Tatarak 25.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 To zabrzmiało bardziej zachęcająco niż odstraszająco to się nazywa antymimikra* *mimikra - upodobnienie się osobników gatunków bezbronnych do gatunków zdolnych do obrony, np. wężów niejadowitych do jadowitych, pluszowych kotków do drapieżnych tygrysów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 jakby co, to zawsze możesz powiedzieć, że Ty tylko przyjechałeś wyczyścić ten basen cos w sobie ma Frankai podobnego do tych gostków z amerykanskich filmów, co czyszcza baseny u bogatych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.11.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Jesteś chyba większy, nie bój się. Obronimy Cię z Tatarakiem. Na nią zawsze można liczyć już się rozpędziłam dam mu mopa na kiju i niech się sam broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.11.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 czyli rozumiem, że ma być kryty. Żaden kryty - kryzys jest. Poza tym dziura ozonowa i nie można emitować CO2. Otwarty, a w razie mrozu - właściciel wyrąbie kilofem przerębel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ok, stoi. To kiedy kopiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 To może ja się wproszę do Spirei na kawkę? Miałem tylko okazję przekazać jej tajemniczą walizeczkę pod klubem o dziwnej i podejrzanej nazwie, a chętnie bym poznał bliżej PS. Aż dziw, że zza krzaków nie wyskoczył jakiś agent i nas nie zaaresztował w związku z "aferą pstryczkową" gdzie Wy się z tą walizką włóczyliście w okolicy podejrzanych klubów obrośniętej krzaczkami? albo nie, lepiej nie odpowiadaj. czasami niewiedza jest błogosławieństwem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ja? jak Wojgoc Ci przyzna dofinansowanie.no chyba że Frankai, to w sumie może od razu zacząć, jak u mnie jutro obskoczy podłogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 z tym przymykaniem oczu to ciężko by było koparkowy czyjny sąsiad opowieści gminne lepiej jednak mieć te papiery ni i modlić się żeby nic nie było:) Frankai podoba mi się twoja szafeczka na tv no i kuszą mnie ledy( jak to na etapie robienia zabudowy przygotować jakiś kabel?) a co zrobię ołtarzyk z telewizora niektórzy robią z wc-tu :) już słyszę te głosy oburzenia tylko kominek mam na innej ścianie żeby nie konkurowały ze soba i zapewniam częściej się będzie palić ogień(bo ja czarownica jestem) niż grać tv wojgoc widziałam tego philipsa podoba mi się (wszelkie wcześniejsze tv u nas to philipsy) i dołączam z kieliszkiem winka do tych nad basenem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Jesteś chyba większy, nie bój się. Obronimy Cię z Tatarakiem. Na nią zawsze można liczyć Będziesz mnie bronić przed własnym małżem? Czy ja mogę liczyć na Tataraczkę? Hmmm... Myślę, że zostałem już odpowiednio zaszufladkowany i w obronę to może Ellaj by mnie wzięła, a Tataraczka to raczej robiła by "eśta, eśta". Hmmm... to "mrrrrauuu" brzmiało w sumie jak zaproszenie do takie akceptowalnego "eśta, eśta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 cos w sobie ma Frankai podobnego do tych gostków z amerykanskich filmów, co czyszcza baseny u bogatych .... Oj zdecydowanie nie wyglądam jak Ci goście od basenów. Przynajmniej do tych z filmów No ale w sumie aktorki z filmów też nie są podobne do Amerykanek Oni do filmów to chyba emigrantki biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ja? jak Wojgoc Ci przyzna dofinansowanie. no chyba że Frankai, to w sumie może od razu zacząć, jak u mnie jutro obskoczy podłogi... skladaj wniosek - postaram sie by koledzy rozpatrzyli w pierwszej kolejnosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.11.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 co to znaczy, że bym robiła "eśta, eśta"? Ty się dziś uparłeś, żeby mnie obrazić, co? najpierw, że jestem stronnicza, teraz że ludzi szufladkuję... no na jowisza! basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 wojgoc widziałam tego philipsa podoba mi się (wszelkie wcześniejsze tv u nas to philipsy) ja go nawet miałem w domu przez kilka dni - można się zakochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 miało być "basta! :D" bo zaraz będzie, że się wycofuję z dyskusji czy coś... to muszę zaakcentować, że my tu sobie tak żartujemy... przy piwku... przyznajcie się, kto robił wiechę swoim cieślom? bo ja to piwo w sumie na wiechę dziś durdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.11.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ja a co była sałatka jarzynowa kurczaki pieczone i wódeczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ja robiłem wiechę - do tej pory na mysl o tym glowa mnie boli z przepicia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.11.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Frankai podoba mi się twoja szafeczka na tv no i kuszą mnie ledy( jak to na etapie robienia zabudowy przygotować jakiś kabel?) Puść mi emalię jeżeli masz (nie pamiętam czy korespondowaliśmy), a jak nie to podaj swoją na priv - wyślę rysunki, bo szczegóły sam rozpracowywałem. Co do LED to gdzie chcesz mieć? Tak jak u mnie - za L-ką przy suficie? Musisz doprowadzić do jednego z narożników kable. Może być z wyłącznika (tzw. korespondent) + zerowy, a może być zasilający (tzw. fazowy) + zerowy. W pierwszym przypadku włączasz wyłącznikiem, a w drugim pilotem który trzeba dokupić. Do LEDów musisz mieć zasilacz. To puszeczka np. 20x30x180mm, więc się ukryje za L-ką. Ściemniacz do LED z pilotem to puszeczka 30x40x120mm czyli tez się ukryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.11.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ja go nawet miałem w domu przez kilka dni - można się zakochać O rety - zboczeniec !!! Jak to się nazywa - videofilia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 miało być "basta! :D" bo zaraz będzie, że się wycofuję z dyskusji czy coś... to muszę zaakcentować, że my tu sobie tak żartujemy... przy piwku... przyznajcie się, kto robił wiechę swoim cieślom? bo ja to piwo w sumie na wiechę dziś durdam Jasne że żartujemy Wiechy nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Puść mi emalię jeżeli masz (nie pamiętam czy korespondowaliśmy), a jak nie to podaj swoją na priv - wyślę rysunki, bo szczegóły sam rozpracowywałem. Co do LED to gdzie chcesz mieć? Tak jak u mnie - za L-ką przy suficie? Musisz doprowadzić do jednego z narożników kable. Może być z wyłącznika (tzw. korespondent) + zerowy, a może być zasilający (tzw. fazowy) + zerowy. W pierwszym przypadku włączasz wyłącznikiem, a w drugim pilotem który trzeba dokupić. Do LEDów musisz mieć zasilacz. To puszeczka np. 20x30x180mm, więc się ukryje za L-ką. Ściemniacz do LED z pilotem to puszeczka 30x40x120mm czyli tez się ukryje. jak zawsze jesteś przygotowany do odpowiedzi o rys, się uśmiechnę i pewnie że korespondowaliśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts