Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

Frankai - u Was to rodzinne z tym zamiłowaniem do sprzątania.

Nie - ja do Porządnickich nie należę, ale jak już coś robić - to dobrze a nie na odczepne. Stąd ten sceptycyzm do mopów i samojezdnych sprzątaczek. Teraz jednak nie mam czasu, a trochę porządku muszą zaprowadzić, więc za chwilę użyję mopa.

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Nie - ja do Porządnickich nie należę, ale jak już coś robić - to dobrze a nie na odczepne. Stąd ten sceptycyzm do mopów i samojezdnych sprzątaczek. Teraz jednak nie mam czasu, a trochę porządku muszą zaprowadzić, więc za chwilę użyję mopa.

ale przyjmiesz pozycje na kolanach?:yes::yes:

bo jak masz więcej czasu to myjesz szczoteczka do zębów...:D

jak robiliście nadproża w ścianach działowych (silka 12)?

U mnie majster najpierw mówił o prętach stalowych, a teraz kazał się dopytać kb, czy nie każe robić prefabrykowanych. A kb najpierw stwierdził, że to wszystko jedno, po czym zasugerował, że jednak prefabrykowane...

i takie i takie

ale przyjmiesz pozycje na kolanach?:yes::yes:

bo jak masz więcej czasu to myjesz szczoteczka do zębów...:D

Na kolanach tak. Z góry się myje niewygodnie, a nie bardzo do tej czynności pasuje pozycja kolanowo-łokciowa ;)

Szczoteczką do zębów zdarzało mi się szorować... pieniądze :D Nie było to pranie pieniędzy, a czyszczenie mini kolekcji monet.

Albert, jak będziesz oglądał, to zrób kilka zdjęć i wrzuć coś na forum. fajnie, że wszystko "do przodu" no i gratuluję nowego potomka:) będzie dziedzic czy dziedziczka?

na budowie będę dopiero na początku przyszłego roku, fotki na pewno zrobię to wtedy postaram się je wrzucić. Jak nie będą do kitu oczywiście :D

i mówię tu o tynkach hehehe

a z potomkiem to kolejna dziewucha się kroi :yes:. W sumie będą dwie plus żona :eek: tutaj się nie uśmiechnę ale popadnę w zadumę bo jak każda z nich jednego i tego samego dnia popadnie w mamusiowy humorek to mam przerąbane. Śmiałem się że czas chyba nauczyć się jeździć na ryby, na jakiś dzień, tydzień hehehe