Tatarak 25.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ja a co była sałatka jarzynowa kurczaki pieczone i wódeczka:) a tak pytam. u mnie panowie skończyli więźbę i na tydzień wyjechali. ale nic na dachu nie wisi, to chyba nie mają oczekiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 O rety - zboczeniec !!! Jak to się nazywa - videofilia? jedni biora kafle na próbę do domu:yes: a ja telewizor....czy mi do koloru ścian pasuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 a tak pytam. u mnie panowie skończyli więźbę i na tydzień wyjechali. ale nic na dachu nie wisi, to chyba nie mają oczekiwań czyli jeszcze wiecha przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 jak zawsze jesteś przygotowany do odpowiedzi o rys, się uśmiechnę i pewnie że korespondowaliśmy:) No tak - o lampach. Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.11.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 mam i bardzo dziękuję teraz muszę rozpracować temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.11.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 czyli jeszcze wiecha przed Tobą przy takich stawkach za robociznę, to oni mnie powinni stawiać a codziennie rano przed wyjazdem na budowę podawać kawę i ciepłe bułeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 przy takich stawkach za robociznę, to oni mnie powinni stawiać Też uważam, że pewne stare zwyczaje nie przystają do obecnych realiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 25.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ja tak sobie czytam i czytam i jak tak Was czytam to mi się wydaje, że Wy wszyscy to już jesteście dzisiaj po tych paru drinkach z palemką na jeszcze nieistniejącym basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 jedni biora kafle na próbę do domu:yes: a ja telewizor....czy mi do koloru ścian pasuje:D No niby tak Kafle jednak pewnie łatwiej wydębić, niż taką zabawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ja tak sobie czytam i czytam i jak tak Was czytam to mi się wydaje, że Wy wszyscy to już jesteście dzisiaj po tych paru drinkach z palemką na jeszcze nieistniejącym basenie czasami się trzeba zresetować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ja tak sobie czytam i czytam i jak tak Was czytam to mi się wydaje, że Wy wszyscy to już jesteście dzisiaj po tych paru drinkach z palemką na jeszcze nieistniejącym basenie sorry, ja akurat siedze sobie na basenie:yes:, z drinkiem:D, ale bez palemki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No niby tak Kafle jednak pewnie łatwiej wydębić, niż taką zabawkę. nie bylo z tym dużego problemu, sami przywieźli, zainstalowali i po kilku dniach zrobili czynności w druga stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 25.11.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Będziesz mnie bronić przed własnym małżem? Czy ja mogę liczyć na Tataraczkę? Hmmm... Myślę, że zostałem już odpowiednio zaszufladkowany i w obronę to może Ellaj by mnie wzięła, a Tataraczka to raczej robiła by "eśta, eśta". Hmmm... to "mrrrrauuu" brzmiało w sumie jak zaproszenie do takie akceptowalnego "eśta, eśta" Frankai, spoko. Jestem w pogotowiu. A telewizor chcialabym 60cali, ale cena kosmos. Mam na mysli roznice pomiedzy 55 a 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.11.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 A telewizor chcialabym 60cali, ale cena kosmos. Mam na mysli roznice pomiedzy 55 a 60. to chyba projektory sa przy tej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 cos w sobie ma Frankai podobnego do tych gostków z amerykanskich filmów, co czyszcza baseny u bogatych .... Niech zgadnę - też był w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 przyznajcie się, kto robił wiechę swoim cieślom? bo ja to piwo w sumie na wiechę dziś durdam Moi nie zasłużyli i się nawet nie domagali, ale przy wytyczaniu fundamentów zarówno geodeta jak i KB skorzystali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 no pewnie, że nie, jeszcze się potopią Sama będę, dmuchany materac, drink z palemką i heja. Ktoś dołączy? Czy będzie sztuczna fala i ścianka wspinaczkowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 25.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Nie. Nie projektory.O, np. ten http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=14370246 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No to nie jesteś audiofilką a co najwyżej melomanką. Meloman słucha muzyki, a audiofil słucha głośnika Hahaha fajna definicja ... i jaka prawdziwa Skoro lubię posłuchać jak cudownie odgrywa mój sprzęt [wzmacniacz, kolumny] moją ulubioną muzykę to kim jestem Do tego żona nie dostrzega różnic pomiędzy budżetową wieżą grającą w salonie a Moim sprzętem specjalnie ustawionym i zestrojonym [pogłosy, linie opóźniające itp. itd.] [za karę puszczam jej filmy na głośnikach z TV - szkoda lamp we wzmacniaczu]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.11.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 może zróbmy listę gdzie i kiedy będą takie zawody ja zapraszam do siebie 2-3 tydzień grudnia Jakie są przewidziane nagrody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts