ylonka 19.07.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Witam- czy moglibyście polecić architekta do adaptacji projektu- dzięki z góry za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasyhar 19.07.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Hej!!! Za kilka dni podpisuje umowe z firma budowlana (sprzedaja mi dzialke) czy moze ktos mi podpowie jakie dokumenty musi ta firma przygotowac do aktu notarialnego?Jakie sa potrzebne dokumenty do pozwolenia na budowe? Pozdrawiam wszystkich kasyhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 19.07.2004 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 no brawo bilbo ładnie poszedłeś na początku roku ledwo fundamnecik a tu proszę proszę skończysz do gwiazdki ? Sęk w tym, że bardzo chcemy wprowadzić się nie tyle do gwiazdki co z początkiem listopada. Miesiąc przed gwiazdką spodziewamy się przyjścia na świat małego lokatora naszego nowego domku. Tymczasem nasi wykonawcy wykazują się uporczywą systematycznością w mnożeniu opóźnień. Wciąż jednak nam ten listopad obiecują, a my naciskamy. Mamy więc nadzieję, że sie uda. Roboty jest jednak jeszcze mnóstwo... pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 19.07.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Miesiąc przed gwiazdką spodziewamy się przyjścia na świat małego lokatora naszego nowego domku. pozdrawiam Robert no to gratulacje wielkie i zyczenia aby się jednak udało do listopada wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 20.07.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 bilbo, zasypuję fundamenty właśnie i mam wielkiego jelcza (21 ton) za 170 zł. Daj znać, jeśli jesteś zainteresowany, gość wozi piach z niejakich Brzezinek k/o Jelcza-Laskowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 20.07.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Hej!!! Za kilka dni podpisuje umowe z firma budowlana (sprzedaja mi dzialke) czy moze ktos mi podpowie jakie dokumenty musi ta firma przygotowac do aktu notarialnego? Jakie sa potrzebne dokumenty do pozwolenia na budowe? Pozdrawiam wszystkich kasyhar oj oj dużo tego akt własności najlepiej wypis z księgi wieczystej + osobiste stawiennictwo w sadzie najlepiej zamówić księgę na dzień podpisywania aktu + dopytać panią (niestety bardzo grzecznie bo nie zawsze im się chce) czy nie ma jakiś świeżo złożonych wniosków) Dokumenty rejestrowe spółki najlepiej świeżutkie zaświadczenie z us i zus o nie zaleganiu z podatkami i to powinno być na tyle + dokumenty dot. działki (wypis wyrys z planu zagospodarowania przestrzennego i z rejestru gruntów) jeżeli mówią ze działka uzbrojona to dok. dot. uzbrojenia (wodociągi, ZE, kanalizacja, itp.) od kogo kupujesz w sensie gdzie ? jeśli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasyhar 20.07.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Hej Woprz!! Dzieki za te informacje.Firma od ktorej kupuje to Eco-bau ze Smolca i jak sie domyslasz ta dzialka bvedzie tez w Smolcu.Szczerze mowiac chcielismy kupic dzialke w Bielanach Wroclawskich ,ale tam dosc drogo i tak przystalo na Smolcu i mam cicha nadzieje ze w przyszlosci nie bedziemy zalowac tej decyzji. A Ty gdzie mieszkasz? Pozdrawiam Kasyhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 20.07.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Ja buduję w Chrząstawie Wielkiej o którym osiedlu mówimy bo oni w tym rejonie mają kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.07.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 bilbo, zasypuję fundamenty właśnie i mam wielkiego jelcza (21 ton) za 170 zł. Daj znać, jeśli jesteś zainteresowany, gość wozi piach z niejakich Brzezinek k/o Jelcza-Laskowic. A może mają tam tez tani żwir ? Możesz dać na niego namiar ? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.07.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Hej Woprz!! A Ty gdzie mieszkasz? Pozdrawiam Kasyhar To gdzie każdy z nas mieszka możesz zobaczyć na mapce do której link ma m.in. miwol (w stopce każdego jego postu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 20.07.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 no właśnie w kwestii mapki wiech czy ty aby nie jesteś bliżej Dobrzykowic/Nadolic? wydajemi się że twój domek jest mi znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 20.07.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Dobrzykowice firma o której Ci pisałem przed urlopem nazywała sie Kompasz (kopalnia w Czernicy),ja kupowałem 2 lata temu i była bardzo konkurencyjna w stosunku do innych.Teraz nie wiem jakie mają ceny .Jakiej frakcji potrzebujesz ten żwir.Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 20.07.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Ludzie, na "zbiorowy gwałt" potrzebuję drewno na szalunki, majster określił tylko że dechy nie krótsze niż 3 m, grube na 2.5 cm i szerokie na minimum 13 cm. Gdzie kupowaliście? Prośba o pomoc bo to na ten gwałt czyli na już : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.07.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 miwol,chesz kupić czy pożyczyć?nowe czy używane?ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 20.07.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Chcę kupić, sorki, zakręcony jestem Czekają mnie 3 wieńce więc chcę kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 20.07.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Woprz buduję się w Kamieńcu Wr. najbliżej mam do Dobrzykowic i BK.Domek stoi niedaleko wału przy wjeżdzie nad Bajkał.Pozdrawiam Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.07.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 ja mam jakieś dechy na budowie po szalunkach ale na 3 użycia to nie wiem czy się nadają,poza tym transport - ja buduję się na Bielanach,aha dorzuc mnie do mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 do mapki dorzuca polanka - wrzuć mu dokładne namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 20.07.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Chcę kupić, sorki, zakręcony jestem Czekają mnie 3 wieńce więc chcę kupić. miwol zajrzyj na http://www.autogielda.com.pl pod materiały budowlane - są tam deski szalunkowe of 59PLn za m3 aktualnie też interesuję się piaskiem i żwirem ile kosztuje piach w Czernicy czy Chrząstawie? I Żwir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts