczoraj dostali 20tys.). Niby ok, a niesmak pozostał. niesmak w sensie czego? zamiast histerycznie było grzecznie - troszke nerwów zaoszczędziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Krzyś 23.11.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Drodzy Grupowicze, muszę przedstawić zestawienie więźby dachowej dla mojego projektu Dom za rogiem z podwójnym garażem. Nie mam czegoś takiego w projekcie. Czy takie zestawienie robi dekarz? PS. Czytanie postów od początku roku jest oprócz nauki świetną zabawą. Teraz widzę już coraz mniej na monitorze, bo nie mam ściereczki do wycierania śliny... Projektant. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 23.11.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 niesmak w sensie czego? zamiast histerycznie było grzecznie - troszke nerwów zaoszczędziłaś w tym sensie ok, ale wolę, kiedy obie strony są zadowolone. Tu obie nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 23.11.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 takie zestawienie nalezy ci jak psu zupa od autorów projektów. dekarz co najwyzej moze Ci je skorygowac od strony prakycznej, ale tu tez uwazaj - co wygodne dla Niego niekoniecznie dla Ciebie. Lepszym rozwiązaniem jest przesłanie rzutu więźby dachowej do wybranego tartaku Dzięki. No to muszę sprawdzić załączniki do projektu (tylko gdzie je wepchałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.11.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 w tym sensie ok, ale wolę, kiedy obie strony są zadowolone. Tu obie nie są. zza duzo bylo emocji po obu stronach - zabraklo juz miejsca na zadowolenie, ciasno jest tez dla satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.11.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Dzięki. No to muszę sprawdzić załączniki do projektu (tylko gdzie je wepchałem). zawsze mozesz pójść do urzędu co Ci wydal PnB - tam jest kopia Twego projektu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 23.11.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ja nie miałam zestawienia więźby (ale i projekt dachu, jak wiadomo, ideałem nie był). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.11.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 i jeszcze za ten "ideał" przepraszałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 23.11.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 zawsze mozesz pójść do urzędu co Ci wydal PnB - tam jest kopia Twego projektu:) Kopię to ja mam (a nawet 2 oryginały ), ale były tam też jakieś skoroszyty (chyba zestawienie materiałów). Wrócę do domu, to zacznę kopać w szafie w tych wszystkich "niezbędnych" papierach, wnioskach, decyzjach. Ach jo, jak mawiał Krecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.11.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Czytanie postów od początku roku jest oprócz nauki świetną zabawą. Teraz widzę już coraz mniej na monitorze, bo nie mam ściereczki do wycierania śliny... o! nareszcie ktoś oprócz mnie przyznał się do parskania na monitor ze śmiechu u mnie zestawienie więźby było w tabelce obok rysunku dachu. popatrz więc także w części rysunkowej projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedro73 23.11.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 o! nareszcie ktoś oprócz mnie przyznał się do parskania na monitor ze śmiechu Zwykle czytam posty w pracy w wolnych chwilach i gość co siedzi naprzeciwko mnie już kiedyś pytał co mi się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.11.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Zwykle czytam posty w pracy w wolnych chwilach i gość co siedzi naprzeciwko mnie już kiedyś pytał co mi się stało tak to jest jak sie II sniadanie nad komputerem spozywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts