wojgoc 25.11.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 uff dobrze że żiri nie upomina się o konsumpcję nie upomina się, bo catering jest w standradzie:yes:, paprotki juz nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 25.11.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 rozumie że paprotki zamist kawy?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.11.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 żiri ma świadomość, jak wygląda budżet na etapie wykończeniówki i nie będzie świnią ale o estetykę wypada zadbać :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 25.11.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 wykończeniówka=wykańczanie samych siebietempo jest zawrotne :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 żiri ma świadomość, jak wygląda budżet na etapie wykończeniówki i nie będzie świnią ale o estetykę wypada zadbać :yes: dlatego szampana z kawiorem i truskawkami nie będzie się domagać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.11.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 zaczekamy, aż skończysz łazienki i zrobisz tam odpowiednie party, z szampanem itp. Kurczę, aż żal, że nikt basenu nie buduje. Frankai? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Kurczę, aż żal, że nikt basenu nie buduje. no Madeleine, działke masz idealna na basen...:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.11.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 to jest myśl Kto chce u mnie wybudować basen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.11.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ja mogę zbudować. kto chce sfinansować prowadzoną przeze mnie budowę basenu na działce Madeleine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ja mogę zbudować. kto chce sfinansować prowadzoną przeze mnie budowę basenu na działce Madeleine? a duże masz doświadczenie w tego typu ziemnych inwestycjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElwoodWroclaw 25.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Czy ktos z was moi drodzy przerabiał na swojej działce temat pt: Archeolog?Właśnie dostałem info od Konserwatora Zabytków ( musiałem zgodnie z MPZP zasięgnąć jego opinii), że moja działka to jest w zasięgu cmentarzyska ciałopalnego z epoki brązu oraz w sąsiedztwie osady kultury łużyckiej z okresu późnolateńskiego! Co za tym idzie muszę wystąpić do Konserwatora o wydanie pozwolenia na prace archeologiczne. Generalnie z tego co zrozumiałem to oprócz sterty papierów którą muszę zanieść do Konserwatora żeby dostać pozwolenie jeszcze będę musiał sfinansować wycieczkę jednego z drugim na moją działkę w trakcie kopania fundamentów i modlić się, żeby niczego nie znaleźli. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że muszę dostarczyć równiez dokument potwierdzający gotość muzeum do przyjęcia ewentualnych zabytków!!Jest jakaś metoda na to szaleństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 25.11.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Czy ktos z was moi drodzy przerabiał na swojej działce temat pt: Archeolog? Właśnie dostałem info od Konserwatora Zabytków ( musiałem zgodnie z MPZP zasięgnąć jego opinii), że moja działka to jest w zasięgu cmentarzyska ciałopalnego z epoki brązu oraz w sąsiedztwie osady kultury łużyckiej z okresu późnolateńskiego! Co za tym idzie muszę wystąpić do Konserwatora o wydanie pozwolenia na prace archeologiczne. Generalnie z tego co zrozumiałem to oprócz sterty papierów którą muszę zanieść do Konserwatora żeby dostać pozwolenie jeszcze będę musiał sfinansować wycieczkę jednego z drugim na moją działkę w trakcie kopania fundamentów i modlić się, żeby niczego nie znaleźli. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że muszę dostarczyć równiez dokument potwierdzający gotość muzeum do przyjęcia ewentualnych zabytków!! Jest jakaś metoda na to szaleństwo? u mnie była osada kultury przeworskiej z okresu Rzymian napisz na priva to dam ci namiar na pracownię archeologiczną co odwaliła za mnie całokształt papierologii oraz nadzór archeologiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 u mnie była osada kultury przeworskiej z okresu Rzymian napisz na priva to dam ci namiar na pracownię archeologiczną co odwaliła za mnie całokształt papierologii oraz nadzór archeologiczny duzo to sa koszty? pytam w razie jakby mi sie trafila fajna dzialka, ile ewntualnie trzeba dolozyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.11.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Wojgoc - nie mniejsze niż rok temu w budowaniu domów Claris - bosko! i znaleźli coś u Ciebie? ja miałam tylko zawiadomić konserwatora o rozpoczęciu prac, zawiadomiłam, ale widać nie uznali tego faktu za interesujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.11.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 a duże masz doświadczenie w tego typu ziemnych inwestycjach? spoko, nie słyszałeś, że pierwszy dla wroga? doświadczenie niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.11.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Czy ktos z was moi drodzy przerabiał na swojej działce temat pt: Archeolog? Właśnie dostałem info od Konserwatora Zabytków ( musiałem zgodnie z MPZP zasięgnąć jego opinii), że moja działka to jest w zasięgu cmentarzyska ciałopalnego z epoki brązu oraz w sąsiedztwie osady kultury łużyckiej z okresu późnolateńskiego! Co za tym idzie muszę wystąpić do Konserwatora o wydanie pozwolenia na prace archeologiczne. Generalnie z tego co zrozumiałem to oprócz sterty papierów którą muszę zanieść do Konserwatora żeby dostać pozwolenie jeszcze będę musiał sfinansować wycieczkę jednego z drugim na moją działkę w trakcie kopania fundamentów i modlić się, żeby niczego nie znaleźli. A najlepsze w tym wszystkim jest to, że muszę dostarczyć równiez dokument potwierdzający gotość muzeum do przyjęcia ewentualnych zabytków!! Jest jakaś metoda na to szaleństwo? też miałam osadę z II w n.e da się te papiery zdobyć u mnie wszystko składał i biegał za tym archeolog jak coś mam namiar:) Wojtek koszt 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 spoko, nie słyszałeś, że pierwszy dla wroga? doświadczenie niepotrzebne to chyba dzieci Madeleine w tym basenie pływac nie bedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 25.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 wow elwood nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 spoko, nie słyszałeś, że pierwszy dla wroga? doświadczenie niepotrzebne myślę, że Wojtek pyta z pozycji potencjalnego inwestora - no ma prawo wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 też miałam osadę z II w n.e da się te papiery zdobyć u mnie wszystko składał i biegał za tym archeolog jak coś mam namiar:) Wojtek koszt 800zł to idzie przeżyć. o ile czegos nie wykopią, bo wtedy to terminarz budowy idzie w odstawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts